kryspinn25 11.06.25, 22:47 Cześć Szukam kobiety do poznania się a czas pokażę co będzie dalej.Miły ,uczciwy wysoki brunet o niebieskich oczach 26 lat.W wolnym czasie lubię biegać oraz spacerować.Jeśli jesteś zainteresowana napisz nie gryzę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginewra111 Re: Szukam aż znajdę 12.06.25, 12:00 Możemy spróbować? ur_anna@poczta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xsensitiv Re: Szukam aż znajdę 30.06.25, 23:07 Najtańsza eskortka, lachociag daje za darmo 733337951 Odpowiedz Link Zgłoś
antares504 Re: Szukam aż znajdę 02.07.25, 23:43 Wiesz ~kryspinn25, mam jeszcze taką drobną uwagą, propozycję co do poderwania czy poznania nowej dziewczyny : jak podrywać to nie indywidualnie, jak podrywać, to tylko we dwóch. Czy podrywanie dobrze Ci idzie, czy też fatalnie, niech w tym zawsze wierny wspiera Cię druh. I wespół w zespół, wespół w zespół, by żądz moc móc zmóc :-). Odpowiedz Link Zgłoś
ginewra111 Re: Szukam aż znajdę 27.07.25, 05:22 NIE ur_anna@poczta.pl (pomyłka) tylko ur_anna@t.pl Odpowiedz Link Zgłoś
antares504 Re: Szukam aż znajdę 01.07.25, 23:33 Hejka ~kryspinn25, jesteś bardzo młody, ja jestem kawalerem i mam 40 lat. Ale drogi Kolego, zrozum, że bycie samemu nie oznacza od razu bycia samotnym. Jeśli potrzebujesz wejść w związek, zastanów się, po co i jakie jest ryzyko niepowodzenia bez Twojej winy. Co taki związek ma ci dać na przyszłość ???. Czy dostajesz gwarancję, że będąc w porządku, druga osoba jest w stanie odwdzięczyć się tym samym ???, czyli odpowiedzialnością, samodzielnością, poświęceniem, tolerancją, akceptacją, wiernością i miłością ???. Niestety, nie dość że nie masz gwarancji, to największe szanse są na porażkę !!!. Kolego... bycie singlem nie oznacza przecież mężczyzny zgorzkniałego, sfrustrowanego i samotnego. Wręcz przeciwnie - single poznają też znacznie więcej osób niż osoby będące w stałych relacjach. Ja z moją ostatnią konkubiną przeżyłem horror, teraz dopiero jestem szczęśliwy. Po co Ci ~kryspinn25 manipulacje, roszczenia, fochy, szeroko rozumiana przemoc psychiczna od strony kobiety. Prawdziwa miłość podobnie jak w jednym zdrowie i bogactwo trafia się sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy zara, zara,... 02.07.25, 19:38 antares504 napisał: Prawdziwa miłość podobnie jak w jednym zdrowie i bogactwo trafia się sporadycznie. zara, zara,... ale on nie pisal, ze szuka milosci, tylko, ze szuka kobiety do poznania... - a potem sie zobaczy... nie zniechecaj innych przez pryzmat swoich niepowodzen. Odpowiedz Link Zgłoś
antares504 Re: zara, zara,... 02.07.25, 23:27 OK ~obrotowy, może być tak jak napisałeś. Tylko zauważ jedno, że jak on już pozna kobietę, to kobiety desperacko wręcz pragną zbudować intymność z facetem i to tak by relacja opierała się na bliskości. Koledze ~ kryspinn25 życzę sukcesów aby znalazł dziewczynę zapełnił swoją pustkę wewnętrzną. Odpowiedz Link Zgłoś