aga9001 15.12.05, 11:37 CZE chłopaki , pijemy se kawkę , spotkały sie my dzisiaj ........ Chcielibyście być z NAmi Przesyłam Pozdrowionka Aga i Zielony _ Beret Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerry.s Re: SPOTKAŁYŚMY SIE 15.12.05, 11:56 no ladnie ladnie ... przynajmniej podajcie miejsce spotkania ... :) a moze przy okazji jakiegos weekendu znajdzie sie wiecej osob chetnych na spotkanie ?? pozdrowienia wszechobecnym kobitkom forumowym ... jerry Odpowiedz Link Zgłoś
romanko1 Re: SPOTKAŁYŚMY SIE 15.12.05, 13:37 Informacja po fakcie jest nieaktualna :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: SPOTKAŁYŚMY SIE 15.12.05, 16:23 jerrys ty się nie podlizuj,wszystkim kobitkom forumowym!! masz nam się podlizywać ! jestesmy zazdrosne <foch> Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: SPOTKAŁYŚMY SIE 15.12.05, 16:25 >no ladnie ladnie ... przynajmniej podajcie miejsce spotkania ... :) >a moze przy okazji jakiegos weekendu znajdzie sie wiecej osob chetnych na >spotkanie ?? miejsce było ścisle tajne ,ze względu na omawiane szczegóły operacyjne:P (nikomu nie powiem,ze siedziałysmy w wozie strażackim agusi i piłyśmy browar) weekend odpada - ratujemy foki i dzikie zwierzęta :D Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: SPOTKAŁYŚMY SIE 17.12.05, 13:17 zielony_beret napisała: > >no ladnie ladnie ... przynajmniej podajcie miejsce spotkania ... :) > > >a moze przy okazji jakiegos weekendu znajdzie sie wiecej osob chetnych na > >spotkanie ?? > > miejsce było ścisle tajne ,ze względu na omawiane szczegóły operacyjne:P > (nikomu nie powiem,ze siedziałysmy w wozie strażackim agusi i piłyśmy browar) > weekend odpada - ratujemy foki i dzikie zwierzęta :D hehe teraz zawsze będziesz mi wypominała?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: SPOTKAŁYŚMY SIE 17.12.05, 13:28 no wiesz trzeba czasami mieć coś do wypominania. :) a jak tam porzadki przedśiąteczne działasz z trzepaczką i odkurzaczem :) Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: SPOTKAŁYŚMY SIE 17.12.05, 15:05 hehe jam jest po remoncie, sama wiesz jak jest:)) Czyściuchno mam:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: SPOTKAŁYŚMY SIE 17.12.05, 15:32 och szcześciarz z Ciebie, ja pewnei w Wigilie zaczne sprzątać, całkowite zaprzeczenie polskiej tradycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: SPOTKAŁYŚMY SIE 17.12.05, 15:59 no co Ty prezenty, niespodzianki :) nie ruszają Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: SPOTKAŁYŚMY SIE 17.12.05, 16:07 i Ty moiwsz, ze nie lubisz iat wszytsko masz zrobione, złatwioen, siedzisz sobei cichutko i czekasz a ja - nic , jedno wielkie nic , pustka, wszytsko na ostatnia chwilę Odpowiedz Link Zgłoś