zielona.mala.mi 03.06.17, 10:25 szukam ogarniętego życiowo i uczuciowo mężczyzny, do wspólnego bycia razem. Ja 43 lata z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Onzotw Re: poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.17, 01:33 Namietny, dojrzaly i inteligentny, naposz, a sie przekonasz niewiernymazotw@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
szczuply55 Re: poszukiwany 06.06.17, 10:57 hej witam ma 40 lat Warszawy może sprubójemy odezwij się Odpowiedz Link Zgłoś
zkrwiikosci Re: poszukiwany 10.07.17, 15:33 witam!z przyjemnoscia pania poznam!mysle ze sprostam pani oczekiwaniu prosze o odp z gory dziekuje marek 39 marek.kepski@interia.pl badz 781 041 424 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nickinick Re: poszukiwany IP: *.static.ip.netia.com.pl 15.08.17, 19:43 może ja Odpowiedz Link Zgłoś
namietnykochanek2017 Re: poszukiwany 30.08.17, 13:32 Piszę do Ciebie, ponieważ zależy mi na romansie, bo każdy z nas, chce zapomnieć o szarej codzienności, budując naszą relację na pożądaniu, przyjemności oraz dyskrecji. Nie szukam tutaj żadnej profesjonalistki i nie jestem profesjonalistą, lecz przeciętnym facetem. Szukam kobiety na dłuższy okres czasu, na private, to kwestia umówienia się, która z nas weźmie na siebie cały ciężar i poprowadzi nasz seks. Szukam kobiety, która chciałaby, żeby seks dla nas był bardziej przyjemniejszy i podniecający w sypialni przy okazji poprowadzić różne sztuki seksu. Nie jestem knurem rozpłodowym, a seks tylko w zabezpieczeniu. Dbam o siebie jak mogę i o higienę intymną i jestem w 100% zdrowy. Dopiero co ukończyłem 40 lat. Najpierw chciałbym się umówić na kawę do kawiarni, a jeżeli sobie przypadniemy do gustu, któż kto wie, może skończy się randka w sypialni. Czy jesteś kobietą, która wie czego chce od życia i czy lubisz młodszych od siebie mężczyzn ? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia78-ltd Re: poszukiwany 05.09.17, 00:38 witam jestem zainteresowany wiecej w prywatnej korespondencji milej nocy Odpowiedz Link Zgłoś