Dodaj do ulubionych

zasponsoruje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 18:05
mam 52 lata. chetnie zasponsoruje panienke 20-30, spotkanie raz na tydzien,
wieczor, raz w miesiacu wyjazd na weekend. pensja 5 tys. zl. plus extra
premie za ekstra numery. Mozliwe wspoolne wakacje za granica.
Obserwuj wątek
    • ania.m1 Re: zasponsoruje 16.02.03, 18:11
      super
    • ania.m1 i 16.02.03, 18:13
      super,ale ja mam juz kase:(
      • Gość: greg Re: i IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 21:27
        Masz już swojego sponsora?
        • Gość: ania nie! IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.03, 23:30
          mam wlasne pieniadze
          • Gość: leziox Re: nie! IP: *.arcor-ip.net 17.02.03, 00:59
            Za 5000 zl to i ja moge się w panienkę zamienić jakby co.
            i na wczasy też chcę!!!!!!
            • mathildae Re: tak! 17.02.03, 09:58
              popieram kandydature Lezia!;)
              a trzeba panu wiedziec, panie sponsor, ze z kolegi Lezia bylaby laska, ze ho!ho!
              wysoka, wysportowana (hmmm, te prezne, silne uda...;)) i jezyki obce zna.
              zastanow sie pan!
              ps. Leziu, 25% dla mnie plus jeden dluzszy weekend wakacji;)))
              • Gość: 0nly Re: tak! IP: *.kabel.telenet.be 17.02.03, 10:27
                oki, mathi
                dostaniesz 5/8 litra czystej wyborowej (bedziesz miala swoje 25% zamiast 40%)
                i dluzszy weekend w wakacje : 15pt-16so-17nd sierpien........akurat w wakacje
                wypada........
                moze byc????

:)))
                • martucha_ Re: tak! 17.02.03, 12:22
                  ja tylko uzupelnie charakterystyke Lezi. Mathi zapomniala wspomniec o bujnej
                  czuprynie koloru blond.
                  to byla blondynka..... tralala
                  • mathildae Re: zaraz, zaraz! 17.02.03, 13:09
                    Only - czy Ty jestes ten... doradca prawny Lezia, ze mi odpowiadasz?;) ja tam
                    wole taki zielony plyn (i to nie jest zaden Ludwik!!!;))

Martucha - gdzie te blond loki, bo nie zauwazylam? aaa, na klacie!;)))
                    • martucha_ Re: zaraz, zaraz! 17.02.03, 14:08
                      mathildae napisała:

> Martucha - gdzie te blond loki, bo nie zauwazylam? aaa,
                      na klacie!;)))

ciiiiiiiiii, ale 247 tego nie wie ;)))))
                      • mathildae Re: zaraz, zaraz! 17.02.03, 15:08
                        ten 247 to chyba genralnie jakis myslacy inaczej (czytaj: ciezej) jest;)
                        ma szanse taka fajna Lezie sobie przygruchac a on nic!
                        d..a nie sponsor, o!
                        ;)))
                        • czort Re: zaraz, zaraz! 17.02.03, 15:48
                          mati - only to w koncu rodzina!! pilnuje, coby za duzo z domu nie wylizlo:)
                          • poranny_wzwod_wwa Re: zaraz, zaraz! 17.02.03, 16:16
                            Ja jestem stary, wstretny, ochydny i brzydki - oddam sie wiec za sponsoring w
                            wysokosci jednej trzeciej wspomnianych kwot. Plus wakacje w czechoslowacji. Nie
                            jestem kobieta - ale coz to znaczy przy wlasciwym zaangazowaniu.
                            • czort Re: zaraz, zaraz! 17.02.03, 16:28
                              te, ohyda - juz sie wydalo!
                              i zadna panienka na ciem nie poleci!
                              podkoloryzuj sie troche!
                              • poranny_wzwod_wwa Re: zaraz, zaraz! 17.02.03, 16:33
                                OK. Mam ladne, zolte zeby. I urocza lysinke. I ksztaltny brzuszek. Ale nie
                                seplenie!
                                • Gość: leziox Re: zaraz, zaraz! IP: *.arcor-ip.net 17.02.03, 17:43
                                  Dumpingowe ceny proponowane przez powyższego pasożyta Wzwoda powinny być
                                  zaliczone do czynów karalnych.
                                  Zresztą ja byłem pierwszy i jak chcesz,to możemy zrobić pojedynek dwóch zdzir
                                  walczących o względy sposnora,o!
                                  Kurwa!!Gdzie ten numerowany?A może to też oszust jaki?
                                  • mathildae Re: zaraz, zaraz! 17.02.03, 17:48
                                    Leziu, nie denerwuj sie, kochanie, Ty bylas pierwsza i lepsza!;)
                                    i kazdy casting wygrasz z palcem w d...e, bo juz ja Ci taki wyrabiasty PR
                                    zrobie, ze kazda inna nawet nie pomysli o tym, by Ci podskoczyc!
                                    no!;)))
                                    • poranny_wzwod_wwa Re: zaraz, zaraz! 17.02.03, 17:53
                                      Fakt, z dumpingiem przesadzilem. Odczuwam wyrzut. Od wyrzutow robie sie jeszcze
                                      brzydszy - nikt mnie nawet za darmo nie zasponsoruje.
                                      • stonka_ziemniaczana Re: zaraz, zaraz! 17.02.03, 18:33
                                        Lezia i ziemniaczki, wszystko na raz,
                                        chrup,chrup, chrup,mathi i martucha jako nawoz a czort wszystko przeora, beda
                                        ziemniaczki dobrze rosly na poletku, oj beda, chrup, chrup, chrup...
                                        • Gość: Walery_z_Małkini Re: zaraz, zaraz! IP: *.arcor-ip.net 17.02.03, 19:29
                                          Co to za stonka i kto to cholerstwo tu na pole wpuścił,przecież to wszystko
                                          wychrupie jak raz się weźmie.Nic tylko po chemikalia trzeba mi szybko lecieć i
                                          wypędzać swołocz tam,skąd ona przyszła.
                                          Pewnie jeszcze w paski na dodatek ta stonka.
                                          • stonka_ziemniaczana Re: zaraz, zaraz! 17.02.03, 20:11
                                            pod malkinia sliczne poletko z ziemniaczkami, lecem chlopie
                                            • Gość: 247 Do Lezi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 21:15
                                              Kupuję, ale nie dla siebie, lecz dla zony, ceny te same. Zona proponuje
                                              spotkanie zapoznawcze we wtorek. 17.00 w Bristolu, przy recepcji
                                              • mathildae Re: Do Lezi 20.02.03, 09:45
                                                a wczasy zagranica tez beda?
                                                ;)
                                                • mathildae Re: Leziu, kochana;))) 20.02.03, 17:05
                                                  zobacz jak staram Ci sie wynegocjowac jak najlepsze warunki kontraktu i docen
                                                  to!!!
                                                  ;)))
      • miko_reglia Re: i 21.02.03, 07:56
        To może Ty zasponsoruj.
        • Gość: 247 Re: i Dlaczego nie przyszedles? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 18:51
          Zona czekala na Ciebie i nic?Ladnie to tak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka