Dodaj do ulubionych

swingowanie

26.08.11, 22:12
Witajcie, mam dla Was artykuł dotyczący SWINGOWANIA.

sites.google.com/site/753nwes
Chciałbym abyście po jego przeczytaniu ustosunkowali się do narzuconego przeze mnie tematu. Czy taki rodzaj seksu jest lub byłby dla Was satysfakcjonujący?? Czy SWING to metoda na monotonię, czy może zdrada?? Przeczytajcie artykuł, bo jest on bardzo ciekawy, poszerza poglądy na temat seksu i moralności. Życzę miłego czytania i odpowiedzi na moje pytania!!:) Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: doktórka Re: swingowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 22:46
      Nigdy takiego czegoś nie próbowałam.Mnie jednak to nie kręci.Uważam ze akt miłosny, to sprawa tylko dwojga ludzi.
      • tharna Re: swingowanie 28.08.11, 16:36
        Ja wiem? To zależy od tego jak kto do tematu podchodzi. Dla jednych zdrada to seks z osobą spoza związku, dla innego sama myśl o pocałunku z kimś obcym to już jest zdrada ...
        • Gość: regina Re: swingowanie IP: *.unknown.vectranet.pl 29.08.11, 20:27
          Zależy jak traktujemy malżeństwo, kwestię wierności, ile ludzi tyle zdań na ten temat. Dla mnie to hardcore, trzeba mieć silną psychikę, żeby móc sobie z tym poradzić w razie jak okaże się, ze to był błąd. Ja nie, ale nie oceniam i nie potępiam. W końcu dorośli ludzie dobrowolnie fundują sobie takie doznania.
    • ewa.zeromska Re: swingowanie 29.08.11, 21:33
      Za dużo wymagasz. Nikt nie powie ci jak to odbije się na tobie i na twoim związku. Ważne, po co to robisz, czy też masz zamiar zrobić. Co ci to da, jaką potrzebę zaspokoi? Jak będzie potem?
      Spróbuj odpowiedzieć sobie na te pytanie, nie sugerując się żadnym artykułem.To twoje życie.
    • konsument-1 Re: swingowanie 30.08.11, 11:22
      A ja z chęcią bym spróbował, znałem kiedyś parkę, która to robiła i mówili że to niezapomniane przeżycie. Niestety to była najlepsza koleżanka mojej ówczesnej dziewczyny i z samego tego ja nie mogłem dołączyć choć mi proponował jej partner ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka