Dodaj do ulubionych

masturbacja męża

• 1amen Re: masturbacja męża 27.07.14, 23:10
      Jestesmy po slubie 18 lat, mamy trojke dzieci. Trzy lata temu zona zaczela spac w osobnym pokoju. Chciala mnie upokorzyc, myslala, ze bede sie prosil o seks. Nic z tych rzeczy. Mam swoja godnosc. Najpierw masturbacja, a potem ona mnie znalazla - kobieta mojego zycia. Ma w sobie duzo ciepla, jest nam ze soba wspaniale (nie tylko w lozku), planujemy wspolne zycie. Dzieli nas duza odleglosc, ale bardzo chcemy byc razem. Z zona mamy zbyt rozne charaktery, zebysmy mogli byc razem. Nie interesuje mnie zadna terapia malzenska. Chce byc z kobieta mojego zycia. Zona jest uzalezniona od Harlequinow (o tym uzaleznieniu w ogole sie nie mowi). W czytniku ma ponad szesc tysiecy tytulow. Niech sobie czyta dalej. Szkoda mi mojego zycia.
    • rozka26 Re: masturbacja męża 29.07.14, 09:24
      Niestety Pani maz jest zniewolony - uzalezniony od masturbacij. Mozna byc zniewolonym od wielu rzeczy. I to nie jest na pewno normalne ze Pani maz sie onanizuje. W Ogole wybrala Pani nie odpowiednie forum, tu powiedza, ze to co robi maz jest normalne. Prosze sie w wolnym czasie zastanowic kto stoi za takim zachowaniem meza? Kto albo co stoi tak samo stoi za uzaleznionymi od alkoholu, narkotykow, papierosow, hazardu, internetu itp? Tu potrzebny raczej mezowi bedzie egzorcyzm.
      • 1amen Re: masturbacja męża 29.07.14, 12:36
        nie nie odpowiednie tylko nieodpowiednie

Nalog niszczy przyjemnosc. Ale to zadna prawda objawiona. Piwo wypite raz na miesiac sprawia wiecej przyjemnosci niz to wypijane codziennie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka