zimno-krwisty 20.02.11, 15:15 Co się stanie, jeżeli facet nie będzie miał w ogóle doznań seksualnych? Tj. całkowity brak stosunków i masturbacji? Kiedyś czytałem, że zachoruje, ale jakoś trudno mi w to uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonogamistka Re: Całkowity brak seksu 20.02.11, 15:29 Przeprowadz eksperyment na sobie :D Odpowiedz Link Zgłoś
zimno-krwisty Re: Całkowity brak seksu 20.02.11, 15:46 Próbowałem singlem będąc, ale nigdy nie wytrzymałem dłużej niż 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Całkowity brak seksu 20.02.11, 15:56 Obawiam sie, ze odpowiedzi nie dostaniesz nawet robiac research w zakonach ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdradzona żona Re: Całkowity brak seksu IP: *.eranet.pl 20.02.11, 21:35 Z tego co wiem, to jest bardziej narażony na raka prostaty, oczywiście nie tak od razu ale po kilku latach. Podobno dotyczy to szczególnie facetów ok. 40. Odpowiedz Link Zgłoś
neotehuana Re: Całkowity brak seksu 21.02.11, 13:42 padnie ci na glowe-jak niektorym kaplanom Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.zeromska Re: Całkowity brak seksu 21.02.11, 16:25 Nie, nie zachoruje. Zdrowy, dobrze rozwinięty facet ma naturalne potrzeby seksualne, które odczuwa dużo silniej niż kobieta. Może się powstrzymywać, ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tycho Re: Całkowity brak seksu IP: *.4web.pl 26.02.11, 22:29 może czasem nie ma wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inżynier Re: Całkowity brak seksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 14:27 albo ma wybór.. albo zdrada żony albo siebie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pani zeromskiej Re: Całkowity brak seksu IP: *.icpnet.pl 01.03.11, 21:30 Miła Pani skoro nie wie pani po co mężczyzna nie chce uprawiać sexu to kiepski z Pani lekarz. Przydały by się dodatkowe zajęcia z psychologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Całkowity brak seksu IP: *.icpnet.pl 01.03.11, 20:51 na pewno nic Ci nie będzie.:) PS Jeśli nie wierzysz zapytaj lekarza... Życzę powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś