jerry.s 13.06.06, 15:44 raz dwa trzy ... testuje stopke ... mam nadzieje ze dziala jak nalezy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negev56 Re: test stopki 13.06.06, 17:10 działa, działa, a co Ty fanem gór jesteś czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: test stopki 13.06.06, 20:36 co Ty ...nie wiedziałaś,że jerry.s to świr górski???? :PPPP wszystkie wczasy i łikendy tam spędza (jakby morza nie było) (chyba se tą deske kupił- co na niej zjeżdzają na dwóch nogach ) p.s. jerry jak Ty zrobiłeś tą stopkę? bo mnie coś nie wychodzi moja :/ shit nie umiem czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: test stopki 13.06.06, 23:00 Zielona skarbie, na naukę do kolegi się udaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: test stopki 14.06.06, 09:25 prywatne korepetycje ... czemu nie ... oby tylko ciacho i kawa byly dobre ... :) a co do gor to moze nie fan .. ale lubie i zdecydowanie wole bardziej niz morze ... a na forum zapraszam ... hehe a wracajac do stopki - wstawia sie tak jak link w tekscie posta na forum, ale w odpowiednim polu w zakladce 'Moje forum' ... ot i cala tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: test stopki 14.06.06, 12:36 jerry.s zbawco!!!!! umiem!!!! p.s. piszę się na to ciacho - Ty pieczesz Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: test stopki 14.06.06, 12:53 no to jak ... Ty pieczesz - ja doksztalcam ... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: test stopki 15.06.06, 13:28 DZIAłA!!!!!!!!!!!!!! (jak to się stało?? rano nie działało:| Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: test stopki 21.06.06, 19:55 martak17 napisała: > jak sie wstawia stopkę? wszystko jest napisane kilka postów wyżej...... Odpowiedz Link Zgłoś