Dodaj do ulubionych

co robić?????

04.02.12, 12:58
Moj chlopak jeszce w grudniu mówil, że oświadczy mi się w 2012 roku. 2 tyg temu oznajmił mi, że juz mnie chyba nie kocha, ale szkoda mu to wszystko przekreślać, więc poprosił o przerwę. Wiem na pewno, że nie chodzi o żadna inną kobietę Czy taka sytuacja może jeszcze skończyć się dobrze? Dla mnie to wszystko ciągle jest nierealne...
Obserwuj wątek
    • Gość: ehh Re: co robić????? IP: *.net.autocom.pl 04.02.12, 19:10
      strasznie przykra sprawa, ale ze swojej strony radzę ci się zacząć oswajać z myślą, że to koniec. Zastanów się serio czy chciałabyś być z kimś, kto jak twierdzi nie wie czy cię kocha? nie sądzę.
    • r.a.s Re: co robić????? 04.02.12, 19:45
      Bzdura, bardzo często spotyka się tak zwany oddech, lub próba czy to napewno to. Znam wiele par, gdzie to było i nic takiego sie nie wydarzyło. Niestety musze tez powiedzież że znam pary gdzie wróżyło to koniec. Nie ma więc reguły.
      Rada dla Ciebie, weź poukładaj sobie w głowie wszystko tak jak należy od a do z, łącznie z uwzględnieniem tego, że to już koniec. Będzie Ci o wiele łatiej patrzeć na to wszystko z pewną izolacją. Będzie OK. Nie martw się na zapas, bierz wszystko pod uwagę :)
      • labadine Re: co robić????? 04.02.12, 19:49
        Nic nie robic i poprostu zyc i zrozumiec to ze,ten ostatni jest najwazniejszy.
    • mama_myszkina Re: co robić????? 04.02.12, 21:02
      Przestań naciskać na ślub.
      • dziama1410 Re: co robić????? 04.02.12, 22:34
        Nikt nie naciska na ślub, on sam o tym wspomniał. Powoli oswajam się z tym, że to już koniec, ale jest ciężko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka