Gość: Gay IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 16.08.01, 22:49 Czy wytrysk w trakcie seksu analnego dwoch mezczyzn moze byc czyms groznym? Chodzi mi oczywiscie o wytrysk wewnatrz partnera bez stosowania prezerwatywy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikmik Re: Anal IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 23:12 błona śluzowa odbytnicy jest bardzo podatna na uszkodzenia, jeśli więc dojdzie do wytrysku w czasie stosunku analnego bez prezerwatywy jest ryzyko przedostania się przez mikroranki np. wirusa HIV. Jest oczywiście kilka innych pospolitych przypadłości przenoszonych droga płciową, o czym również nie nalezy zapominać. Decydując się z parterem na seks bez zabezpieczeń napewno jesteście siebie pewni. A nie ukrywam że taka forma seksu analnego z moim partenrem najbardziej mi odpowiada :) Poczekajmy jednak co na ten temat powie Pan Doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: Anal 20.08.01, 17:18 Po tak rzeczowym wyjaśnieniu mikmika nie mam nic do dodania. Jeżeli masz pełne zaufanie do swojego partnera prezerwatywa nie jest potrzebna. W przypadku wątpliwości lub wręcz kontaktu z partnerem przypadkowym jest to konieczność. Sperma może źródłem przenoszenia różnych chorób zakaźnych ( nie tylko wenerycznych. ) Odpowiedz Link Zgłoś