dziska23 07.08.09, 12:42 gdzie w białej znajdę niedrogo okulary do korekcji wzroku?oprócz tego stoiska w rywalu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta76 Re: optyk,okulary 07.08.09, 13:34 Na Placu Wolności nad sklepem Ery .Szybko tanio i bardzo miła obsługa . Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: optyk,okulary 07.08.09, 23:57 potwierdzam. Chodzę tam od lat. Panie najpierw bardzo długo, miały zakład na Reformackiej. Od 1,5 roku (?) są "pod zegarem". Zawsze doradzą SZCZERZE i wybiorą to, co najlepsze dla klienta. W wielu zakładach próbowano wcisnąć mi okulary, w które były niedopasowane do twarzy - ale za to "modne", z tekstem "ale teraz takie noszą". Tragedia. Ceny - na pewno nie kosmiczne, jak w Vision Expres :D tam byłam raz - więcej nie pójdę :D hehehehe :D Dobre żarty :) Poszłam skuszona reklamą - "jedna para gratis". Tja...ale ta pierwsza kosztuje 1.500zł - a drugą mozna wybrać tylko - z 3 par, po 30 zł - takie jakie noszono za komuny, albo przed wojną - tragedia :D Reasumując "pod zegarem"- jest normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś