girl_2 29.10.11, 18:03 mój facet powiedział, że podnieca go dominacja poprosił mnie abym go podeptała i to koniecznie w szpilkach co o tym sądzicie ? mieliście z tym do czynienia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość_ona Re: dominacja IP: *.tarniny.pl 29.10.11, 23:30 Nie, choć brzmi ciekawie. Lubię dominować w łóżku, ale mój facet nie ma takich fantazji. A ja marzę czasem, żeby go związać.. Raz jeden udało mi się go wykorzystać bez jego jednoznacznej zgody - trochę się opierał, ale w końcu podporządkował się - na prawdę niezwykle podniecające doświadczenie. Zresztą w drugą stronę też by mi się podobało.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donna Re: dominacja IP: *.acn.waw.pl 02.11.11, 19:24 spróbuj, skrępuj go na podłodze, stań nad nim nagim elegancko ubrana, zrobiona na bóstwo, w szpilkach i postaw mu stopę na klatce, stopniowo naciskaj coraz mocniej, obserwój go, potem przesuń stopę na szyjęi znów naciskaj - jest nagi zobaczysz czu mu się podoba na koniec postaw mu stopę na ustach gdy zacznie całować twoje podeszwy będziesz wiedziała wszystko nastepnym razem stań mu na klacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w realu Re: dominacja IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.11, 23:44 Zostaw go to zbok, wyobrazas sobie zycie w takim zwiazku. Ty lat 70 i depczesz go w szpilkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tami Re: dominacja IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 31.10.11, 18:41 Gość portalu: w realu napisał(a): > Zostaw go to zbok, wyobrazas sobie zycie w takim zwiazku. Ty lat 70 i depczesz > go w szpilkach. Witam wszystkich Ja też nie jestem zwolenniczką takich igraszek , ale skoro to odpowiada innym osobom,nie będę krytykować.. A co do szpilek i wieku można zastąpić szpilki laseczką.... i też może być przyjemnie. Nie ma sytuacji bez wyjścia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: dominacja IP: *.acn.waw.pl 04.11.11, 16:22 Ja wolę ujeżdżać faceta. Jeśli chce się kochać najpierw musi mnie wnieść na grzbiecie po schodach na 12 piętro - potem pozwalam mu się zwalić na podłodze i wtedy go dosiadam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amandina Re: dominacja 06.11.11, 07:19 Pozwalasz mu się zwalić na podłogę nim go dosiądziesz? Kręci Cię widok jego kupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: dominacja IP: 194.165.48.* 07.11.11, 15:56 a ciebie nie? jakaś dziwna jesteś. nie ma kupy nie ma bzykania Odpowiedz Link Zgłoś
michal.lew-starowicz Re: dominacja 05.11.11, 10:19 Granica normy i patologii w seksie nie zawsze jest łatwa do wytyczenia. O ile jako ewidentnie patologiczne i niedopuszczalne traktujemy zachowania powodujące cierpienie, krzywdzące któregokolwiek z partnerów lub związane z nakłanianiem do niechcianej aktywności, o tyle pewne preferencje, choć odrzucane lub nie podejmowane przez większość osób, dla niektórych mogą być źródłem dodatkowej satysfakcji. Pani opis wskazuje na pewne preferencje masochistyczne partnera. Od Pani zależy, na ile ma Pani ochotę angażować się w podobną aktywność i czy jest ona źródłem przyjemności, czy też budzi niechęć i sprzeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
mefik2010 Re: dominacja 05.11.11, 10:30 Każdy z Nas miewa jakieś fantazje na temat sexu! Jedni lubią dominację inni sex na tzw. "gwałt" .Według mnie jest to sprawa pewnych preferencji sexualnych i teraz pytanie czy My się zgadzamy na takie zachcianki Naszego partnera. Duży wpływa ma na to też Nasza ludzka ciekawość lub znudzenie "zwykłym" sexem. Odpowiedz Link Zgłoś
amandina Re: dominacja 06.11.11, 07:22 Jeśli Cię to nie odrzuca, spróbuj. Może Ci się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman_gościu Re: dominacja IP: *.acn.waw.pl 08.11.11, 20:55 Nie traktuj tego śmiertelnie serio, baw się, postaraj się uruchomić całą kolekcję kobiecych sztuczek - a dominacja polega na tym że to ty decydujesz a on wykonuje - nie musisz go biczować - zwiąż mu ręce , dosiądź i wymagaj - faceci to uwielbiają Odpowiedz Link Zgłoś