Dodaj do ulubionych

Mam 40 lat mieszkam z rodzicami i jest super

09.04.12, 12:35
kobietę zastępuje masturbacja , i mogę zaoszczedzic kupę kasy , czasu i nerwów
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Mam 40 lat mieszkam z rodzicami i jest super IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.12, 13:02
      A na jesień życia będę miał przytulne gniazdko w domu starców i protezę dłoni do masturbacji.
      • Gość: kachaaa888333 Re: Mam 40 lat mieszkam z rodzicami i jest super IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.12, 22:07
        haaaa haaaa. mialam staz w dps i wszyscy! pensjonariusze maja dzieci! jezeli dla ciebie plodzenie dzieci jest pretekstem do przezycia starosci w domu to siwadczy o twoim egoizmie. nie wspomne juz o tym, ze na 90% czekac cie bedzie rozczarowanie co do podania szklanki wody.
    • chyba.ze Re: Mam 40 lat mieszkam z rodzicami i jest super 09.04.12, 13:42
      Cieszymy się razem z tobą.
    • jagienka75 Re: Mam 40 lat mieszkam z rodzicami i jest super 09.04.12, 14:46
      Jeśli nie jesteś trollem, to powiedz, rodzicom to nie przeszkadza a Tobie nie wstyd?
      Zakładając oczywiście, że stać Cię na samodzilność?
      • martinsam1 Kobiety Oferty kierować mogą na email 09.04.12, 14:59
        znajdzmilosc@o2.pl
        • moonatnight Re: Kobiety Oferty kierować mogą na email 09.04.12, 18:38
          No... po co zapraszasz kobiety? Przecież świetnie sobie radzisz. Ze względu na tak długą praktykę w samozaspokajaniu, nie potrafiłbyś sprawić przyjemności kobiecie.
          • martinsam1 Re: Kobiety Oferty kierowaÄ? mogÄ? na email 09.04.12, 21:01
            Do moonatnight:romantyczny nick masz, ze co ?ze nie sprawie radosci kobiecie ?oj jak bardzo sie mylisz
            • kyana Re: Kobiety Oferty kierowaÄ? mogÄ? na email 06.05.12, 18:58
              a niby skąd to wiesz?
    • martinsam1 Starość w domu starców 09.04.12, 17:38
      posiadanie 1 lub 2 dzieci nie jest gwarancją że nie skończymy w domu starców, bo te dzieci mogą umrzec szybciej niz my lub wyemigrować za granicę chyba że Polska dzieki gazowi łupkowemu bedzie bogatym krajem,spadek liczby ludnosci nie jest zagrozeniem bo np "moja" firma bez problemu osiagnęła by tę samą wydajność co teraz przy personelu okrojonym nawet o 30%,trzeeba tylko zmienic algorytmy podatkowe ktore pokryją deficyt zusu, np podatek od powierzchni produkcyjnej biurowej firm bankow itp ostrzejsza kontrola zeznan podatkowych firm i bogatych i kasa budzetu dla celow emerytur sie napelni
    • moonatnight Re: Mam 40 lat mieszkam z rodzicami i jest super 09.04.12, 18:40
      Tak trzymaj. Musisz być sam, bo każda kobieta, która wpadnie niechcący w Twoje sidła:
      - sama będzie musiała się masturbować;
      - jeszcze od niej kasę wyciągniesz;
      - zmarnujesz jej życie;
      - wykończysz nerwowo, bo będzie myślała, że to wszystko jej wina.
    • i.am.girl Re: Mam 40 lat mieszkam z rodzicami i jest super 10.04.12, 11:33
      Oszczędzaj, kasa się przyda, porządny dom starców kosztuje.
    • Gość: ja Re: Mam 40 lat mieszkam z rodzicami i jest super IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.12, 14:18
      Rzeczywiście, jak masturbacje stawiasz na równi z kobietą, to faktycznie lepiej, żeś sam.
      Kobieta to drugi człowiek a nie instrument do zaspokajania popędu seksualnego.
      Drugi człowiek=wspólne spędzanie czasu, rozmowy, plany, przeżycia, wzajemna inspiracja, itd.
      Nie tylko seks.

A to że mieszkasz z rodzicami w takim wieku świadczy o tym, że jesteś niezaradny.
      Tyle.
      Ale wiadomo, trzeba myśleć pozytywnie, jakoś się pocieszać ;)
    • Gość: Gość Olga Re: Mam 40 lat mieszkam z rodzicami i jest super IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.12, 22:22
      Człowieku czasami wystarczy jedna wizyta u seksuologa,a czasami trwa to dłużej.Mam nadzieję,że problem zostanie rozwiązany.Powodzenia z natury nie życzę nikomu źle.Proszę potem na forum opowiedzieć jak poszło.Pozdrawiam.
      • Gość: Zatroskana Re:Trudny przypadek IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.05.12, 23:38
        Dbaj o rączki żeby Ci najdłużej służyły...mamusie o pomoc nie wypada prosić .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka