Dodaj do ulubionych

szukam przyjaciela

14.06.13, 14:23
Niezależna 30 latka z Częstochowy poszukuje przyjaciela do niezobowiązującej znajomości. Cenię sobie swój stan i nie zamierzam się z nikim wiązać. Nie szukam pana, który na drugim spotkaniu zacznie planować ze mną dzieci. Szukam natomiast kogoś, z kim wspólnie moglibyśmy spędzać wolny czas na przyjemnościach... Najlepiej kogoś niezależnego (singiel, rozwodnik), żeby nie było problemu z pojawianiem się w miejscach publicznych, albo patrzeniem na zegarek i telefonami od żony. Zależy mi na bliskiej, przyjacielskiej i szczerej relacji. Szukam inteligentnego, dojrzałego fizycznie i emocjonalnie faceta. Kogoś z kim można porozmawiać, pośmiać się, wyskoczyć na rower, pójść do kina, czy na spacer, przegadać noc przy butelce wina a rano wypić wspólnie kawę… Preferuję panów 35+, jednak nie wiek, a intelekt jest tutaj decyzyjnym kryterium. Więcej informacji dla zainteresowanych panów w prywatnej korespondencji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: szukam przyjaciela IP: *.net.stream.pl 15.06.13, 19:22
      Witaj
      Wiem że masz dużo wiadomości takich jak moja, ale mam nadzieje że na nią odpiszesz.
      Przeczytałem Twoje ogłoszenie bardzo mnie zaciekawiło. Również jestem z Częstochowy. Nie spełniam jednego kryterium dotyczące wieku otóż mam 22 lata. Jeżeli Ci nie przeszkadza mój wiek i chciałabyś się poznać to zapraszam gorąco do korespondencji ze mną
      Pozdrawiam
    • Gość: smutny Re: szukam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 20:07
      Cholercia....zajebiste...kobieto, żeby tak można było cofnąć czas i zmienić miejsce pobytu to normalnieeeee...
    • Gość: Michał Re: szukam przyjaciela IP: *.galatea.pl 09.10.13, 10:00

Witaj ;) pasuje do twojego opisu niemal w 100% ale nigdy nie ma w życiu idealnie :)
      i niestety mieszkam dość daleko od ciebie, ale pisze abyś wiedziała że istnieje
      ktoś kto pasuje do osoby przez ciebie poszukiwanej ;)
      może wpierw powiem o co mi chodzi...
      Szukam kobiety, dziewczyny która pragnie przyjaźni, uczuć, która potrzebują miłości filos czy agape a nie tak jak w większości tylko miłości eros i sponsoringu.
      Chciałbym stworzyć fajną znajomość - przyjaźń. męsko - damską polegającą na wspólnym miłym spędzaniu czasu, gdzie przytulenie się czy buziak jest traktowane jak zwyczajny ludzki odruch a nie zaraz utożsamiane z seksem czy czymś nienaturalnym. Jestem dojrzałym, zdrowym, kulturalnym facetem w sile wieku znającym życie i ludzkie problemy, interesuje się praktycznie wszystkim uwielbiam tematy typu; wszechświat, Bóg, religie, zjawiska paranormalne, uwielbiam gotować, piec ciasta a właściwie to eksperymentować w kuchni. Lubię majsterkować, i robić zdjęcia, wygłupiać się a czasem nawet być dzieckiem ;) nie cierpię fałszu, egoizmu, obojętności, miłości do pieniędzy - stawianiu ich na pierwszym miejscu, i korków ulicznych też nie lubię .... Jeśli chciała byś mnie poznać to napisz do mnie może być też na gg 17419052 buziaczki Pozdrawiam
      Michał 36
      • czarnula.81 Re: szukam przyjaciela 25.11.13, 18:25
        Witaj Michał,
        Podobnie jak koleżanka szukam przyjaciela. Może będziesz miał bliżej do mnie? ;-) O ile jesteś jeszcze zainteresowany takim typem znajomości.
        Pozdrawiam,
        A.
    • john_d03 Re: szukam przyjaciela 09.10.13, 11:32
      Z ciekawości, co oznacza dojrzały fizycznie? rozumiem inteligentny, dojrzały emocjonalnie ale dojrzały fizycznie? chodzi o zarost tu i tam?
      • Gość: Kacper Re: szukam przyjaciela IP: *.centertel.pl 11.10.13, 17:34
        w sumie piszę z ciekawości, bo propozycja ciekawa, ale nie wierzę w jej prawdziwość ....kiedyś się umówiłem i nie wiedziałem jak delikatnie powiedzieć: nie jesteś w moim typie. Pozdrawiam
    • Gość: maniek Re: szukam przyjaciela IP: 212.59.252.* 22.02.14, 23:47
      czesc szukam kogos takiego jak ty nie interesuje mnie zamkniety zwiazek poprostu napic sie posmiac zabawic moj numer 507161884

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka