Dodaj do ulubionych

szukam przyjaciół

11.11.14, 15:34
Cześć
Myślę że może dobrze trafiłam chciałabym i kimś "pogadać wirtualnie.
Szukam przyjaciół ale nie nachalnie po 27 latach małżeństwa zostałam sama nie wiem z kim mogę pogadać mam niby pomoc ale nie wiem co dalej.
Pracuje ale tak jakby wszyscy byli obok a ja sama muszę być silna bo mam nieletnią córkę i 2 dorosłych synów, mąż kiedyś był dla mnie wszystkim ale
"Najgorzej jest być nikim, dla kogoś, kto był Dla Ciebie wszystkim"
pozdrawiam
jeśli nie tu pisać to przepraszam mam na imię Marta
Obserwuj wątek
    • tewiemleczarz Re: szukam przyjaciół 23.01.15, 14:50
      Przytrafiło mi się coś podobnego - po 20 latach zostałem sam. Nie muszę Ci pisać co czuję, bo sama wiesz, jak to jest. Chętnie o tym pogadam, może to coś nam pomoże. Jeśli jest to aktualne - napisz tutaj. Podam wtedy kontakt do mnie. Trzymaj się.
      • tewiemleczarz Re: szukam przyjaciół 23.01.15, 14:51
        Przytrafiło mi się podobnie - po 20 latach zostałem sam. Jeśli nadal chcesz, masz ochotę, o tym pogadać - napisz tutaj, podam kontakt do mnie.
        • enko Re: szukam przyjaciół 23.01.15, 15:36
          nadal szukam. Chętnie z kimś pogadam tylko nie zawsze mam czas pisać a obecnie walczę alimenty i ciężko to idzie bo on bardzo wszystko utrudnia pozdrawiam M
          • tewiemleczarz Re: szukam przyjaciół 23.01.15, 19:18
            A ja nie zawsze mam siłę pisać. To jakoś to może się uda zgrać? Dam Ci swojego maila: mahonioweberety@wp.pl
    • Gość: Ewa Re: szukam przyjaciół IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.15, 20:40
      Witaj Marto, mam na imię Ewa. Ja też zostałam sama z dwoma synami. Nie jest mi łatwo. Może masz jeszcze chęć porozmawiać? Ja tu trafiłam dzisiaj. Czuję się samotna. Jeśli jeszcze masz chęć porozmawiać będę Ci wdzięczna. Ewa
      • enko Re: szukam przyjaciół 08.02.15, 09:00
        Bardzo chętnie tylko jak chcesz to może bedzie wygodniej na maila ale jeśli chcesz to tu taż może być Marta
      • Gość: ewa Re: szukam przyjaciół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.15, 14:33
        Witaj zapraszam do bliższego poznania sie .mam na imie. Ewa 38 lat.bedzie mi bardzo milo moja poczta. aniolek.buzi@wp.pl zapraszam pozdrawiam
    • Gość: Andrzej Re: szukam przyjaciół IP: 46.114.144.* 02.03.15, 00:49
      Halo to naprawde przykre po tylu latach byc pozostawionym.Ja jestem juz 33 lata zonaty ale po mimo czuje sie Samotny .Szukam prawdziwj przyjazni.Pozdrawiam Andrzej.
    • niezawodny80 Re: szukam przyjaciół 02.03.15, 22:27
      Z chęcią nastawie moje ramię do rozmowy i zrozumienia
      • szatanka_78 Re: szukam przyjaciół 14.03.15, 22:16
        witajcie:) czuje to samo co Wy:(
        mam meza, dzieci, przyjaciol, znajomych, ale jak potrzeba sie komus wyzalic , nikogo nie ma... jak potreba wyjsc z kims na kawe nie ma z kim, jak chcialoby sie z mezem pojsc do kina ... nie ma jak... kiedys nie zastanawialam sie nad tym , mialam znajomych, przyjaciol , umawialam sie na randki , nie istnial temat samotnosci teraz wszyscy sie "wypieli" nie rozumiem tego...
        szukam ludzi z ktorymi bedzie mozan wyskoczyc na kawe, nawet jesli mieszkaja 100 km ode mnie, ktorzy jak zadzonie to odbiora telefon , wysla zyczenia na urodziny kogos komu bedzie mozna powierzyc sekre bez obawy, z esie za chwile cala wies dowie
        czy jeszcze tacy ludzie istnieja? mam 37 zl napiszcie moj mail html@interia.pl albo podajcie swoj
        • niezawodny80 Re: szukam przyjaciół 17.03.15, 16:56
          Ja też się pisze niezawodny80@wp.pl
    • Gość: sophia Re: szukam przyjaciół IP: *.mannet.pl 16.03.15, 22:45
      no proszę, całkiem całkiem wąteczek.
      I ja się przyłączę, wirtualnie. Chętnie napiszę od czasu do czasu, dobrze słucham!
      sophia.em@op.pl
    • Gość: samotna Re: szukam przyjaciół IP: *.as43234.net 19.05.15, 23:13
      czesc. Mam 26 lat i dwujke malych dzieci i malzenstwo ktore sie wlasnie rozpada na moich i oczach dzieci. Wiecej na forum nie chce pisac. jak mialabys ochote popisac wirtualnie to to moj e mail kristi@onet.poczta.pl
    • Gość: Renata19 Re: szukam przyjaciół IP: *.devs.futuro.pl 21.05.15, 12:23
      Poznam chętnego mężczyznę na seks bez sponsoringu, mój email: renata.seks@interia.pl
    • Gość: popraw korone Re: szukam przyjaciół IP: *.toya.net.pl 14.06.15, 12:33
      Trafiłam dzisiaj na wasze wpisy. Jestem w podobnej sytuacji. Chętnie pogadam.
    • Gość: Ewelina Re: szukam przyjaciół IP: *.dzierzgon.mm.pl 09.11.15, 15:32
      Cześć Marta ;) Mam na imię Ewelina.Napisałaś: "Najgorzej jest być nikim, dla kogoś, kto był Dla Ciebie wszystkim"...Przykro mi.Wiem,co mówię,bo przechodzę dokładnie to samo.Miło będzie poznać Cię bliżej.Jeśli masz ochotę,to odezwij się,chętnie pogadam.Jestem dostępna tu mejer80@o2.pl lub gg: 50358032. Pozdrawiam :)
    • Gość: renata1995 Re: szukam przyjaciół IP: *.devs.futuro.pl 11.11.15, 11:03
      Poznam chętnego mężczyznę na seks bez sponsoringu, mój email: renata.seks@gmail.com
    • Gość: MłodyGej Szukam młodego geja IP: *.play-internet.pl 24.11.15, 10:25
      Hej. Jeśli jesteś młodym gejem i szukasz chłopaka - TO ZAJRZYJ TUTAJ:
      www.lento.pl/ogloszenia.html?u=XqtqH
    • ania-51 Re: szukam przyjaciół 25.05.16, 20:24
      Witaj Marto,
      nie wiem czy jeszcze masz ochotę pogadać, w końcu minęło trochę czasu od Twojego wpisu. Zajrzałam tu dopiero dzisiaj i chętnie bym pogadała. Chciałabym wiedzieć jak to jest. Czuję, że czeka mnie to samo.
      odezwij się jeśli chcesz: ania19650112@wp.pl
    • Gość: Karolina_Brzecha Re: szukam przyjaciół IP: 162.243.149.* 25.05.16, 21:42
      Może na jakimś portalu typu snapczat.pl warto spróbowac? Zadna to reklama, po prostu mam tam konto i jest dużo fajnych ludzi do popisania :)
    • Gość: endi38 Re: szukam przyjaciół IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.05.17, 07:00
      Witaj mam podobny problem mam 53 lata żonę i syna a czuje się jak bym był sam nie mam z kim pogadać z żoną już od dawna się nie dogadujemy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka