Gość: MIGUEL IP: *.chello.pl 02.02.02, 19:42 IDĄC ZA "SIKACZAMI" TIRÓWKI TEŻ PROPONUJĘ OBTRĄBIAĆ!(I PATRZEC NA ICH REAKCJE- ZAZWYCZAJ JEDNOZNACZNE :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Mirek Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 19:46 Napisz jaką masz pracę to też Cię będę obtrąbiał. I wyłącz tego cholernego cpas'a! Link Zgłoś
Gość: MIGUEL Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: *.chello.pl 02.02.02, 19:55 Gość portalu: Mirek napisał(a): > Napisz jaką masz pracę to też Cię będę obtrąbiał. I wyłącz tego cholernego > cpas'a! oj współczuję bo musiał byś TRĄBIĆ NA WSZYSTKICH!!! JESTEM KIEROWCĄ!!! A TIRÓWKOM WSPÓŁCZUJĘ ŻE MUSZĄ POSUWAĆ SIE DO CZEGOŚ TAKIEGO ALE I TAK BĘDĘ NA NIE TRĄBIŁ! NA TE WULGARNE I OBLEŚNE! Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 20:02 Praca jak praca. I nie gap się na nie jak trąbisz, bo możesz spowodować wypadek i zrobić sobie kuku. I WYŁĄCZ TEGO CHOLERNEGO CAPS'A bo to nie jest klakson, a tu nie ma tirówek! Link Zgłoś
Gość: MIGUEL Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: *.chello.pl 02.02.02, 20:19 A CO CI TEN CAPS TAK PRZESZKADZA???? W MOJEJ PRACY WIECEJ PRACUJE OCZAMI NIZ NOGAMI I REKAMI PRZY KRECENIU KÓLKIEM, WIEC MAM WZROK WYROBIONY! Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 20:26 Gość portalu: MIGUEL napisał(a): > A CO CI TEN CAPS TAK PRZESZKADZA???? W MOJEJ PRACY WIECEJ PRACUJE OCZAMI NIZ > NOGAMI I REKAMI PRZY KRECENIU KÓLKIEM, WIEC MAM WZROK WYROBIONY! Czyżby? No to małe litery też powinieneś widzieć. A przeszkadza dlatego, że zazwyczaj człowiek ma do czynienia z takimi literami, jak te w tym wierszu. Bez badań naukowych można stwierdzić, że normalny człowiek czyta nie "po literze", tylko conajmniej całymi wyrazami. Pod warunkiem, że tekst jest napisany w normalny sposób. A może to przyzwyczajenie zawodowe - nie jesteś kierowcą tylko szyldy malujesz? Link Zgłoś
Gość: miguel Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: *.chello.pl 02.02.02, 20:35 Gość portalu: Mirek napisał(a): > Gość portalu: MIGUEL napisał(a): > > > A CO CI TEN CAPS TAK PRZESZKADZA???? W MOJEJ PRACY WIECEJ PRACUJE OCZAMI N > IZ > > NOGAMI I REKAMI PRZY KRECENIU KÓLKIEM, WIEC MAM WZROK WYROBIONY! > Czyżby? No to małe litery też powinieneś widzieć. > A przeszkadza dlatego, że zazwyczaj człowiek ma do czynienia z takimi literami, > > jak te w tym wierszu. Bez badań naukowych można stwierdzić, że normalny człowie > k > czyta nie "po literze", tylko conajmniej całymi wyrazami. Pod warunkiem, że tek > st > jest napisany w normalny sposób. A może to przyzwyczajenie zawodowe - nie jeste > ś > kierowcą tylko szyldy malujesz? > A JEŚLI NAWET BYM SZYLDY MALOWAŁ TO CO? PRACA JAK KAŻDA INNA! ZACZYNASZ SOBIE ZAPRZECZAĆ! Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 22:51 Gość portalu: miguel napisał(a): > A JEŚLI NAWET BYM SZYLDY MALOWAŁ TO CO? To to że z przyzwyczajenia używasz tylko dużych liter. Link Zgłoś
Gość: mk Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: 10.10.12.* 04.02.02, 20:32 wyłącz capsa jak Cię proszą - netykieta zobowiązuje... Link Zgłoś
Gość: Michal Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM IP: *.telia.com 02.02.02, 20:28 Pierwszy raz jak zobaczylem,to przyjaznie pomachalem i co w zamian Ona podciagnela kusa spodniczke i pokazala wasy.Uwazam ,ze niebespieczne ,cholernie ODCIAGA UWAGE OD PROWADZENIA AUTA.Niemniej to byl mily i przyjazny gest zjej strony. Pzdr.Michal Link Zgłoś
kropka. Re: TIRÓWKI-TEŻ KLAKSONEM 02.02.02, 22:06 Nie rozumiem. Mnie tirówki nie rozpraszają. Link Zgłoś
Gość: bocian dzięki kropka - szczerze się uśmiałem ;-)))))))) IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 02.02.02, 22:40 kropka. napisał(a): > Nie rozumiem. Mnie tirówki nie rozpraszają. Link Zgłoś