IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 14:24
Ostatnio zrobiłam dobrze mojemu chłopakowi i jego sperma wytrysnęła na moją rękę. On wytarł to swoją reką.. Chyba środkiem dłoni. A później po jakiś 10 minutach wsadził mi palce.. Teraz boję się, że mogło się coś stać. Proszę o normalne i mądre odpowiedzi!
:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc 45 Re: Pomocy! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.04.12, 14:42
      Jakas mala szansa jest ale mysle ze w ciagu tych 10 minut wytarl swoja reke gdzies i nie bylo juz spermy na jego palcach.
      Ogolnie jest tak, ze nasienie meszczyzny zyje do 24h i powinnas wziasc to pod uwage.
      Przy nastepnym takim spotkaniu, dopilnuj tego i popros go aby umyl sobie rece przed nastepnym dzialaniem (wkladaniem Tobie palcow)
      • Gość: ja... Re: Pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 14:50
        No wytarł rękę od razu o spodnie, no a później dotykał mojej koszulki.. Więc mogły się "wytrzeć" z tej ręki tak, że ich tam nie było?
        • Gość: Gosc 45 Re: Pomocy! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.04.12, 14:52
          Tak :) Nie musisz sie obawiac niczego ale nastepnym razem zachowaj ostroznosc tak jak napisalem wyzej.
          • Gość: ja... Re: Pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 14:55
            Dziękuję za normalną odpowiedź. Mam nadzieje, że dobrze mówisz i następnym razem zrobie tak jak mówisz. ;)
            • Gość: Gosc 45 Re: Pomocy! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.04.12, 15:02
              Odpowiedzialem Tobie szczero a reszta to juz Twoj wybor :) Nastepnym razem pomysl o konsekwencjach ktore moga wyniknac z takiej krotkiej zabawy....
              • Gość: ja... Re: Pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 16:27
                Ale i tak dzięki.. A mam jeszcze pytanie.. Gdyby to bylo mniej niż te 10 min ?
                • Gość: Gosc 45 Re: Pomocy! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.04.12, 16:35
                  Jezeli mial czyste rece jest czas nie istotny :)
                  • Gość: ja... Re: Pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 17:12
                    no a jeśli miał trochę spermy.. ?
                    • Gość: Gosc 45 Re: Pomocy! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.04.12, 17:23
                      Nie wymyslaj problemow gdzie ich nie ma. Przestan sie tym martwic. Mam nadzieje ze jest to nauczka dla Ciebie
                      • Gość: ja... Re: Pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 18:14
                        heh dzięki. Mam nadzieje ze to prawda ;). Poczekamy do okresu.
      • kyana Re: Pomocy! 06.05.12, 19:04
        a...co z antykoncepcją ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka