Dodaj do ulubionych

Szukam niegrzecznej i dyskretnej kochanki w KRK

29.05.13, 13:25
Witam,
dni płyną , minuty uciekają a człowiek chciałby smakować każdą sekundę ...., czerpać garsciami z zycia...
Jeżeli ty szukasz tego samego, jesteś mężatką , która pragnie tak jak ja oderwania sie od czasami szarej rzeczywistości i nie chcesz aby ktos wnikał w twoje prywatne sprawy to napisz do mnie i poznajmy się . gwarantuje dyskrecje, zdrowie i higienę i sam tego oczekuje.
Ja 39 lat, 180/86, zadbany. szukam niegrzecznej znajomosci :-)
zapraszam : staboc1804@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawa Re: Szukam niegrzecznej (Adsonia/Adson) IP: *.cargo-partner.com 29.05.13, 13:52
      witaj, zapewne zaraz odpowie na twój anons dwoje (albo jedna podająca się za dwie osoby) sfrustrowana osoba..., sledze ich/jej wypowiedzi i zastanawiam się jaki maja problem.... bo zapewne jakiś mają :-) a ja odezwę się na email.
      pozdrawiam Ciekawa
      • Gość: adson/adsonia Re: Szukam niegrzecznej (Adsonia/Adson) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 14:43
        www.youtube.com/watch?v=k0eRR8s1c0g
      • Gość: adson/adsonia Re: Szukam niegrzecznej (Adsonia/Adson) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 16:14
        Witaj... Ciekawa
        Czy bardzo szkodliwa ta zabawa?
        Trochę dokładniej zadane pytania...
        Może i wkurzyła się jakaś porywcza bania...
        Jest jeden główny problem, nie będę... obłudny/odłudna....
        Otaczająca nas kolorystyka odmienności jest taka ...złudna!
    • Gość: jołł-fifty Re: Szukam niegrzecznej i dyskretnej kochanki w K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 13:56
      Słońce wschodzi, księżyc zachodzi, chmury przetaczają się po niebie.....
      Za cholerę nie można odnaleźć siebie....
      Hmhmhhmhmmm....powstrzymam się bo zostanę rozpoznany....hmhmhmhmhmm
      Ale dlaczego mężatka? A wdowa, panna, rozwódka, w separacji.... nie może być?
      • Gość: Ciekawa Re: Szukam niegrzecznej i dyskretnej kochanki w K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 16:21
        No i odezwało sie to stworzenie z problemami natury osobistej..... Mam dla tego stworzenia dobre wieści , uwaga: twoje problemy nowoczesna medycyna juz leczy .... -:) tak więc zachowają swoje wątpliwej jakości komentarze na dialog z lekarzem specjalistą! Naprawdę zacznij sie leczyć bo przykro czytać jak dajesz sygnały swojej męki !!

Ze wspołczuciami Ciekawa
        • Gość: adson/adsonia Re: Szukam niegrzecznej i dyskretnej kochanki w K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 16:37
          Wysyłanie do lekarza na leczenie zjawisko popularne
          Co zaszkodzę jak coś nieraz mocnej palne?

>...uwaga: twoje problemy nowoczesna medycyna juz leczy.....
          >...dialog z lekarzem specjalistą!.....
          >...zacznij sie leczyć bo przykro czytać jak dajesz sygnały swojej męki !!

Ale gdzie są symptomy tej....choroby czy ...udręki..??
          Trochę pytań na tematy ciekawe..
          Trochę luzu i trochę jak...zabawe..
          Trochę prozy trochę wierszyka..
          Może nieraz głupia myśl się wymyka..
          Dziękuję za współczucia wyrazy
          Chyba obyło się bez...obrazy..?
        • adeela Re: do Ciekawej 29.05.13, 17:30
          Rzeczywiście, jesteś niegrzeczna, ale chyba nie o taką niegrzeczność chodziło autorowi wątku i jeszcze ta ilość błędów w jednym wpisie też nie wygląda dobrze.
          A poważnie – uwagi typu – idź się leczyć – są zawsze nie na miejscu. Zapomniałaś, że w Internecie jest miejsce i dla takich ciekawych i wszystkich innych. Nikt nie ocenia tego, co robisz, nie sil się zatem na wystawianie cenzurek innym.
          • Gość: adson/adsonia Re: do adeela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 17:39
            Dziękuję Ci adeela, powtórnie.
            Powtórnie ponieważ już raz Ci dziękowałem za kilka fajnych słów kilka dni temu w innym poście.
            • staboc Re: do adeela i Adson 29.05.13, 18:09
              Uprzejmie proszę abyście założyły swój temat i tam nawzajem się słownie " masowalem" i prawiły sobie komplementy.... Uprzejmie prosze i mam nadzieje ze mam do czynienia z kultularnymi bytami......
              Nie podzielam tak wyrazistych porad zdrowotnych Pani Ciekawej , aczkolwiek uważam , że wasza tutaj działalność jest tyle upierdliwy co hmmm żałosna , prosze o nie odpowiadania na ten wpis wyżej wymienionych osobników/ czy tez osobniczki.
              Życzę Wam miłego długiego weekendu.
    • Gość: Staboc Re: Szukam niegrzecznej i dyskretnej kochanki w K IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.13, 09:23
      w dalszym ciągu zapraszam do znajomości , proszę o kontakt : staboc1804@interia.pl
    • Gość: gosc wsydzioch Re: Szukam niegrzecznej i dyskretnej kochanki w K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 09:38
      501018914
    • staboc Re: Szukam niegrzecznej i dyskretnej kochanki w K 21.06.13, 10:26
      Zapraszam do interesującej znajomosci , prosze o kontakt na adres : staboc1804@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka