Dodaj do ulubionych

libido czy ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 15:28
witam
mam problem z moimi potrzebami lub poziomem testosteronu gdyz caly czas mam ochote na sex i mimo powiedzmy trzykrotnej masturbacji w ciagu dnia - nie rozwiazuje ona problemu za kazdym razem jest obfity wytrysk zaczyna mi to przeszkadzac i mojej partnerce rowniez gdyz czuje sie wrecz molestowana przeze mnie.
Gdy nie masturbuje sie czuje ucisk w mosznie, nawet bol ktory ustepuje po wytrysku dopiero.
nadmienie ze mam 34 lata i nie prowadze aktywnego trybu zycia, nie uprawiam sportu, nie przyjmuje zadnych lekow, tudziez sterydow.
Obserwuj wątek
    • ewa.zeromska Re: libido czy ... 05.02.11, 09:15
      Wygląda na to, że lekko uzależniłeś się od masturbacji, a poza tym twoja seksualność panuje nad tobą, a nie ty nad nią. A przecież możesz to robić.
      Duży temperament, to nic złego, ale seks nie powinien stać się jedyną twoją aktywnością i zająć wszystkich twoich myśli.
      Nie starasz się nad tym panować, puszczasz swoje erotyczne emocje na żywioł.
      Nie dziwię się dziewczynie, która czuje się jak worek treningowy do erotycznych zapasów.
      Chyba sam czujesz, że to nie ma nic wspólnego z miłością do tej dziewczyny. To nie wyraz uczuć, tylko zaspakajanie potrzeb.
      Samemu trochę trudno to opanować, bez pomocy specjalisty, ale to nie jest niemożliwe.
      Aktywność wszelakiej maści - fizyczna, intelektualna, towarzyska, na pewno pomoże ci znaleźć ujście dla twojego temperamentu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka