Dodaj do ulubionych

Za ciasna pochwa

18.02.12, 19:48
To co napisze bedzie dosyc obrazowe, za co z gory przepraszam.
Moja dziewczyna ma 20 lat i jeszze nigdy tego nie robila.Od niedawna planujemy z dziewczyna sie kochac tylko ze jest problem. Jej pochwa jest bardzo ciasna, maxymalnie moge wlozyc palec wskazujacy, dwa palce juz sie nie mieszcza. Nie wyobrazam sobie jak mam w nia wejsc i ile prob by to zajelo zanim sie uda. Mam pytanie do kobiet- czy Wy rowniez mialyscie na poczatku taki problem?
Obserwuj wątek
    • zawsze_gabagibagazyl Re: Za ciasna pochwa 19.02.12, 14:17
      Pochwa zwykle nie bywa za ciasna-to po prostu nerwy tak spinają Twoją dziewczynę. Skup się bardziej na pieszczeniu jej i niekoniecznie zakładaj, że w nią wejdziesz. Może się troszkę wyluzuje. Jeśli nie jest to również Twój pierwszy raz, to powinieneś wiedzieć, co i jak robić. Powodzenia i...cierpliwości. :-)
      • pararampa Re: Za ciasna pochwa 21.02.12, 20:50
        Najpierw ją dobrze rozgrzej zanim przejdziecie do sedna.
    • Gość: Gość Re: Za ciasna pochwa IP: 37.8.205.* 21.02.12, 21:05
      Nie tylko na początku. U mnie nie było pierwszego razu tylko z 50 pierwszych razów, bo byłam taka ciasna/spięta i strasznie bolało. Potrzeba w takiej sytuacji dużo cierpliwości, dużo nawilżenia i dużo czułości i delikatności. Teraz w sumie (po kilku miesiącach sporadycznego uprawiania seksu) też mnie boli i nie wytrzymuję zbyt długo, ale nie jest to już taki ból jak za pierwszymi razami, więc mam nadzieję, że po kolejnych kilku miesiącach... ;)
      Tylko nie pośpieszaj dziewczyny, upewnij się, że ona tego chce.
      • Gość: jonasz Re: Za ciasna pochwa IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.12, 13:14
        spoko luz też tak miałem na początku ze swoją panną, jak jej wsadziłem jeden palec to ją już bolało i widać było na jej twarzy grymas bólu... troche się wtedy przestraszyłem bo poprzednia dziewczyna też była dziewicą i nie było tego problemu więc pomyślałem że może coś jej jest czy coś. Ale po kilku podejściach i dobrym pieszczeniu w końcu się udało i tak się wyluzowała że nie bolało jej już w ogóle. Po prostu na początku bardzo spięta była więć nie masz się czym przejmować tylko musisz odpowiednio ja rozgrzać zeby sie wyluzowała :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka