Dodaj do ulubionych

kurs masażu dla par

IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 03:23
Hej, może kogoś zainteresuje kurs masażu dla par? Instruktorzy przyjeżdżają do Was do domu z całym potrzebnym sprzętem i uczą Was podstawowych technik masażu.
Zobaczcie tutaj: in-group.pl/index.php?id=47

Nie jest to spam. Sama kupiłam jeden kupon, ale żeby aktywowali ofertę potrzebnych jest minimum 5 sprzedanych, dlatego szukam innych chętnych. Sprawdźcie, mi się to wydaje bardzo fajną opcją :)
Obserwuj wątek
    • krzakulka Re: kurs masażu dla par 04.08.11, 11:28
      warto się edukować. Nie wiem tylko, czy nauka z instruktorem jest dobrą metodą nauki intymnego masażu. Dla mnie osobiście nie jest to trafiony pomysł. Wertuję książki, zgłębiam teraz masaż Tao, a w necie znaleźć można też sporo dobrych wskazówek. Na mojej ulubionej stronce są opisane techniki masażu łechtaczki:

www.wagina.com.pl/index.php/Seks-i-antykoncepcja/Lechtaczka-masaz-erotyczny.html
      Wibrator nie jest do tego nieodzowny, ale masaż z rozgrzewającym żelem iintymnym, lub olejkiem to szaleństwo dla zmysłów. Nawilżenie w tym wypadku jest ważne, ale zręczność palców i rytm najważniejszy. Poczytajcie. artykuł napisany z humorem.
      • jolka7-p Re: kurs masażu dla par 08.08.11, 21:32
        hm ja uwielbiam takie masaże wzajemnie, ale kurs chyba mi nie potrzebny bo z mężem osiągneliśmy już mistrzostwo w tej dziedzinie :) ale pomysł bardzo ciekawy na biznes :)
    • Gość: Eva Re: kurs masażu dla par IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.14, 15:11
      sztukakochania.wix.com/sekssieliczy#!aktualnoci-/c1sa
      • annap121 Re: kurs masażu dla par 27.08.20, 15:59
        A w Zielonej Górze znajdę coś podobnego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka