Dodaj do ulubionych

Masturbacja

26.10.10, 14:00
Szukam pomocy!!! Jestem załamana nie stać mnie na prywatna porade seksuologa wieć pisze tu i mam nadzieje ze ktos odpowie mi na moje pytania i jakoś pomoże rozwiązać mi ten problem. Otóż Mój chlopak zauważył u mnie coś dziwnego... podczas snu masturbuje się :( Robie to nie świadomie ale mój chlopak mi nie wierzy myśli ze robie to specjalnie i go okłamuje.Czym to może byc spowodowane?? że tak sie dzieje?? Nie wiem co mam robić.Prosze o szybką pomoc.
Obserwuj wątek
    • hobbit303 Re: Masturbacja 26.10.10, 14:14
      zmienić chłopaka na takiego którego to kręci,
      podpowiedź: dużo jest takich chłopaków

jak ktoś mi napisze: pisz za siebie, odpowiadam, pisze za siebie ;)
    • lilyrush Re: Masturbacja 26.10.10, 14:25
      Twoj chłopak Cię nie zaspokaja?
      Powiedz mu, żeby następnym razem sam sie Toba zajął i zobaczymy...
    • krolowanocy Re: Masturbacja 26.10.10, 16:06
      a to już nie ma w tym kraju państwowych seksuologów? czy Forum Dobra Rada lepsze?
      • Gość: mlot na krolowe Re: Masturbacja IP: *.chello.pl 26.10.10, 17:15
        To jest forum z ekspertem-seksuologiem, coś mi się zdaje...
      • play100cen Re: Masturbacja 26.10.10, 18:17
        krolowonocy, porady seksuologa nie są w Polsce refinansowane, o ile mi wiadomo.
      • Gość: Magdunia Re: Masturbacja IP: *.sta.kaczory.net.pl 27.10.10, 12:46
        Może są ale tu gdzie ja mieszkam nie ma... jak juz to prywatnie.Forum może nie jest najlepsze ale coś musze robić w tym kierunku czegoś sie na ten temat dowiedzieć.... Bo nie mam pojęcia co mam robić.
    • ewa.zeromska Re: Masturbacja 26.10.10, 20:01
      Witaj Magduniu,
      Nie ty jedna tak robisz, tylko rzadko kiedy ktoś, kto nawet śpi obok, obserwuje śpiącą osobę. Pewnie masz erotyczne sny. To nic nie szkodzi, że ich nie pamiętasz, ze snami tak już jest.
      A w czym masz niby okłamywać chłopaka? Nie rozumiem?
      I jeszcze jedno. Czy ty jesteś pewna, że on mówi prawdę i nie wkręca cię, żeby coś od ciebie wyciągnąć?
      Wiesz taka mastyrabacja przez sen zdarza się, ale nie słyszałam, żeby ktoś to robił stale i wciąż.
      Pozdarwiam
      • Gość: Magdunia Re: Masturbacja IP: *.sta.kaczory.net.pl 27.10.10, 12:42
        Witaj ewa.zeromska.Właśnie Mój chłopak mnie obserwuje gdy spie i wydaje mi się ze raczej mnie nie okłamuje i nic nie chce ode mnie wyciągnąć go ta styułacja przerasta i mój związek się sypie właśnie przez tą masturbacje podczas snu a najgorsze jest to ze ja o tym nie wiem ze takie coś robie:(. Mój partner myśli ze ja to robie świadomie i nie chce się przyznać że takie cos sie dzieje w naszej sypialni....Nie wierzy mi w to co mówie... myśli ze on mnie nie zaspokaja i musze sie jeszcze masować... Ale tak nie jest :( tylko on nie ufa mi z tego powodu.Nie wiem co mam robić zeby tak sie nie działo.Jeżeli tego nie przestane robić to on mnie zostawi a ja tego naprawde nie chcę:( Gdy z tego powodu zrobi mi awanturę to mówi ze przez jakis czas tego nie robie w nocy... ale później to samo sie dzieje......:(
        • Gość: taki sobie ludzik Re: Masturbacja IP: 172.31.16.* 27.10.10, 14:56
          to musi być bardzo podniecajace, szkoda, że nie śpisz ze mną
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka