Dodaj do ulubionych

Swingowanie

IP: *.zamek.net.pl 31.07.11, 23:22
Mam dla Was bardzo interesujący artykuł, który pobudzi do głębokich przemyśleń dotyczący swingowania...
Czym jest swingowanie, czy to ucieczka od monotonii, a może to zdrada? Czy taki rodzaj seksu jest potrzebny, do czego może zaprowadzić, jakie zmysły porusza? filmsline.com/seksnews/news-swing-seks.php. Przeczytaj, pomyśl, ustosunkuj się i odpowiedź na moje pytania..., na pewno nie będziesz żałować, artykuł zawiera wiele cennych informacji.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tehuana Re: Swingowanie 02.08.11, 21:54
      A co tak lansujecie to swingowanie niczym zdrowa zywnosc. Padlo wam na mozgi? Niech kazdy robi, co chce -ale po co zasmiecac to forum.
    • triismegistos Re: Swingowanie 02.08.11, 23:07
      Jakim cudem swing może być zdradą? Zdrada to nielojalność wobec partnera, a jeśli obie zainteresowane strony wyrażają chęć to nie ma mowy o zdradzie.
    • Gość: Agnieszka Re: Swingowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 12:47
      Witam. Swingowanie to moim zdaniem jest to zdrada po obu ze stron, kobieta i mężczyzna godzą się razem na taką "zabawę", więc potem niech nie mają do siebie pretensji o to. Pary albo odchodzą od siebie, biorą rozwód lub żyją w separacji, ale niestety muszą z tym żyć, żyć z myślą o tym co oni zrobili i co zrobił ich partner. Interesujące informacje są na tej stronie
      Tekst linka wejdźcie i zobaczcie jaki kraj zapoczątkował swingowanie.
    • marti424 Re: Swingowanie 03.08.11, 23:36
      Moim zdaniem swingoawanie to sposób na ucieczke od monotni, jeżeli partnerzy zgadzają sie na taki układ, jezeli obojga ich to satysfakcjonuje, to uwazam, że powinni cieszyć sie życiem i używac do woli. Należy jednak pamietac, że wybór partnerów powinien być świadomy, tak, żeby nie było żadnych konsekwencji zdrowotnych ani finansowych.
      Polecam serdecznie artykuł o podobnej temeatyce: seksoot.com/news/spec-a.php
      • czarny_waliduda Re: Swingowanie 04.08.11, 10:51
        to bardzo przyjemna forma spędzania czasu
        • ben.bar Re: Swingowanie 05.08.11, 10:43
          znalazłam coś takiego, opisy adresy, kontakty, seksoot.com/news/spec-a.php a tam żyć nie umierać, kiedys mieszkałąm w toruniu i tam cos bylo, ale zawsze za malo odwagi a moze jednak trzeba wszystkiego sprobować za życia
          • blackglass Re: Swingowanie 05.08.11, 11:07
            Jeśli w małżeństwie wieje monotonia to swing na pewno tego nie uleczy, nie tedy droga .
    • Gość: oon Re: Swingowanie IP: 109.125.35.* 23.04.12, 10:11
      a ja polecam Pamiętniki Swingersów
      pamietnikiswingersow.blogspot.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka