Gość: Piotr
IP: *.play-internet.pl
24.04.11, 18:45
Mieszkam w małym miasteczku i wychowuję sam czwórkę dzieci, nikt mi nie pomaga, bo przekraczam 50 zł, aha, sprawdzany przez USkarb., już drugi rok, kobietom wychowującym dzieci, jest łatwiej, są preferowane..., a faceci ci którzy wychowują samotnie dzieci?, nikt się nie pyta jak sobie dają radę, przecież to nienormalne, kobieta zawsze jest poszkodowana..., facet musi przyjąć swoją porażkę z honorem, co mamy zrobić? oddać dzieci, bo sobie zbytnio nie dajemy radę?...nawet w sądzie kobieta jest preferowana, bo facet...to największe zło..., bzdura..., od dwóch lat wychowuję moje dzieci, fakt mam czwórkę...jakąś pomoc uzyskałem? żarty...zapomogę z armii, zapomnij..., przedstaw rachunki, to może dostaniesz..., pomoc w MOPS, zapomnij masz 50 zł nadto...chore państwo, opiekuńcze? gdzie..., Miałem nadzieję, że coś się zmieniło...nic, PiS chociaż dba o biednych, PO dba o budżet..., nawet policja nie może znaleźć mojej ex żony, nie mam alimentów..., jakbym był kobietą, miałbym przyznane...., ale jesteś samcem, który odebrał matce dzieci..., pozdrawiam Piotr