laptopek 07.11.08, 18:15 i mam wolne z urzędu i dłuuuugi weekend przede mną. a państwo mają wolne czy zapracowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flydot Re: dłuuuuuuugi weekend 07.11.08, 22:58 niestety, dla mnie nie jest długi, w poniedziałek pracuję, co właściwie mnie cieszy:), po mojej dłuuuuuuugiej przerwie w pracy chodzę tam narazie z ochotą:) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: dłuuuuuuugi weekend 08.11.08, 18:03 państwo właśnie wrócili z pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: dłuuuuuuugi weekend 08.11.08, 15:07 Mówi wnuk do dziadka: - Kiedyś to mieliście źle. Nie było internetu, komórek, czatu ani gadu-gadu... Jak ty w ogóle babcię poznałeś??? - No jak nie było? wszystko to było - odpowiada dziadek. - Ale jak to? - No przecież, babcia mieszkała w internacie, jak wracała ze szkoły to stałem na czatach, wychodziłem i z babcią gadu-gadu, a jakby nie komórka to i ciebie i twojego ojca by nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: dłuuuuuuugi weekend 11.11.08, 18:40 ale ja mam rozgadane towarzystwo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: dłuuuuuuugi weekend 11.11.08, 19:50 "Marian czy ty mnie kochasz, czy ty mnie nie kochasz?" "Nooooo..." Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: dłuuuuuuugi weekend 11.11.08, 20:02 może prądu nie ma? to ja pójde zobacze i zmocze szmatę. Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: dłuuuuuuugi weekend 11.11.08, 20:07 Ale mokrą szmatkę to do kontakciku trza włożyć Odpowiedz Link Zgłoś
flydot Re: dłuuuuuuugi weekend 12.11.08, 20:27 :), a ja zaczynam mieć dość pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: dłuuuuuuugi weekend 12.11.08, 20:47 > :), a ja zaczynam mieć dość pracy.. już? :) PS. Fly, co z naszym mocnym postanowieniem? :) Jak wyzdrowieję to mam nadzieję, że wrócimy do tematu :) Odpowiedz Link Zgłoś
flydot Re: dłuuuuuuugi weekend 12.11.08, 20:56 o matko! a co z Tobą? Koniecznie trzymajmy się postanowienia, dzięki ża pamiętasz:), wczoraj nie mogłam bo mój M mimo wolnego pracował, a ja.. no wiesz, bez męża nie bywam sama:). W najbliższą sobotę również nie mogę, jadę na mazury po odbiór naszego ostatniego zakupu:), ale w niedzielę.. tylko no właśnie, co z Tobą, jakie choróbsko Cię dopadło? Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: dłuuuuuuugi weekend 12.11.08, 21:14 No, to jesteśmy umówione na umówienie sie :) Za tydzien powinnam byc jak nowa. Tymczasem poleżę w łóżeczku grzecznie, powygrzewam gnaty, polekotyzuję sie i bedzie ok :) a zakupu gratuluję :) Odpowiedz Link Zgłoś
flydot Re: dłuuuuuuugi weekend 12.11.08, 21:17 W sobotę wieczorem będę już w Trojmieście, może przyjść zrobić Ci zakupy, zaparzyć ciepłej herbatki z malin:)? Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: dłuuuuuuugi weekend 12.11.08, 21:27 ok, zapraszam :> Dorzucę jeszcze kilka rzeczy jesli pozwolisz... musze tylko zeszyt 100 kartkowy jutro kupic, zeby o niczym nie zapomniec w mojej liscie zyczeń ;) Myslę, że uda mi sie go skrzętnie zapełnic w calości :) A tak serio, to dzieki fly :) A na herbatkę to wpadać możesz zawsze i o kazdej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: dłuuuuuuugi weekend 14.11.08, 18:49 Oj, teraz zobaczyłam że sąsiadka chora. Cos moge pomóc? Poważnie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: dłuuuuuuugi weekend 14.11.08, 20:04 Laptopek i Fly - dzieki Wam za troskę. Szczerze doceniem i zapamietam to :) Niczego mi nie brakuje, mam dostawcę, który przynosi mi zapasy i dba o mnie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: dłuuuuuuugi weekend 14.11.08, 20:53 hmmm... ale w czym Was ubiegł? Chyba nie w dbaniu o mnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś