laptopek 27.01.09, 10:41 ponieważ piątek w tym tygodniu nie wypalił proponuję ustalenie spotkania w przyszłym tygodniu :-))))) ale to znajomo brzmi :-))))) ponizej założę wpis na każdy dzien i komu pasi lub nie to się dopisze odpowiednio do drzewka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue73 Re: 30 stycznia 29.01.09, 19:54 a ja nie moge, bo w sobote mam egzamin :) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: 2 luty poniedziałek 28.01.09, 10:20 wolne jeśli można dołączyć Odpowiedz Link Zgłoś
mozdzerka Re: "przyszły tydzien" kolejne podejscie... 27.01.09, 15:55 tacy to pożyją, wolne i wolne Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: "przyszły tydzien" kolejne podejscie... 28.01.09, 07:53 grunt to dobra organizacja :-) i ma sie duuuuuużo wolnego Odpowiedz Link Zgłoś
mozdzerka Re: "przyszły tydzien" kolejne podejscie... 28.01.09, 09:09 tia..gdyby nie ta organizacja to musieli by dla mnie dzień 48-godzinny zrobić. Fajnie, że są jeszcze normalniejsze zajęcia w normalniejszym czasie:) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: "przyszły tydzien" kolejne podejscie... 29.01.09, 08:46 powoli się klaruje .... w poniedziałek 2 lutego pasuje już możdzerce, miedzianowlosej, colette i laptopkowi... HALO? mojave, nixe, blue, flydot? a wy ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: "przyszły tydzien" kolejne podejscie... 29.01.09, 08:48 ups... przepraszam o cegle.only nie napisałam. cegiełka wybacz. a nie dasz rady w poniedziałek?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
cegla.only Re: "przyszły tydzien" kolejne podejscie... 30.01.09, 13:17 nie dam rady, oddalam sie znacznie od miejsca zamieszkania i wrocic nie zdaze ale spotykajcie sie, spotykajcie - na zdrowie szkoda marnowac takie pospolite ruszenie Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: "przyszły tydzien" kolejne podejscie... 29.01.09, 18:06 No way niestety :/ Mi poniedziałki w ogóle nie pasują... zresztą środy i czwartki tez niestety nie. Za to piątki, soboty, niedziele i ewentualnie wtorki tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: "przyszły tydzien" kolejne podejscie... 29.01.09, 19:53 Laptopku, moglas jeszcze dni tygodnia wpisac :) tak mi sie teraz myli, kiedy moge a kiedy nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: "przyszły tydzien" kolejne podejscie... 29.01.09, 19:56 ups, dopiero teraz zobaczylam, ze to zrobilas :) przepraszam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: "przyszły tydzien" kolejne podejscie... 30.01.09, 09:08 HEJ HEJ I JAKA DECYZJA CO DO SPOTKANIA ???? W PONIEDZIAŁEK NAJWIECEJ LUDZI MOŻE..... Odpowiedz Link Zgłoś
mozdzerka Re: "przyszły tydzien" kolejne podejscie... 30.01.09, 16:06 Mobilizuj się narodzie,do niedzielnego południa muszę wiedzieć czy, gdzie, o której i prawdopodobnie z kim, inaczej oddam się inszym uciechom. 18-ta???? Sopoćkowo czy cóś innego na środku Trójmiasta? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: "przyszły tydzien" kolejne podejscie... 31.01.09, 12:44 mozdzerka a skąd jestes? tak mniej wiecej :-) bo jesli spotkanie ma byc w poniedzialek to Ci ktorym ten termin pasuje mieszkaja na trasie wrzeszcz-oliwa plus jedna przy obwodnicy i chyba szkoda czasu na podroze do sopotu szkoda czasu = jestem za leniwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: "przyszły tydzien" kolejne podejscie... 31.01.09, 13:17 No własnie... jakby to był Gdańsk (a Wrzeszcz w szczególności) ok godz. 18 to może i ja bym sie skusiła na spotkanie w poniedzialek uprzednio pozamieniawszy, poprzekładawszy i dogadawszy się w pracy. Zatem jest nas jeszcze więcej z Gdańska. >szkoda czasu = jestem za leniwa :-) No to jest nas dwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: "przyszły tydzien" kolejne podejscie... 31.01.09, 13:24 nixie, i to jest argument :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mozdzerka Re: "przyszły tydzien" kolejne podejscie... 31.01.09, 13:32 więcej ducha, narodzie. a z tej trasy jestem, tj z Oliwy. Wrzeszcz też mi pasi, w sumie może być i 8 rano, wylezę z fabryki jak co;P ( szkoda czasu drugi raz przyjeżdżać=jestem za leniwa;)) Odpowiedz Link Zgłoś