Dodaj do ulubionych

fajnej mezatki

30.07.11, 14:00
witam wszystkich,najpierw powiem cos o sobie:32lata,zonaty
szukam atrakcyjnej mezatki!!!
Obserwuj wątek
    • agang Re: fajnej mezatki 30.07.11, 15:09
      poszukaj jej w domu ;)
      • dyskretnyman Re: fajnej mezatki 31.07.11, 22:43
        twoim?
        • Gość: mężatka Re: fajnej mezatki IP: 178.73.48.* 31.07.11, 23:43
          Po jaką ch...ę się żenicie, chłopy?
    • olalalalaaa Re: fajnej mezatki 31.07.11, 23:03
      słowko do żony ;) kobieto jak najprędzej wyrwij chwasta heeeh
      • dyskretnyman Re: fajnej mezatki 01.08.11, 09:37
        a ty skoro jestes taka grzeczna to cu tu k...wa robisz, won!!!! jak masz cos ciekawego do powiedzenia to zaloz sobie watek "zawsze dziewica" albo cos w tym stylu
        • olalalalaaa Re: fajnej mezatki 02.08.11, 21:37
          od dość dawna nie jestem dziewicą, seks lubię, nie lubię natomiast facetów pogrywających w ten sposób, nie wychodzi ci z żoną, podpisz papiery i wtedy jak dla mnie możesz sobie nawet załozyć album i wklejać fotki wyrwaych panienek od asi po żanetę, jest mi to najzupelniej obojętne. Uprzedzając nie jestem rozgoryczoną kobietką po przejsciach, mój facet nie pogrywa w ten sposób z prostej przyczyny, nie pozwoliłabym na to i on to wie. A co tu robię....szukam partnera do brydża.
      • kochanka_idealna Re: fajnej mezatki 01.08.11, 11:06
        slowko do zdesperowanych, samotnych kobiet urzedujacych na forach towarzyskich, odpowiadajacych nie na temat, wyglaszajacych moralizatorskie oracje, walczacych o czystosc zwiazkow cudzych, gdyz same takowych stworzyc nie potrafia - nie potrafia zadnych zwiazkow stworzyc, tych udanych lub nie....
        o co chodzi? czy wam sie nudzi?
        • Gość: Gość. Re: fajnej mezatki IP: *.subscribers.sferia.net 01.08.11, 12:36
          Chyba mylisz desperację z jakimś wartościami,które jak można się domyślic,Tobie są obce.
          Jeśli Tobie odpowiadają takowe związki to zastanów się co Ty potrafisz stworzyć...
          • kochanka_idealna Re: fajnej mezatki 01.08.11, 13:44
            Gość portalu: Gość. napisał(a):

> Chyba mylisz desperację z jakimś wartościami,które jak można się domyślic,Tobie
            > są obce.
            > Jeśli Tobie odpowiadają takowe związki to zastanów się co Ty potrafisz stworzyć
            > ...

nie pisalam co mi odpowiada a co nie; poraza mnie fakt ze facet daje oglosznie ze szuka mezatki, a na jego post odpowiadaja kobiety - ktore podsumowalam. Zreszta to nie jedyny post, w ktorym ten kto w rzeczy samej zainteresowany nie jest, odpowiada nie na temat, ale to juz domena kobiet niestety....
            Owszem forum, kazdy ma prawo napisac to co chce... i takie tam
            Dziwi mnie zuchwalosc ocen, brak tolerancji i schematy moralnosci - ktore jak widac na nic kobietom sie nie przydaja - w przeciwnym razie nie czytalyby tego forum... hehe
            • Gość: Gość. Re: fajnej mezatki IP: *.subscribers.sferia.net 01.08.11, 14:26
              jestem facetem....i mam jaja ehehheeh
              • kochanka_idealna Re: fajnej mezatki 01.08.11, 14:32
                facet z jajami, zuchwaly w ocenach i z moralnoscia,.... hmm interesujace
                • Gość: gość Re: fajnej mezatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 14:43
                  Jestem kobietą i mogę sobie czytać forum i pisać co chcę. Niczyja moralność mnie nie obchodzi, każdy na siebie sam patrzy w lustrze. TYlko zastanawiam się po co ludzie żyją w takim zakłamaniu? Ciekawe czy żona tego pana nie wolałaby też kogoś mieć i co on na to wtedy? Może jasny czysty układ? I wtedy ok. Ale nie... pan chce du....ć na boku, najlepiej mężatkę, bo niczego nie będzie chciala. A żona pewnie w ciąży lub ma małe dziecko to niech siedzi w domu grzecznie. Wszystko jest do zaakceptowania -i swingowanie i wolne związki i co tam tylko chcesz, ale daj wybór drugiej osobie, z którą jesteś, czy na to sie godzi. Bo co to za małżenstwo kiedy w wieku 32 lat juz szuka d....y. Super. Szacun!!!
                  • kochanka_idealna Re: fajnej mezatki 01.08.11, 15:32
                    istotnie, kazdy zastanawia sie nad swoim postepowaniem, Ci co maja wiecej zuchwalosci i zarozumialosci zastanawiaja sie nad cudzym...
                    Zdrada czy jej brak nie swiadczy o udanym zwiazku, to nie jedyna wykladnia; a funkcje malzenstwa sa niezliczone...
                    Nikt tu nie mowi o odbieraniu prawa wyboru czy innym ubezwlasnowolnieniu, wiek tez nie ma nic do rzeczy. Zona, ktora bije czy molestuje maz - jasny uklad tak? ona o tym wie i ma prawo wyboru - czy jest przez to szczesliwsza - nie sadze

Mnie razi brak tolerancji i 'kobiety walczace' z brakiem meskiej moralnosci na forum ogloszen towarzyskich....
                    • Gość: Gość. Re: fajnej mezatki IP: *.subscribers.sferia.net 01.08.11, 15:41
                      własnie interesujące...bo Tobie jak sądzę wystarczą same jaja a nie Facet Z JAJAMI...
                      pozdro....spadam stąd....
                      Hmm...a szkoda już mi czasu na pierdoły...
                      • kochanka_idealna Re: fajnej mezatki 01.08.11, 15:49
                        Gość portalu: Gość. napisał(a):

> Hmm...a szkoda już mi czasu na pierdoły...

i to jest wlasciwe podejscie dziecinko...
                        • Gość: Gość. Re: fajnej mezatki IP: *.subscribers.sferia.net 01.08.11, 16:37
                          Dzięki za komplement.
                        • dyskretnyman Re: fajnej mezatki 01.08.11, 20:20
                          wielki plus dla Ciebie kochanka_idealna, a ty 'gosiu gosciu 'jezeli chcesz dawac wyklady moralnosci to moze nie jest za pozno zglos sie na jakas uczelnie moze cie wezma a ponoc za godz wykladow niezle placa- pomysl o tym. jeszcze jedna uwaga - wtracasz sie tam gdzie nie trzeba, gdzie nikt nie pyta cie o zdanie, to brak wychowania!!!!
                        • dyskretnyman Re: fajnej mezatki 30.08.11, 08:25
                          hej:) dzieki za wsparcie na forum :)
                          a co u Ciebie slychac? moze poklikamy;)
    • wredota_online Re: fajnej mezatki 02.08.11, 21:59
      mój ty biedaku , pewnie żona cię nie rozumie, w moim małżeństwie jest podobnie, mam wrażenie, że mój mąż nie zauważyłby mnie nawet gdybym zaczęła do niego mówić w języku suahili, czy nago tańczyć mambę, przegrywam z eurosportem i calsbergiem :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka