Dodaj do ulubionych

Singiel a potrzeba bliskości

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 19:03
Jak mam poradzić sobie z potrzebą czucia drugiego ciała obok siebie? Nie chodzi o związek tylko seks. Do orgazmu mogę się sama doprowadzić, rozładowuje to napięcie itd, ale strasznie brakuje mi czucia drugiej osoby na mnie, pode mną, dotyku.. nie tylko swojego? Mam raczej małe szanse na poznanie kogoś ze względu na pracę, która pochłania mi prawie całą dobę :/
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Singiel a potrzeba bliskości IP: *.acn.waw.pl 14.08.11, 19:18
      Dam siebie za przyklad: duzo pracuje, jestem niesmiala, bylam bardzo samotna. Zarejestrowalam sie na jednym z portali randkowych. Dzis jestem przeszlo rok w udanym zwiazku, a tez myslalam, ze predko nikogo nie poznam z racji trybu zycia. Trzeba poprostu wyjsc do ludzi. Z zeszta jesli interesuje Cie tylko seks to tym bardziej polecam te forme poznawania ludzi.
      • Gość: Ania Re: Singiel a potrzeba bliskości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 20:35
        Nie interesuje mnie tylko seks. A z portalem randkowym już mam doświadczenie.. fakt, całkiem dobre, związek fajny, ale rozpadł się po 2 latach i jakoś mimo, ze mam dobre wspomnienia to nie chcę drugi raz kogoś poznawać w ten sposób :)
        • Gość: surfer Re: Singiel a potrzeba bliskości IP: *.cable.smsnet.pl 15.08.11, 23:43
          to może czat wp ? - pełno tam facetów szukających "cichodajek" na 1 noc
        • Gość: Kuba Re: Singiel a potrzeba bliskości IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.14, 00:50
          Mam podobny problem...udalo Ci sie znalezc rozwiazanie?
    • michal.lew-starowicz Re: Singiel a potrzeba bliskości 16.08.11, 23:49
      Stworzenie relacji, zarówno o charakterze związku partnerskiego, opartego na więzi uczuciowej, jak i ograniczonej do sfery seksualnej, wymaga stworzenia w tym celu odpowiednich warunków/możliwości, w tym poświęcenia czasu. Zgłaszana przez Panią potrzeba powinna zatem skłaniać do weryfikacji hierarchii wartości i podejmowanych wyborów (dotyczących m.in. trybu życia, pracy, podziału czasu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka