Dodaj do ulubionych

15 raz gra

14.01.07, 13:35
wośp, wspomagacie, uważacie, że warto?
Ja tak, nieprawdopodobny charytatywny zryw ludzi, wielkie oklaski należą się
Owsiakowi i tym wszystkim, którym się chce to robić i tym, którzy dają
pieniądze.
Obserwuj wątek
    • aga9001 Re: 15 raz gra 15.01.07, 06:35
      Ja wrzucam pieniażki chetnie. Tym bardziej, że na własnej skórze odczułam wagę
      sprzętu przez nich kupowanego.
      • emkamalutki Re: 15 raz gra 15.01.07, 20:56
        przeczytalam wlasnie to lukaszwarzecha.salon24.pl/4160,index.html. i nie
        zeby noz mi sie w kieszeni otworzyl, bo jest w tym troche racji, ale to troche
        niesprawiedliwe jesli krytukuje sie go za jego indywidualizm. jak sie komus
        akcja nie podoba to niech nie bierze w niej udzialu. bo gdyby nie ta jego
        charyzma to niewiele osob wzieloby w zbiorce udzial. zrobil duzo dobrego, my tez
        mamy znajoma ktora przekonala sie ze te pieniadze nie ida na zmarnowanie.
        swoja droga chyba rok/dwa lata temu bylam swiadkiem zdarzenia, ze po mszy
        wychodzace babcie powyzywaly i kwestujace w poblizu dziewczynki (ksiadz w
        kosciele oglosil ze sa tam za pozwoleniem proboszcza).
    • negev56 Re: 15 raz gra 15.01.07, 21:30
      No bo kto najgłośniej krzyczy a to na wośp, a to na środki antykoncepcyjne czy
      tam inne rzeczy? To właśnie są wszystkie osoby zindoktrynowane przez Rydzyka,
      tam się nie myśli, tylko ślepo wierzy w każde słowo , prawie jak w partii
      wodzowskiej.
      • jolecka-22 Re: 15 raz gra 18.01.07, 16:49
        Moje dziecko nie miałoby żadnych szans gdyby nie ta akcja.
        Dzięki temu, że w naszym mieście jest tak dobrze wyposarzony Oddział Intesywnej
        Opieki Noworodka, lekarzom udaje się ratować naprawde ciężkie przypadki. Do tej
        pory jak jestem w jakiejś klinice na konsultacji z dzieckiem, to sie dziwią ze
        u nas w Białej udało się takiemu dziecku przeżyć. Więc oprócz umiejetności i
        chęci lekarzy jest potrzebny także specjalistyczny sprzet. Ci którzy narzekają
        na WOŚP, niech sami zakupią respirator dla wcześniaków.
    • bjkor Re: 15 raz gra 20.01.07, 09:11
      a tak z ciekawości czy ktoś słuchał radia biper z Białej oni nadawali na żywo link: radiobiper.info
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka