Dodaj do ulubionych

TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM

IP: *.chello.pl 02.02.02, 19:42
IDĄC ZA "SIKACZAMI" TIRÓWKI TEŻ PROPONUJĘ OBTRĄBIAĆ!(I PATRZEC NA ICH REAKCJE-
ZAZWYCZAJ JEDNOZNACZNE :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirek Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 19:46
      Napisz jaką masz pracę to też Cię będę obtrąbiał. I wyłącz tego cholernego
      cpas'a!
      • Gość: MIGUEL Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: *.chello.pl 02.02.02, 19:55
        Gość portalu: Mirek napisał(a):

> Napisz jaką masz pracę to też Cię będę obtrąbiał. I wyłącz tego cholernego
        > cpas'a!
        oj współczuję bo musiał byś TRĄBIĆ NA WSZYSTKICH!!! JESTEM KIEROWCĄ!!! A TIRÓWKOM
        WSPÓŁCZUJĘ ŻE MUSZĄ POSUWAĆ SIE DO CZEGOŚ TAKIEGO ALE I TAK BĘDĘ NA NIE TRĄBIŁ!
        NA TE WULGARNE I OBLEŚNE!

• Gość: Mirek Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 20:02
          Praca jak praca. I nie gap się na nie jak trąbisz, bo możesz spowodować wypadek
          i zrobić sobie kuku. I WYŁĄCZ TEGO CHOLERNEGO CAPS'A bo to nie jest klakson, a
          tu nie ma tirówek!
          • Gość: MIGUEL Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: *.chello.pl 02.02.02, 20:19
            A CO CI TEN CAPS TAK PRZESZKADZA???? W MOJEJ PRACY WIECEJ PRACUJE OCZAMI NIZ
            NOGAMI I REKAMI PRZY KRECENIU KÓLKIEM, WIEC MAM WZROK WYROBIONY!
            • Gość: Mirek Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 20:26
              Gość portalu: MIGUEL napisał(a):

> A CO CI TEN CAPS TAK PRZESZKADZA???? W MOJEJ PRACY WIECEJ PRACUJE OCZAMI NIZ
              > NOGAMI I REKAMI PRZY KRECENIU KÓLKIEM, WIEC MAM WZROK WYROBIONY!
              Czyżby? No to małe litery też powinieneś widzieć.
              A przeszkadza dlatego, że zazwyczaj człowiek ma do czynienia z takimi literami,
              jak te w tym wierszu. Bez badań naukowych można stwierdzić, że normalny człowiek
              czyta nie "po literze", tylko conajmniej całymi wyrazami. Pod warunkiem, że tekst
              jest napisany w normalny sposób. A może to przyzwyczajenie zawodowe - nie jesteś
              kierowcą tylko szyldy malujesz?

• Gość: miguel Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: *.chello.pl 02.02.02, 20:35
                Gość portalu: Mirek napisał(a):

> Gość portalu: MIGUEL napisał(a):
                >
                > > A CO CI TEN CAPS TAK PRZESZKADZA???? W MOJEJ PRACY WIECEJ PRACUJE OCZAMI N
                > IZ
                > > NOGAMI I REKAMI PRZY KRECENIU KÓLKIEM, WIEC MAM WZROK WYROBIONY!
                > Czyżby? No to małe litery też powinieneś widzieć.
                > A przeszkadza dlatego, że zazwyczaj człowiek ma do czynienia z takimi literami,
                >
                > jak te w tym wierszu. Bez badań naukowych można stwierdzić, że normalny człowie
                > k
                > czyta nie "po literze", tylko conajmniej całymi wyrazami. Pod warunkiem, że tek
                > st
                > jest napisany w normalny sposób. A może to przyzwyczajenie zawodowe - nie jeste
                > ś
                > kierowcą tylko szyldy malujesz?
                >

A JEŚLI NAWET BYM SZYLDY MALOWAŁ TO CO? PRACA JAK KAŻDA INNA! ZACZYNASZ SOBIE
                ZAPRZECZAĆ!
                • Gość: Mirek Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 22:51
                  Gość portalu: miguel napisał(a):

> A JEŚLI NAWET BYM SZYLDY MALOWAŁ TO CO?
                  To to że z przyzwyczajenia używasz tylko dużych liter.
                • Gość: mk Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: 10.10.12.* 04.02.02, 20:32
                  wyłącz capsa jak Cię proszą - netykieta zobowiązuje...
            • Gość: Michal Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: *.telia.com 02.02.02, 20:28
              Pierwszy raz jak zobaczylem,to przyjaznie pomachalem i co w zamian Ona
              podciagnela kusa spodniczke i pokazala wasy.Uwazam ,ze
              niebespieczne ,cholernie ODCIAGA UWAGE OD PROWADZENIA AUTA.Niemniej to byl
              mily i przyjazny gest zjej strony.
              Pzdr.Michal
              • kropka. Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM 02.02.02, 22:06
                Nie rozumiem. Mnie tirówki nie rozpraszają.
                • Gość: bocian dzięki kropka - szczerze się uśmiałem ;-)))))))) IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 02.02.02, 22:40
                  kropka. napisał(a):

> Nie rozumiem. Mnie tirówki nie rozpraszają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka