aga8-6 proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 12.08.12, 09:03 Bardzo proszę o opinię o zespole Mariall z Białej Podl. Jak grają? Jak jest z przerwami? I ogólnie jak zabawiają gości, bo to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 12.08.12, 22:59 Zespół gra, w przeciwieństwie do większości innych których członkowie stoją za sprzętem i tylko śpiewają. Z pewnością popieram perkusję, perkusista nieźle daję "czadu po garach". co do przerw to w mojej ocenie nie są zbyt długie, wokalistka ma całkiem niezły głos. co do bawienia gości tu nie ma reguły jak na weselu będzie ekipa która nie tańczy to nawet najlepszy zespół czy sam Krzysztof Krawczyk nie wyciągnie ich za stołu. Jak ostatnio byłem na weselu gdzie grał ten zespół to zapraszali ludzi do pociąg i zachęcali do zabawy, muzyka była zróżnicowana i dla każdego coś było. Jak nie widziałaś ich w akcji to szkoda bo każdy lubi trochę co innego. Ogólnie mógłbym polecić jako jeden z kilku zespołów który jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekk27 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 08.09.12, 07:57 Ja wybawiłem się na maxa. Zespół gra. Byłęm w szoku jak może brzmieć trzech gitarzystów. Powiem, że to prawdziwy bialski zespół. Njlepsze były cyp cyrycypcyp i inne brazylijskie klimaty w ich wykonaniu a z tymi przerwami to chyba bujda bo ja ich nie odczułem. Pewnie robią podczas podawanych dań. Mają świetne swoje coovery. Dla mnie bomba :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga8-6 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 08.09.12, 08:30 Chyba jacekk27 jesteś członkiem tego zespołu, bo ja będąc ostatnio na weselu, na którym grał zespół MARIALL odczułam to samo co osoba z poprzedniej opinii...przerwy nie do zniesienia i nie tylko w czasie podawania dań, ale także częściej i dłużej, bo jak tłumaczyli potem młodym GRAJĄ NA ŻYWO, więc i przerwy dłuższe i częstsze, bo to męczy....prawdziwa porażka nie polecam, ale każdy ma wolną wolę i może się przekonać u siebie na weselu :) Odpowiedz Link Zgłoś
j_oasta81 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 18.10.12, 13:26 Witam! Miałam przyjemność słuchać na żywo jak gra zespół Mariall. Ich występ robi wrażenie :) Poozytywne!!! Moim zdaniem to świetny zespół. Grają fajne kawałki i ca najważniejsze grają na żywo. Świetnie potrafią poprowadzić każdą imprezę.Na imprezie gdzie grał ten zespół bawiłam się świetnie, inni goście tez. Polecam ten zespół nie tylko na wesela, ale tez na inne uroczystości: studniówki, bale karnawałowe, zabawy sylwestrowe. Chcecie mieć profesjonalny zespół? Polecam gorąco zespół Mariall :) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszuk32 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 18.01.13, 17:07 Widziałem was na gali panowie :) powiem szczerze: bomba! Nie ma to jak grać na żywo! Oby tak dalej ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annawoj5177 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 21.01.13, 12:37 Ja również byłam na Gali Ślubnej i miałam okazję zobaczyć jak grają... Według mnie naprawdę świetny zespół, co najważniejsze grają na żywo... Wyraźny i charakterystyczny wokal, dziewczyna ma śliczną barwę, Mają bardzo dobrych instrumentalistów co słychać w każdym utworze ! ! Trzymajcie się Mariall, Odpowiedz Link Zgłoś
goscinek Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 07.12.13, 19:27 Wesele mam w 12 Lipcu 2014 szukam fajnego zespolu za przystepna cene prosze o odpowiedzi i o pomoc ! :( Odpowiedz Link Zgłoś
iga234 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 13.08.12, 12:37 witam, byłam ostatnio na weselu gdzie oni grali- powiem szczerze że nie bardzo mi się podobało tak jak większości gościom gdyż robili za długie przerwy, muzyka była za głośna nie dało się porozmawiać za stołami, prowadzący nie za bardzo rozumie co to znaczy "zabawa z gośćmi" moim zdaniem jest ich za dużo 6 osób w składzie nie jest potrzebne moim zdaniem wystarczyło by 4 i grali by to samo....... nawet lepiej...... pozdrawiam i polecam na 25% Odpowiedz Link Zgłoś
iga234 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 13.08.12, 12:40 witam, byłam ostatnio na weselu gdzie oni grali- powiem szczerze że nie bardzo mi się podobało tak jak większości gościom gdyż robili za długie przerwy, muzyka była za głośna nie dało się porozmawiać za stołami, prowadzący nie za bardzo rozumie co to znaczy "zabawa z gośćmi" moim zdaniem jest ich za dużo 6 osób w składzie nie jest potrzebne moim zdaniem wystarczyło by 4 i grali by to samo....... nawet lepiej...... pozdrawiam i polecam na 15% Odpowiedz Link Zgłoś
moritz01 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 18.08.12, 19:48 Przyłączam się do prośby o opinie o zespole Mariall :) ten zespół kiedyś nazywał się Diament. Jak to jest z tymi przerwami?bo dwie zamieszczone tu opinie są rozbieżne w tej kwestii:) Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 19.08.12, 12:58 To chyba dwa "różne" zespoły, dwie różne odsłony w jednej grają bardziej na żywo z perkusją, klawiszami i gitarami a w drugiej wersji jak większość tylko śpiewają. A co do przerw to widać każdy to trochę inaczej odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
magda719 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 27.08.12, 13:16 Mariall to totalna porażka, grali na moim weselu Odpowiedz Link Zgłoś
magda719 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 14.11.13, 20:31 Moja opinia jest podobna do kilku innych na tym forum, zespół robi za duzo przerw-podczas których nie puszcza muzyki ZADNEJ (grali u mnie na weselu-wiec wiem co mowie)moze po moich wpisach to zmienili bo wiem ze pytali po weselu pewne osoby o moja opinie. Pierwsze utwory byly grane tak glosno, ze goscie prosili nas zebysmy poprosili zespol o przyciszenie, po tym jak przyciszyli to jak sie tanczylo to znowu bylo za cicho- ale ewidentnie mieli problem ze sprzetem, z jego ustawieniem, moze sie bali kombinowac po awarii jaka miala miejsce i po nie planowanej godzinnej przerwie zamiast zaczac grac to kontynuowali przerwe bo rzeczywiscie podane zostalo gorace danie-zespol nie zaczail ze to kuchnia probowala ratowac sytuacje i podala danie 30-40 min wczesniej. Ja po takiej wpadce na ich miejscu wogole juz bym nie przestawala grac. Pierwsze utwory to byly sfalszowane melodie, obserwowalam jak zestresowany wokalista probowal znalesc tekst ale udalo sie to dopiero po dwoch piosenkach, takze poczatek wesela niestety nie porwal za duzo gosci na parkiet. Wprawdzie nie ustalilam z zespolem piosenki dla rodzicow, gdyz tak jak co niektorzy myslalam ze to profesjonalny zespol i wybrnie z takiej sytuacji, no ale jak zagrali szukaj mnie-bodajze edyty geppert to myslalam ze padne-to by bylo na tyle. Minelo juz 1,5 roku a ja nadal nie moge sobie darowac takiego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
ms.karolina32 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 16.11.13, 00:47 według moich obserwacji to raczej zespół podkładał się pod nieudolność obsługi i kuchni.... ale cóż.. co osoba to i opinia. Z tego co ja pamiętam Magdziu to muzyka na przerwach była zawsze puszczana i to taka z moich lat :) Pamiętaj też Skarbie, że gości to miałaś nie nazbyt szalonych...... oczywiście ja się świetnie bawiłam:) i uważam, że nie należy tłumaczyć bierności "gości"(nie powiem z której strony:) ) tym, że zespół nie dał rady....... pozdrawiam Szczególantko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jekasiaje Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 05.02.14, 23:49 Witam serdeczenie:) zespół Mariall grał na naszym weselu w październiku 2013. Zawsze znajdą się jednostki, którym nic nie pasuje, nie podoba się, wszystko krytykują. Moje zdanie jest takie - gdyby się nie podobało jak grają, to goście siedzieliby całe wesele za stołami :) Nam jako Młodej Parze podobało się. Wcześniej ustaliliśmy jakie chcemy usłyszeć piosenki, jaki utwór na dedykację (nauczyli się dla nas specjalnie piosenki po francusku!), utwór dla rodziców zagrali jaki chcieliśmy, oczepiny ustaliliśmy wcześniej. Przerwy były w trakcie posiłków, a że niestety jak się później dowiedzieliśmy od fotografa ich stół otrzymywał na końcu dania, to przerwa tym samym trwała dłużej. W trakcie przerw grała muzyka. Organizowali różne zabawy w trakcie wesela, a także pomagali w zabawach proponowanych przez gości. Goście weselni, którzy mają trochę większą wiedzę na temat muzyki gratulowali nam wyboru. Po prostu wszystko to jest kwestia uzgodnienia wcześniejszego. A kontakt też bardzo dobry zarówno mailowy jak i telefoniczny. Ze swojej strony gorąco polecamy Zespół Mariall i życzymy owocnej współpracy z Młodymi Parami:) Odpowiedz Link Zgłoś
alexin1 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 14.09.12, 17:27 Zespół Mariall grał u nas na weselu i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Wokalistka śpiewa ślicznie, a zespół gra wszystko na żywo. Zarówno starsze hity jak i najnowsze przeboje. Przerwy są na ciepłe dania i są czasowo akurat żeby zjeść i chwile odpocząć. Polecam ten zespół wszystkim, którzy cenią sobie dobrze zagraną muzykę bo nie sztuka udawać,że się gra. Są to profesjonaliści i fantastycznie prowadzą zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
alexin1 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 14.09.12, 17:34 Dodam jeszcze, że na stronie www.mariall.net można posłuchać w jaki sposób wykonują swoją muzykę. GORĄCO POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda719 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 27.08.12, 13:19 Wiecej przerw niz grania-jeszcze nie spotkalam sie z zespolem ktory robi 40min przerwy, MASAKRA i nic nie puszcza w trakcie tej przerwy-NA MOIM WESELU BYLa taka cisza i trwala dla mnie wiecznosc-porazka Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiasoltysiak Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 01.10.12, 22:08 Witam, zespół Mariall grała na naszym weselu. My jako młoda para i goście bawiący się z nami w tym ważnym dla nas dniu - byliśmy bardzo zadowoleni z zespołu. Grają na żywo - naprawdę dobrze im to wychodzi, przerwy są naprawdę takie jak być powinny czyli krótkie, w czasie przerw gra zawsze muzyka. Zabawy oczepinowe są naprawdę bardzo fajne. Jeśli ktoś chce sprawdzić mogę pożyczyć płytki z wesela to się sami przekonacie:) Polecam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
0justynaaa3 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 16.10.12, 08:35 sylwiasoltysiak właśnie zastanawiam się nad tym zespołem na nasze wesele, czy propozycja jest aktualna? Mogłaby nam Pani pożyczyć płytę do obejrzenia? mój e-mail dzasta1022@wp.pl Pozdrawiam, Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
sylwuszka86 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 23.02.13, 09:33 Witam, jeśli Pani dalej mogłaby użyczyć płyty z wesela, to ja chętnie bym zobaczyła jak zespół sprawuje się na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
aga8-6 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 23.02.13, 11:00 Inaczej jest oglądać i słuchać zespołu na żywo, a inaczej na płycie. Byłam na takim weselu, że zespół grał koszmarnie i dłuuugie przerwy, a na płycie było idealnie zmontowane, kto był na weselu to nie wierzył, że to było to samo wesele na płycie... Zespół trzeba posłuchać na żywo!!! A jak ktoś poleca zespół to niech to będzie ktoś naprawdę życzliwy i ZNAJOMY! Bo wesele jest raz w życiu i nie da się powtórzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
zespolmariall Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 23.02.13, 18:47 Zespół na wesele Biała Podlaska, Warszawa - MARIALL. 100% LIVE, MUZYKA WYŁĄCZNIE NA ŻYWO www.youtube.com/watch?v=rBaveK97OJs Odpowiedz Link Zgłoś
tramaq Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 31.07.15, 14:09 zdecydowanie polecam www.slubwbialej.pl/baza-firm/mariall-zespol-muzyczny/ Odpowiedz Link Zgłoś
zespolmariall Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 13.09.12, 07:55 Witam. Zespół Mariall to 6-osobowy Zespół grający na żywo i wbrew dziwnej opinii, że wystarczyłyby 4 osoby, to powiem być może tak, jeżeli mielibyśmy stać i udawać, że gramy lub tylko "dogrywać". Chciałbym zagwarantować, że Zespół robi przerwy na gorące dania, które są podawane na weselu. Jeżeli są one co 2 godziny, robimy przerwę co godzinę. Mogę to zagwarantować w umowie. W przerwach zawsze puszczamy w tle muzykę. Wszystko jest do ustalenia z Młodą Parą. Pozdrawiam Mariusz www.mariall.net W przypadku pytań: mariusz@mariall.net 792-999-696 Odpowiedz Link Zgłoś
kask.a29 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 20.01.13, 15:28 dla mnie zespół jest profesjonalny. byłam na weselu na którym grali i bawiłam się świetnie (pomimo tego że pracowałam)! ktoś napisał że były długie przerwy, a może trzeba pomyśleć że to są ludzie i też się męczą, też chcą zjeść i czasami dać porozmawiać gościom w spokoju. ja obsługuje na weselach i wiem jak grają inne zespoły i jak nieporównywalnie dłuższe przerwy robią. i nie wydaje mi się że liczba członków zespołu miała tu coś do rzeczy. to tylko świadczy o tym że grają na żywo a nie z podkładu... Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwuszka86 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 02.05.13, 09:14 Witam, po wcześniejszych opiniach o przerwach zastanawiałam się czy to dobry zespół na moje wesele. Teraz już po, mogę śmiało i szczerze POLECAĆ ZESPÓŁ MARIALL, poprowadzili całe wesele fenomenalnie, goście się wybawili a ja do dnia dzisiejszego mam niedosyt - i jeszcze bym się pobawiła :). Przerwy były tylko w porach posiłku i jeśli się wydłużały to tylko wina obsługi sali, która powinna zespołowi podać posiłek jako pierwszym albo zaraz po młodych. Była puszczana muzyka w czasie przerw. W zespole pracują ludzie, nie roboty i na prawdę da się wszystko omówić. Oczepiny były nie za krótkie, ale i nie za długie - fajnie poprowadzone. WSZYSCY GOŚCIE BARDZO CHWALILI WESELE A WIADOMO ŻE PODSTAWĄ UDANEGO WESELA JEST DOBRY ZESPÓŁ - GORĄCO POLECAM ZESPÓŁ MARIALL :)) i przy okazji pozdrawiam całą Szóstkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ms.karolina32 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 16.11.13, 01:01 oni, tak prawdę mówiąc, to robią za krótkie przerwy.... jeżeli dla kogoś są za długie to chyba ma coś nie tak pod kopułą albo jest cholerykiem ze skłonnościami ADHD lub też jest zazdrosną konkurencją....... Odpowiedz Link Zgłoś
hanka2107 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 25.01.14, 22:45 Wszystkim polecam zespół Mariall. Grają super, wszystko na żywo, dostosowywują muzykę do upodobań gości. Przerwy są krótkie, ale w tym czasie zespół w tle puszcza muzykę. Umieją świetnie rozruszać gości, zabawić. Co jakis czas wplatają konkurs, zabawę. Na moim weselu wszyscy goście byli zachwyceni tym zespołem. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwianka89 Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 31.10.14, 09:59 Moim zdaniem grają na poziomie. Miałam ich na swoim weselu i byłam pod wrażeniem... Goście bawili się jak szaleni - nawet wujek (który w ogóle nie tańczył) przestał grzać krzesło i wziął ciotkę do tańca. Pani Jola jest świetną wokalistką, ma tak przepiękna barwę dźwięku, że aż chce się tańczyć i śpiewać. Robią bardzo dobre przerwy. Nie są one za długie, ale nie są też nie wiadomo krótkie. Na weselu byli przygotowani, potrafili poprowadzić całą uroczystość i zadbać o jakość wykonania swojej pracy. Wg mnie są najlepsi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotkaol Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 01.11.14, 13:29 Mariall jest swietny. Grali na moim weselu i musze powiedziec ze bylam w szoku kiedy nawet ''nie tanczcy'' goscie szaleli na parkiecie (w tym kuzyn po operacjii biodra I drugi ktory czeka na operacje kregoslupa!) Odpowiedz Link Zgłoś
kiks-x Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall 11.12.16, 17:40 zespół Mariall z powodzeniem dał radę wyrwać wszystkich do tańca i zabaw! Zespół sam dobrał odpowiedni repertuar muzyczny, co skończyło się zapełnionym pakietem do godzin porannych :) Oczepiny, w których udział brali wszyscy goście, okazały się mega trafione, żadnego strachu ani krępujących sytuacji :) Zespół na bieżąco był w kontakcie z nami i załogą sali weselnej, co bardzo pomogło w dograniu szczegółów. Przerwy optymalne. Zdolności muzyczne zespołu przerosły nawet nasze oczekiwania;) Atrakcyjne zabawy i muzyka grana na żywo przyczyniły się do udanej zabawy. Polecamy ! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaja0 Odstąpie zesoół 13.08.12, 13:21 Odstąpie zespół weselny w terminie 18 maja 2013r. Kontakt: 696558658 Odpowiedz Link Zgłoś
xdaewoox Karo Dance - bardzo proszę o opinie o zespole 19.09.12, 09:06 Zastanawiam się nad zamówieniem go na własne wesele. Nigdy nie byłam na imprezie prowadzonej przez nich. Niestety nic o nich nie wiem a wszystkie polecane przez znajomych zespoły maja juz zajete terminy. Proszę o informacje jak grają, jak prowadzą wesele, czy potrafią zabawić gości. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikk116 Re: Karo Dance - bardzo proszę o opinie o zespole 24.09.12, 15:49 Byłem na dużym weselu, jak grał zespół Mariall. Duża kapela i fajnie grają. wybawiliśmy się super. Robili fajne konkursy i kawał dobrek muzy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
maro8527 fotograf z ciasnej fuji 27.12.12, 13:14 Witam wszystkich, Potrzebuje informacji i opinii na temat fotografa z fuji z ulicy ciasnej, ktoś może korzystał z ich usług i może sie podzielić opinią jak to u nich wygląda finansowo i ogólnie jak zdjęcia wychodzą i cała organizacja. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
jago88 Re: Karo Dance - bardzo proszę o opinie o zespole 25.06.13, 07:44 Jak dla mnie nie ma się do czego przyczepić jako zespół , byłe na weselu Białej jak grali i bawiłem się nadzwyczaj dobrze, maja dość oryginalne zabawy i konkursy dla gości, odnośnie przerw to wręcz bym powiedział że były za krótkie :) to zabawnych tekstów, z muzyka tez trafili w towarzystwo. Także z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zespolmariall Re: zespoły,sale itp. 23.02.13, 23:58 MARIALL - Zespół na wesele Biała Podlaska, muzyka 100% na żywo, repertuar do ustalenia WWW.MARIALL.NET Odpowiedz Link Zgłoś
tramaq Re: zespoły,sale itp. 31.07.15, 14:03 Polecam zespół Mariall bardzo fajna pani:) www.slubwbialej.pl/baza-firm/mariall-zespol-muzyczny/ Odpowiedz Link Zgłoś
hebzia4 Sala Jolanta - Czosnówka 23.03.13, 20:32 Witam, piszę z pytaniami gdyż nie ma zbytnio aktualnych info na forum:) Interesuje mnie sala w Czosnówce. Orientuje się może ktoś ile wcześniej trzeba tam zarezerwować termin? Ile aktualnie się płaci za talerzyk (mam świadomość tego że może po jakimś czasie wzrosnąć)? I ile się płaci za talerzyk na poprawinach (następny dzień)? Słyszałam wiele pochlebnych opinii o jedzeniu i obsłudze. Jednakże było to jakiś czas temu. Więc kolejne pytanie :) czy nic się w tym temacie nie zmieniło? Ogólne wrażenia z wesel 2012 w tej sali? Proszę chętne osoby o podzielenie sie swoją wiedzą :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwuszka86 Re: Sala Jolanta - Czosnówka 25.03.13, 08:16 Osobiście nie byłam na weselu w Jolancie, ale moi rodzice i znajomi byli w sierpniu 2012 - bardzo narzekali na jedzenie, było go bardzo mało. I z tego co słyszałam to właścicielka jest właśnie skąpa. Ja bym się bała tam organizować wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
hotelkoronny sala weselna plus hotel 19.04.13, 21:14 Witam, Marzycie Państwo o pięknym, niepowtarzalnym dniu….. Czas odliczany do wesela powoli mija, a rzeczy do zrobienia jest całe mnóstwo. Jaki jest przebieg wesela, kiedy i co organizować? O co pytać w restauracji? Jakie menu przygotować? Co zrobić z dziećmi w czasie przyjęcia? Jest tak wiele pytań związanych z organizacją tego jedynego dnia. Odpowiedzi na nie znajdziecie Państwo w zamojskim hotelu - Hotelu****Koronny zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
zespolmariall Re: sala weselna plus hotel 20.04.13, 09:09 WWW.MARIALL.NET Profesjonalny Zespół Muzyczny MARIALL grający wyłącznie NA ŻYWO. Repertuar do ustalenia, jak również wszystkie ważne elementy najważniejszej uroczystości w życiu. Pozdrawia MARIALL Odpowiedz Link Zgłoś
awart0 Zespół AWART wszechstronny repertuar dobra zabawa\ 19.05.13, 21:58 Polecam zespół AWART. Pełna oprawa muzyczna, wszechstronny repertuar, wysoki poziom oprawy artystycznej i oczywiście dobra zabawa. Wokalistka, 3 wokalistów, gitara, saksofon, akordeon, klawisze, perkusja. Można się kontaktować pod tel.: 503 897 375 / 602 244 936 Lub pisać na mail: awart@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maro8527 chłodnia na wesele 25.06.13, 21:40 Witam, Poszukuje wynająć chłodnię na wesele taką na kołach co można zaczepić do samochodu i jest ona zasilana prądem. Chciałbym się Was zapytać czy może wiecie gdzie taką chłodnie można wynająć albo ktoś ma do wynajęcia niedaleko w okolicach białej? Przeszukałem internet i znalazłem kilka ale to jest daleko i sporo sobie życzą za przyprowadzenie a wiadomo że przy organizacji wesela liczy się każdy grosz. Jakby ktoś coś wiedział to proszę o kontakt tutaj na forum lub meilowo mareczek.k@gmail.com pozdrawiam, Marek Odpowiedz Link Zgłoś
roccofeler00 Odstąpię salę weselną w Pensjonacie Helena 08.07.13, 10:01 Witam, odstąpię salę weselną w Pensjonacie ;Helena w Porosiukach w terminie 31 sierpnia 2013r.Zależy mi tylko na odzyskaniu wpłaconej zaliczki.Wszelkie szczegóły pod numerem telefonu 535 103 108 Odpowiedz Link Zgłoś
kamil83dz Odstąpię salę weselną w Pensj. ;Helena, Porosiuki 08.07.13, 10:12 Witam, odstąpię salę weselną w Pensjonacie ;Helena w Porosiukach w terminie 31 sierpnia 2013r.Zależy mi tylko na odzyskaniu wpłaconej zaliczki.Wszelkie szczegóły pod numerem telefonu 535 103 108 Odpowiedz Link Zgłoś
silwiaaa Re: Odstąpię salę weselną w Pensj. ;Helena, Poros 11.12.13, 13:03 witam zastanawiam sie właśnie dlaczego tyle osób rezygnuje z porosiuk na rok 2014? zaczelam sie obawiac ponieważ sama mam tam zaplanowane wesele wlasnie na rok 2014? i jeśli możecie doradzic to kogo lepiej wziazc kuczyńskiego czy haliburde na fotografa? :) z góry dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
bcicha1 Re: wesele w łukowiskach 28.09.15, 14:49 organizowałam weselew lukowiskach we wrzesniu 2015-miało byc uroczo ,bajkowo ,wszystkiego w bród,własciciele wydawali sie byc kontaktowi i sympatyczni.Ostrzegam -to złudzenia i lipa. Nic z ustalonego menu,ktore goscie mieli na stolach nie było takie jak powinno i bylo serwowane nie o tej godzinie co powinno. obiecane regionalne potrawy-kartacze i pielmieni -tylko niektorzy szczesliwcy je dostali dla wielu zabrakło,kelnerzy na uwagi tylko wzruszali ramionami-noo nie ma...zabrakło bigosu przy stole wiejskim,ostatnie danie-zupełnie co innego niz ustalalismy i wystarczyło tylko dlatego ze gosci była juz tylko połowa na sali. Sniadanie za 20 PLN-zimny zurek,ktorego dolewki trzeba było dopraszac dla kolejnych gosci,pokrojona cwebula-sic! zolty ser,bialy twarozek ,pomidory i resztki z ze stołu wiejskiego-ktory nie był z łukowisk. Na pytanie czy tak powinno wygladac sniadanie i czy nie mogli podac czegos na ciepło-odpowiedz no przeciez kazdy mogł poprosic.Zadnej informacji od załogi czy na pismie wokol stolu nie było zenada i wsciekłosc-nie polecam omijac szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś