Dodaj do ulubionych

Przedłużanie Penisa

IP: *.home.aster.pl 09.11.10, 17:45
Witam.
Chcę udać się do seksuologa w sprawie leczenia przedwczesnego wytrysku. Jednak martwi mnie również problem długości lub bardziej grubości mojego członka. Chciałbym zapytać Pana Starowicza, czy jest możliwość trwałego pogrubienia penisa bez interwencji Chirurgicznej? Na rynku jest mnóstwo magicznych preparatów, pompek i expanderów. Jednak są to specyfiki niezwykle drogie. Czy przed stosowaniem takich przedmiotów i leków warto wpierw udać się również do specjalisty? Oraz czy Pan jako Seksuolog zna w swojej karierze realne przypadki działania takich preparatów i przedmiotów.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: focus30 Re: Przedłużanie Penisa IP: *.171.118.226.static.crowley.pl 10.11.10, 20:41
      Być może Twoje obawy są nie uzasadnione...? Czemu uważasz, że jest zbyt krótki i cienki?

Pamiętaj, że to nie różdżka czyni czarodzieja :) Odnośnie tych metod niechirurgicznych to zwykłe naciąganie, a te pierwsze stosuje się w wyjątkowych okolicznościach. Pooglądaj sobie zdjęcia z operacji penisów i Ci się odechce...
      • Gość: Nelv Re: Przedłużanie Penisa IP: *.home.aster.pl 18.11.10, 00:40
        Czemu tak uważam? Po prostu współżyję regularnie i czuję tak. Nie jest dla mnie życiowym priorytetem zmiana wielkości penisa ;) Bardziej zależy mi na zaleczeniu przedwczesnego wytrysku. Jednak jeżeli jest możliwość niechirurgicznego powiększenia penisa, chociaż trochę to nic się nie stanie. Zależy mi głównie na pogrubieniu... Jeśli przy okazji udałoby się wydłużyć chociaż o 1 cm to nic się również nie stanie. Jednak jak wspomniałem zależałoby mi na pogrubieniu. Słyszałem o zabiegu wstrzykiwaniu żelu, jednak jest on drogi i nietrwały(ok. 3 lat). W sprawie przedwczesnego wytrysku i tak udam się do seksuologa, ponieważ ten problem zaczyna psuć moje życie seksualne oraz wpływać na psychikę, a to chyba zły znak, mam również kilka innych pytań dotyczących mojego penisa.
        Jednak chciałbym wcześniej zapytać specjalisty czy słyszał o tych specyfikach powiększających prącie. Wiem, że wiele zależy od predyspozycji, na jakichś forach czytałem, że paru osobom przyniosło to efekt. Jednak to są fora... Dlatego jeśli Pan Starowicz użyczy swojej opinii i porady również się nie obrażę, wręcz przeciwnie bardzo mi zależy ;)
        Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odpowiedź :)
        • Gość: focus30 Re: Przedłużanie Penisa IP: *.era.pl 18.11.10, 11:39
          Te wszystkie żele i inne specyfiki to niestety tylko skuteczny marketing. Nawet na forach przedstawiciele firm wcielają się w osoby, którym to pomogło niby.

A czy Twoja partnerka narzeka na jego rozmiar? Czy inne też narzekały? Rozmiar ma bardzo niewielkie znaczenie. Dla kobiety ważniejsze jest to co czuje do Ciebie i to co myśli. Kobietę można doprowadzić na szczyt rozkoszy najmniejszym palcem u ręki, a to o czymś świadczy. Owszem, są kobiety, dla których rozmiar jest niezwykle ważny, ale to faceci przywiązują większą wagę do swoich penisów.

Przedwczesny orgazm, to także problem natury psychicznej i może mieć związek z Twoim kompleksem na punkcie rozmiaru. Tak bardzo boisz się, że nie dasz satysfakcji kobiecie, że problem się pogłębia.
          Polecam książkę Już nie będę taki szybki. Są tam opisane ćwiczenia, które pomagają na tą dolegliwość. Potrzebujesz jednak do tego wyrozumiałej i cierpliwej partnerki. Jest też inny sposób, np wstrzymywanie ejakulacji, co pozwala zachować Ci erekcję i kochać się tyle ile chcesz. Ale na ten temat zdania są podzielone, niektórzy uważają, że to szkodzi zdrowiu.
          Seksuolodzy stosują często leki, a konkretnie Selektywne inhibitory zwrotnego wychwytu serotoniny, SSRI. Podobno szybko zmieniają stan rzeczy.
          • Gość: Nelv Re: Przedłużanie Penisa IP: *.home.aster.pl 21.11.10, 15:48
            Witam ponownie. Z góry chciałem podziękować za zaangażowanie i wsparcie ze strony focus30 oraz Pana Starowicza.

Co do przedłużania penisa, to cóż... zdarzyło mi się usłyszeć, że mógłby być grubszy. Poza tym sam podczas stosunków widzę, że długość znaczenia nie ma. Jednak ta grubość. Być może on i mieści się w jakichś normach. Jednak mnie normy nie interesują. Interesuje mnie to, że nie za dobrze się z nim czuje. Jeżeli coś wpływa na Moją psychikę to wolę udać się do specjalisty lub zacząć działać. Jeżeli jakaś pompka czy inne narzędzie jest mi w stanie choć trochę pogrubić penis to nie zaszkodzi spróbować, jednak udam się do seksuologa, aby to omówić. Jeżeli ma zaszkodzić to też bez sensu. To czysta potrzeba pogrubienia. Chcę choć trochę ponieważ wiem, że poczuję się lepiej.

Jeżeli chodzi o przedwczesny wytrysk. Czytałem ową książkę ;) Jednak całe życie nie chcę używać prezerwatywy przedłużającej stosunek aby mogło to potrwać 3 minuty zamiast 30 sekund... Sytuacja ogólna jest w chwili obecnej taka, że czasem nie mam ochoty na seks, ponieważ czuję, że będzie to bardzo krótka eskapada... To jest naprawdę nieprzyjemne. Dodatkowo wpływa na moją sprawność psychiczną. Ponieważ pogłębiam się w tym problemie. Jak najbardziej wybieram się do seksuologa. Wspomniałeś wcześniej o zatrzymywaniu ejakulacji. Mam dodatkowo taki problem, że jeśli jestem w towarzystwie jakiejś kobiety i przykładowo się choćby całujemy, ale do stosunku czy ejakulacji nie dojdzie, wówczas zaczynam odczuwać ból w jądrach, lub nasieniowodach. Lekarz pierwszego kontaktu powiedział, że to normalne i po prostu gromadzi się nasienie, zaleca częste kontakty seksualne... Jednak gdy spróbowałem zatrzymywać ejakulację, w sposób opisany w książce to zdarzyło się raz czy dwa, że również odczuwałem ból... A jest on dość intensywny... Zazwyczaj jedynym lekarstwem jest masturbacja. Co nie jest dość przyjemne, gdy jądra i nasieniowody są delikatnie spuchnięte i bolą. Nie wiem z czego to wynika, może za dużo testosteronu... Również zapytam seksuologa.

Dziękuję Panom za wsparcie. Jeśli znacie dobrego seksuologa w Warszawie to chętnie posłucham opinii.

Pozdrawiam!
        • michal.lew-starowicz Re: Przedłużanie Penisa 20.11.10, 22:26
          Zdecydowanie zalecam wizytę u lekarza seksuologa. Zarówno praktyka, jak i badania naukowe pokazują, że w zdecydowanej większości przypadków potrzeba powiększenia członka nie jest uzasadniona defektem anatomii, a raczej względami psychologicznymi. Oczywiście, bez badania nie mogę zweryfikować, jak jest w Pana przypadku, dlatego zalecam najpierw konsultację ze specjalistą. Z mojej praktyki wynika, że proponowane powszechnie metody powiększania prącia zazwyczaj nie działają lub dają bardzo niewielki efekt (suplementy diety, ekspandery), ale mogą także szkodzić (mam na myśli powikłania po operacjach, wstrzykiwaniu substancji lub stosowaniu nieuzasadnionej kuracji hormonalnej). Światowi specjaliści z zakresu medycyny seksualnej zgodnie zalecają wielką ostrożność w stosowaniu jakichkolwiek terapii mających na celu powiększanie prącia.
          • azeta4 Re: Przedłużanie Penisa 30.10.13, 14:36
            michal.lew-starowicz napisał:

> Zdecydowanie zalecam wizytę u lekarza seksuologa. Zarówno praktyka, jak i badan
            > ia naukowe pokazują, że w zdecydowanej większości przypadków potrzeba powiększe
            > nia członka nie jest uzasadniona defektem anatomii, a raczej względami psycholo
            > gicznymi. Oczywiście, bez badania nie mogę zweryfikować, jak jest w Pana przypa
            > dku, dlatego zalecam najpierw konsultację ze specjalistą. Z mojej praktyki wyni
            > ka, że proponowane powszechnie metody powiększania prącia zazwyczaj nie działaj
            > ą lub dają bardzo niewielki efekt (suplementy diety, ekspandery), ale mogą takż
            > e szkodzić (mam na myśli powikłania po operacjach, wstrzykiwaniu substancji lub
            > stosowaniu nieuzasadnionej kuracji hormonalnej). Światowi specjaliści z zakres
            > u medycyny seksualnej zgodnie zalecają wielką ostrożność w stosowaniu jakichkol
            > wiek terapii mających na celu powiększanie prącia.
            Owin w gazete.Prasa wszystko wyolbrzymia.
    • azeta4 Re: Tabletki na powiększenie penisa 22.06.13, 15:59
      Tabletki funkcjonuja wspaniale.Jest tylko 1 problem: tyle ile ci sie powieksza na dole to to samo ci ucieka z glowy( o ile cos tam jeszcze bylo).
    • tvprogram Re: Przedłużanie Penisa 10.07.13, 21:24
      Problemem, który Pan opisuje, będziemy zajmować się w programie telewizyjnym realizowanym od września dla wiodącej stacji telewizyjnej. Poszukujemy właśnie bohaterów, którym zapewnimy w tym zakresie fachową i bezpłatną pomoc. Jeśli jest Pan / są Panowie zainteresowani, prosimy o kontakt: facetnamaxa@wp.pl.
    • Gość: Maxic Re: Przedłużanie Penisa IP: 78.25.122.* 09.08.13, 15:21
      Chcesz zadowolić siebie i swoją partnerkę, chcesz dać jej maksymalną przyjemność – większą, niż ktokolwiek inny. Niewystarczający rozmiar penisa sprawia, że oboje nie jesteście w stanie czerpać pełnej przyjemności ze zbliżenia. Teraz wyobraź sobie, jak wyglądałoby Twoje życie erotyczne, gdyby Twój członek był dłuższy i masywniejszy: pl.yourwebdoc.org/realpenisenlargement.php
    • Gość: majar_acz Re: Przedłużanie Penisa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.10.13, 10:10
      Zdecydowanie extender to najlepsze co może być. Produkt naprawdę wart jest swojej ceny. swój kupiłem w sklep-intymny.pl w zestawie ze skutecznym żelem penisizer. Naprawdę polecam razem tworzą bardzo zgrany i skuteczny zestaw.
    • Gość: Gnom Re: Przedłużanie Penisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 19:48
      Czyli od czego byś zaczął?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka