angela.n 02.09.14, 21:22 Dzień dobry, chciałabym nawiązać kontakt z osobami, które używały w/w mieszanki olejków, aby wymienić się doświadczeniami. Jeżeli próbowaliście tej mieszanki, proszę piszcie o efektach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielarz22 Re: Lyme Essence Oils 03.09.14, 12:19 Jest parę wątków na ten temat na siostrzanym forum. Działa, słabo ale na większość osób działa. Odpowiedz Link
m_a_l_g_o_s_i_a Re: Lyme Essence Oils 06.09.14, 18:52 Ja stosowałam , najlepsze efekty daje jeśli połączymy olejki z masażem, lub masażem banką chińską . Odpowiedz Link
jan440 Re: Lyme Essence Oils 08.09.14, 11:20 Zawsze każdy olejek lepiej zadziała jeśli będzie przy okazji masażu, choć bałbym się pierwszej dawki bo czasem herxy są naprawdę potężne. Na czym polega masaż bańką chińską? Odpowiedz Link
m_a_l_g_o_s_i_a Re: Lyme Essence Oils 10.09.14, 21:48 Przy masazu bańką nie pojawiają się herxy . Co więcej jesli już masz herxa to masaż banką zlikwiduje go w przeciągu 1 do 2 godzin. Wygląda to mniej więcej tak jak na tym filmiku ;www.youtube.com/watch?v=7T5x3cJ2O2I Odpowiedz Link
jan440 Re: Lyme Essence Oils 11.09.14, 14:16 Powiem szczerze nie wydaje mi się to możliwe. Ale ja jakoś większych herxów nigdy nie miałem , poza tym musiałbym mieć osobę która by mi ten masaż wykonała. Ja więc tego nie zweryfikuje. Może inni? Odpowiedz Link