15.03.07, 21:35
Czy chodzicie może ze swoimi dziećmi na basen? Czy w ogóle jest to wskazane? Czy woda chlorowana może wpływać niekorzystnie na skórę? Myślę czasem, żeby kiedyś zabrać tam Kamila (nie wiem też, jaka byłaby reakcja innych na jego plamki), on tak lubi się pluskać w wannie, nawet czasem buźkę zanurza pod wodę, jak go nie zdążę przytrzymać, kicha i się śmieje :-) Chyba ma to po swojej cioci (a mojej siostrze), która kilka lat trenowała pływanie, bo raczej nie po rodzicach, którzy boją się wody i kiepsko pływają :-( Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • lemiwawa Re: Basen 16.03.07, 08:08
      ja niestety nie wiem czy można chodzić na basen. Mój też lubi pluskać się w
      wodzie i chętnie się dowiem, czy można tam chodzić przy pokrzywce barwnikowej,
      gdzie choroba nie wygasła i ciągle powstają plamki. Może inne osoby wiedzą to od
      lekarzy prowadzących. Pozdrawiam.
    • mgren Re: Basen 24.03.07, 19:53
      Hej Jolu! Od czasu do czasu zabieramy dziewczynki na basen, np. jutro się tam
      wybieramy. Obie córki uwielbiają pływać, a może raczej pluskać się. Myślę, że
      nie ma żadnych przeciwskazań. A jeśli chodzi o reakcję innych ludzi na plamki?
      Hm, mastocytoza nie jest zakaźna. Gorąco pozdrawiam. Magda
    • lemiwawa W Gdańsku powiedziano, że można chodzić 04.04.07, 11:36
      jw.
    • tolka76 Re: Basen 16.05.07, 12:57
      Myślę, że można chodzić na basen. Ja z moim Kubusiem chodzę i jak na razie
      żadna nowa plamka się nie pojawiła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka