mefik2010 03.11.11, 14:04 Jakie znacie dobre żele abym nie czuła bólu podczas stosunku ze swoim partnerem. Ból najczęściej pojawia się w okresie suchości. Dodam że "dostaje" się też mojemu partnerowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Za gruby penis IP: *.mofnet.gov.pl 03.11.11, 14:28 K-Y jest bardzo dobry kosztuje ok 14 zł w aptekach, mnie nie uczula, nie daje też uczucia lepkości albo ,że jest tłusty, wypróbuj pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paniwodzowa Re: Za gruby penis 14.11.11, 02:13 www.lolx.pl/obrazek/maly-penis,2212.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.zeromska Re: Za gruby penis 03.11.11, 18:26 Stosunek "na sucho" jest zawsze nieprzyjemny dla obu stron. Każdy żel jest dobry, o ile tobie odpowiada. Po prostu wypróbuj. Ale żel nie załatwi wszystkiego. Przystępując do stosunku powinnas być odpowiednio nastawiona, podniecona, chętna, a tego żel za ciebie nie zrobi. To jest szczególnie ważne gdy mężczyzna jest obficie wyposażony przez nature, ale oczywiście nie tylko wtedy. Zrezygnuj z pozycji związanych z głęboką penetracją. Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: Za gruby penis 04.11.11, 08:46 P. Ewa nie wspomniała jeszcze o jednym przypadku, który powoduje mniejszą wydzielinę w pochwie. Chodzi o osoby z cukrzycą. I tutaj faktycznie nawet długie pieszczoty czy gra wstępna czasem niewiele pomoże. Trzeba wtedy wspomóc naturę. Obecnie w sprzedaży (w wielu sklepach typu "Biedronka", TESCO, REAL, kioskach ruchu, sklepach z kosmetykami, możecie kupić żele intymne firmy Durex. W seksshopach również masa tego typu lubrykantów, ale tutaj co do pewności, który lepszy się nie wypowiem, bo praktycznie wszystkie z importu i co sklep to zapewne inny produkt. Co do samej pochwy i zbyt grubego członka, to niestety raczej fikcja. Wyobraź sobie, że pochwa jest tak stworzona przez naturę, że powinna "przepuścić" przez swój prześwit główkę noworodka podczas porodu, a z pewnością Twój Man aż tak grubego penisa nie posiada. Więc raczej stawiałbym tutaj na inne problemy z bólem podczas penetracji, np. stres, obawa przed stosunkiem, zbyt słabe "wyluzowanie się" partnerki. Odpowiedz Link Zgłoś
paniwodzowa Re: Za gruby penis 14.11.11, 02:15 www.lolx.pl/obrazek/maly-penis,2212.html dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgfg Re: Za gruby penis IP: *.cheeloo.pl 17.11.11, 13:57 ja tu jednak wtrącę się to, że pochwa " przepuszcza" dziecko o niczym nie świadczy, bo może i przepuszcza ale z przyjemnością fizyczną to się jednak mija. Czyli innymi sowy zmieścić to się wszystko może ale czy ma się z tego przyjemność to już inna bajka. choć zgadzam się że przyczyn może być milion. Odpowiedz Link Zgłoś
paniwodzowa Re: Za gruby penis 14.11.11, 02:13 www.lolx.pl/obrazek/maly-penis,2212.html :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SexiSixi Re: Za gruby penis IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.12, 23:21 Zel nei zalatwi to mezczyzna powinien o to zadnac dziwne ze kobieta pisze "powinnas być " - ona powinna sama zadbac o to ... to po cholere ej facet? Odpowiedz Link Zgłoś
lilyrush Re: Za gruby penis 04.11.11, 11:36 przede wszystkim zacznij testowanie od neutralnych smakowo/zapachowo. ja nie ma problemu z neutralnym Durexem ale jak kiedyś facet chciał ubogacić seks żelem truskawkowym to zaliczyłam najszybszej wyskakiwanie z łózka pod prysznic w całym moim życiu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paniwodzowa Re: Za gruby penis 14.11.11, 02:15 www.lolx.pl/obrazek/maly-penis,2212.html Durex Play Odpowiedz Link Zgłoś
niewiem133 Re: Za gruby penis 04.11.11, 19:25 Uważasz, że jesteś za młody na dziecko, zajrzyj na : www.kontrolawytrysku.pl/ Polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
paniwodzowa Re: Za gruby penis 14.11.11, 02:15 www.lolx.pl/obrazek/maly-penis,2212.html . Odpowiedz Link Zgłoś
paniwodzowa Re: Za gruby penis 14.11.11, 02:13 Durex play heat . www.lolx.pl/obrazek/maly-penis,2212.html Odpowiedz Link Zgłoś
paniwodzowa Re: Za gruby penis 14.11.11, 02:16 www.lolx.pl/obrazek/maly-penis,2212.html ;p Odpowiedz Link Zgłoś
paniwodzowa Re: Za gruby penis 14.11.11, 02:16 www.lolx.pl/obrazek/maly-penis,2212.html .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Za gruby penis IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.11, 08:26 no wlasnie , moja kobieta ma ze mna ten sam problem i nie wiem co robic , bo przeciez sex ma byc przyjemny dla obu stron Odpowiedz Link Zgłoś