ewa.zeromska 04.01.12, 08:58 Drodzy Państwo, Przypominam, że od stycznia już nie pracuję na tym portalu, a kontakt ze mną jest możliwy na Forum Poradnika Domowego Serdecznie zapraszam Ewa Żeromska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Przypominam IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.12, 11:27 poradnikdomowy.pl/poradnikdomowy/f,3100,Forum_Poradnika_Domowego.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Przypominam IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.01.12, 14:43 Strasznie zaluje Pani Ewo. Cenilam Pania i Pani rady jak cholera :) Odpowiedz Link Zgłoś
moonatnight Re: Przypominam 07.01.12, 18:36 To "jak cholera" najbardziej pasuje do większości rad pani Ewy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Przypominam IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.12, 21:52 Obciagnij mi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.zeromska Re: Przypominam 07.01.12, 19:12 Tak naprawdę zmienił się tylko adres. Po prostu czekam na wasze wpisy pod nowym adresem. W dalszym ciągu jestem do państwa dyspozycji. Proszę pisać śmiało! Pozdrawiam i czekam Ewa Żeromska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana Re: Przypominam IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.12, 00:20 szkoda, bo zawsze ceniłam pani uwagi i uwazalam za cenne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.zeromska Re: Przypominam 10.01.12, 12:44 Witam, dziękuję za miłe słowa. Kontakt ze mną jest tylko pod innym adresem. Podawałam go już. Forum Poradnika Domowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś