nienill 16.09.08, 10:52 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=72222 dla tych,ktorzy cierpia z powodu depresji,ale tez chca sie podzielic z innymi swoimi problemami psychicznymi,forum tylko dla wybranych kto chce byc wybranym? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: widzieliscie? 16.09.08, 10:54 to nie dla depresyjnych tylko dla narcyzów chyba pewnei bercia nika zmieniła i buduje sobie bunkier Odpowiedz Link
lucyna_n Re: widzieliscie? 16.09.08, 10:55 chociaż nie, narcyz chce być przez wszystkich podziwiany,tam powinno być dla "z góry wybranych" Odpowiedz Link
nienill Re: widzieliscie? 16.09.08, 11:27 > kto chce byc wybranym? nie wybrano mnie, bo sie nie chce do regul dostosowac :(((( ale trzymam kciuki za iwone, ona na pewno przejdzie przez weryfikacje Odpowiedz Link
nienill Re: widzieliscie? 16.09.08, 11:31 only_isabelle napisała: > dostałaś ignora od nich???? ucieszyloby cie to? Odpowiedz Link
only_isabelle Re: widzieliscie? 16.09.08, 11:36 bardziej mnie obchodzi, czemu ludzie się tak zachowują, wybierają sobie grupkę - może wygodnych rozmówców, dla mnie fora zamknięta-ukryte to jedna wielka manipulacja, a jeśli chodzi o pytanie, to nie, nie pomyślałam tak nawet, zupełnie o co innego mi chodziło, nie interpretuj tak na minus, Odpowiedz Link
100_dni_do_lepszego_zycia Re: widzieliscie? 16.09.08, 11:37 wlasnie cekawe czemu bylem ciety u pani kontreformacji Odpowiedz Link
nienill Re: widzieliscie? 16.09.08, 11:40 100_dni_do_lepszego_zycia napisał: > wlasnie cekawe czemu bylem ciety u pani kontreformacji ofiara, ktora trzeba bylo poniesc w imie celow wyzszych jeden mod to za malo, bo wiadomo kto jest odpowiedzialny trzy juz wystarcza mozna w nocy spac spokojnie Odpowiedz Link
only_isabelle Re: widzieliscie? 16.09.08, 11:43 ciachanie też odbywa się na prośbę samych piszących - pragnę zauważyć, jeśli ktoś sobie nie życzy czyjegoś wpisu, to działa w obie strony, Odpowiedz Link
nienill Re: widzieliscie? 16.09.08, 11:46 only_isabelle napisała: > ciachanie też odbywa się na prośbę samych piszących zartujesz czy klamiesz perfidnie? Odpowiedz Link
only_isabelle Re: widzieliscie? 16.09.08, 11:53 nie uważam się za kłamczuchę, co przez to rozumiesz? ktoś prosił żeby wyciąć jego wypowiedź, cały post w całości, Ty też prosiłaś o usunięcie, Odpowiedz Link
nienill Re: widzieliscie? 16.09.08, 11:54 only_isabelle napisała: > nie uważam się za kłamczuchę, oj w to nie watpie nie widzialam, zebys kiedokolwiek miala sobie cos do zarzucenia Odpowiedz Link
only_isabelle Re: widzieliscie? 16.09.08, 11:57 napisz od razu co ciebie u mnie wkurwia będzie prościej, wymowniej, raz a dobrze, poza tym nigdy nikogo nie wycięłam, poza spamem Odpowiedz Link
nienill Re: widzieliscie? 16.09.08, 11:58 only_isabelle napisała: > napisz od razu co ciebie u mnie wkurwia będzie prościej, wymowniej, raz a > dobrze, poza tym nigdy nikogo nie wycięłam, poza spamem a kto napisal, ze ty? z tego co pamietam to torres sie przyznala i nie nie pamietam, zeby Euforyk ją o to prosił Odpowiedz Link
only_isabelle Re: widzieliscie? 16.09.08, 12:03 ale masz pamięć pogratulować normalnie, torres chyba nie pisała ani razu odkąd jestem na forum, to jakieś zaprzeszłe historie Odpowiedz Link
only_isabelle Re: widzieliscie? 16.09.08, 11:59 chyba, że chodzi o to, że sama byś chciała współmoderować, przychodzi taka belka i zabiera nilce fuchę, może o to chodzi, byłaś wzceśniej ode mnie na tym forum Odpowiedz Link
nienill Re: widzieliscie? 16.09.08, 12:00 only_isabelle napisała: > chyba, że chodzi o to, że sama byś chciała współmoderować, najpierw obraza, a potem beczy na forum, ze nie lubią, ze bez powodu naskakują Odpowiedz Link
only_isabelle Re: widzieliscie? 16.09.08, 12:05 :=DDDDDD mów mi jeszcze - fajnie odwracasz uwagę :=DD skaczcie i obrażajcie do woli, mi to lotto :=DD Odpowiedz Link
lucyna_n Re: widzieliscie? 16.09.08, 12:13 nie mogę Ciebie rozgryźć, raz mi się wydajesz sympatyczną osobą do ktorej można mieć zaufanie a a co jakiś czas stwierdzam że wręcz przeciwnie, Jakiś czas nawet myślalam że mylę nika, albo że skojarzylam sobie z Twoim nikiem wpisy kogoś zupełnie innego i przez fałszywy pryzmat Cię oceniam. No niw mogę dojść z Twoją osobą do ładu. Odpowiedz Link
only_isabelle Re: widzieliscie? 16.09.08, 12:23 ale co Tobie nie pasuje? Może podświadomie utożsamiasz się z Nienill/bronisz jej/czujesz do niej sympatię, nie chcę się podlizywać do nikogo, obserwujesz z boku, bo my nigdy nie rozmawiałyśmy ze sobą, może kiedyś zaufasz, jestem szczerą osobą, zobacz jak się rozwinęła rozmowa, eskalacja podświadomej agresji słownej, może znowu wyszłam według Ciebie na zołzę, mam pokojowe intencje, ale...jak ktoś naciśnie mi na odcisk...to chyba potrafię być "miła", no i dobrze, uczę się, całe życie byłam pod pantoflem innych, zapewniam, że jestem sympatyczna:* Odpowiedz Link
lucyna_n Re: widzieliscie? 16.09.08, 12:40 nie chodzi mi o tą dyskusję to z Nienill, po prostu przy okazji waszej sprzeczki tak mi się przypomniało że od dawna mi się kołaczesz po glowie jedna częśc pamięci mówi, ta osoba nie jest halo a druga ale konkretnie o co chodzi, i nie pamiętam, a przeszukiwanie wyszukiwarki to mi się nie chce. Nie chcialabym Cię skrzywdzić ale z kolei jak mnie coś smyra po plecahc że coś nei halo to znaczy że "coś" było. pokłóciłyśmy się o coś? Odpowiedz Link
only_isabelle Re: widzieliscie? 16.09.08, 13:20 może masz na myśli wcześniejszą sprzeczkę może, też z Nienill, aaaaa!!!!!!wiem!!! pisałam, że FD że nie lubię tam pisać, a później polubiłam :-) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: widzieliscie? 16.09.08, 18:12 a co by mnie miało wzruszać czy lubisz pisać na depresji czy nie, coś mi musiałaś podpaść koleżanko:) Odpowiedz Link
only_isabelle Re: widzieliscie? 16.09.08, 18:42 fakt, mogłaś mnie zapamiętać, ostro było! ;-D Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: widzieliscie? 16.09.08, 11:46 Jestem wybrana narazie zaraz pewnie polece spowrotem :)blum Odpowiedz Link
nienill Re: widzieliscie? 16.09.08, 11:47 ivonne.3 napisała: > Jestem wybrana narazie zaraz pewnie polece spowrotem :)blum zuch dziewczyna! Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: widzieliscie? 16.09.08, 12:20 nienill napisała: > zuch dziewczyna! od małego byłam zuch dziewczyna,silna i w pełnej gotowości zawsze Odpowiedz Link
nienill Re: widzieliscie? 16.09.08, 12:06 lucyna_n napisała: > ale po co chcesz tam być? z tego co zauwazylam, to pan administrator lubi dominowac, wiec pare wielbicielek znajdzie Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: widzieliscie? 16.09.08, 12:09 lucyna_n napisała: > ale po co chcesz tam być? A dlaczego nie ??? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: widzieliscie? 16.09.08, 12:10 przecież to jakieś chore, iść na forum dla wybranych, jak do sekty Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: widzieliscie? 16.09.08, 12:18 lucyna_n napisała: > przecież to jakieś chore, iść na forum dla wybranych, jak do sekty ja tak nie myślę,pozatym nikt mnie tam nie trzyma na siłę, w każdej chwili mogę odejśc z tamtego forum,więc nie widzę nic w tym chorego... Odpowiedz Link
lucyna_n Re: widzieliscie? 16.09.08, 12:37 chcesz być "wybrana" to chore, ale masz prawo chcieć:) Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: widzieliscie? 16.09.08, 12:41 lucyna_n napisała: > chcesz być "wybrana" > to chore, ale masz prawo chcieć:) Wiesz ja akurat tego nie rozumuje tak jak Ty,nawt słowo "wybrana" mnie nie interesuje,nie zwracam na takie szczególy uwagi chciałam sobie wejsc na takie forum zamkniete i tyle,a ze akurat znalazłam to.... :) Odpowiedz Link
nienill Re: widzieliscie? 16.09.08, 12:42 > Wiesz ja akurat tego nie rozumuje tak jak Ty,nawt słowo "wybrana" mnie nie > interesuje,nie zwracam na takie szczególy uwagi to nie jest szczegol ja np nie wpadlabym na taki opis forum, nigdy Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: widzieliscie? 16.09.08, 12:45 Może dla załozyciela forum nie jest to szczegół mnie akurat to nie obchodzi czy to jest szczegół czy nie weszłam bo weszłam i wcale się tym nie szczycę bo gówno to dla mnie znaczy czy jestem wybrana czy nie :P Odpowiedz Link
madau Re: widzieliscie? 16.09.08, 14:06 ja rowniez dostalam zaproszenie i nie traktuje tego jako "bycie wybranym". Po prostu pewnych rzeczy nie umiem przekazac na otwartym forum, bylam juz raz i namierzona i podano moje dane ktore przez tydzien byly w necie. O pewnych sprawach pisze wiec do zaufanych osob - tu nie chodzi o to ze akurat Wam czy osobom na Chadzie czy na schizofreni, nie ufam. Bardzo Was lubie ale gdybym chciala opisac tu pewne intymne sprawy, skojarzonoby mnie od razu - i potem bum, nstapne szkalowanie, nieprzyjemne maile i grozby. Nie chce przechodzic jeszcze raz przez to pieklo. Pozdrawiam Was cieplo mada Odpowiedz Link
lucyna_n Re: widzieliscie? 16.09.08, 18:11 no rozumiem, ale wiesz tak na pierwszy rzut oka to brzmi naprawdę okropnie to "dla wybranych" koleżanka wyżej niech się nie gniewa, ja tam nic do niej nie mam, ale po prostu jakoś nie lubię zamkniętych forumów. Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: widzieliscie? 17.09.08, 10:22 lucyna_n napisała: koleżanka wyżej niech się nie gniewa, ja tam nic do niej nie mam, ale po prostu jakoś nie lubię zamkniętych forumów. Oki nie gniewam się,każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie :) Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: widzieliscie? 16.09.08, 17:57 widzę że moderują madau i beatrix-kiddo. czyli spokojnie można się zgłaszać, jak ktoś potrzebuje. madau pisuje u nas, a beatrix, to nasza stara znajoma z FD (przenickowana, ale nie zdradzę kto to, bo może nie chce) głównego admina nie znam, ale nie sądzę zeby miał coś wspólnego z bertąś Odpowiedz Link
madau Re: widzieliscie? 16.09.08, 18:22 Nie, absolutnie nie jest to Bertrada, mozecie sie zglaszac, ja kasowac niczego nie bede, forum nie nalezy do mnie tylko do Alda, moze i opis nie jest zbyt trafny. W sumie rozmawiamy na rozne tematy, moze troche bardziej otwarcie ze wzgledu na to ze jest to forum zamkniete. Gwarantuje ze nie ma zadnych spiskow ani knowan pozdrawiam cieplo mada Odpowiedz Link
only_isabelle Re: widzieliscie? 16.09.08, 18:30 a są tam agorafobiczki, oczywiście oprócz Ciebie? Odpowiedz Link
madau Re: widzieliscie? 16.09.08, 18:32 chyba jestem jedyna z taka agora. Ludzi jest niewiele, w sumie to raczej chadowcy ale tez osoby z depresja. Postaram sie namowic admina zeby zmienil opis bo faktycznie kojarzy sie niemilo i moze wywolywac polemike jakby to bylo "niewiadomoco" a to sa po prostu zwykle rozmowy na intymne tematy. pozdrowionka Odpowiedz Link
dolor Re: widzieliscie? 16.09.08, 18:35 Nie zmieniajcie opisu, grunt to dobry marketing. Może i jest 6 uczestników, ale za to ile osób o Was plotkuje... Odpowiedz Link
madau Re: widzieliscie? 16.09.08, 18:37 dodam jeszcze ze sama myslalam o zalozeniu forum otwartego dla schizofrenikow, forum ktore moznabyloby potem przeksztalcic w zamkniete. Ale pomysl nie wypalil wiec pisze u Alda. Gwarantuje Wam ze jezeli ktos zostanie obrazony czy obgadany, w jakikolwiek sposob, zaraz Wam doniose :)))) Powtarzam sie ale mi chodzi o to zeby sie wygadac bez osob ktore od tego watku gdzie pojawily sie moje dane, sledza moje zycie. Odpowiedz Link
madau Re: widzieliscie? 16.09.08, 18:38 nooo, dolor, faktycznie... popatrz jak marketing dziala! Nie wpadlabym na to. pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link
only_isabelle Re: widzieliscie? 16.09.08, 18:47 Madau, długo stosujesz ten Zoloft? Dobrze znosi objawy agory? Poruszasz się sama, wychodzisz? Mnie już prawie rok trzyma pogorszenie,najpierw odstawiłam zupełnie, później wydarzenia rodzinne mnie złamały i siekło podwójnie, jak nigdy! Odpowiedz Link
madau Re: widzieliscie? 16.09.08, 18:58 Isabelle, zoloft biore od dwoch lat i dziala znakomicie tylko ze biore gow polaczeniu z Abilifayem i moze dlatego wywoluje on u mnie takie pozytywne reakcje. Niestety, nawet po xanaxach czasami w ogole nie moge wyjsc z domu. Agore mam tak straszna ze na sama mysl o tym ze pojutrze mam isc na terapie, robi mi sie slabo. Ogolnie leki dzialaja dobrze na zatrzymanie choroby ( przez jakis czas) chociaz wiem ze ona powroci... na agore nie dziala prawie nic, niestety... Odpowiedz Link
only_isabelle Re: widzieliscie? 16.09.08, 19:08 ja nie tracę nadzieji(nadziei?, nie, chyba to pierwsze), któraś sesja u t. uwolniła mnie na trochę od objawów, czułam się bardzo dobrze Odpowiedz Link
nienill Re: widzieliscie? 16.09.08, 22:16 ale formulka "opisz siebie, a ja sie bede dluuuugo zastanawial czy sie nadajesz" odrzuca Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: widzieliscie? 16.09.08, 22:21 to fakt. dopiero teraz przeczytałam dokładnie ich opis. Odpowiedz Link
nienill Re: widzieliscie? 16.09.08, 22:26 aurelia_aurita napisała: > to fakt. dopiero teraz przeczytałam dokładnie ich opis. bo opis teraz zostal zmieniony. ja to dostalam w mailu po zgloszeniu sie Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: widzieliscie? 16.09.08, 22:39 no ale opis wciąż odstręcza: "forum tylko dla wybranych.zgloszenia bez odpowiedniej motywacji beda odrzucane-zatem wysil sie" kto w depresji ma siłę się wysilać? Odpowiedz Link
nienill Re: widzieliscie? 16.09.08, 23:36 aurelia_aurita napisała: > kto w depresji ma siłę się wysilać? :) fora o depresji to nie fora dla osob z depresją Odpowiedz Link
madau Re: widzieliscie? 17.09.08, 11:36 hej, ja akurat opis przeczytalam dokladnie dosc pozno i faktycznie cos jest nie tak. Dolor stwierdzil jednak ze to dobry marketing bo jest nas kilka osob a wszyscy o "nas" mowia. Powiem jednak adminowi zeby opis zmienil - powtarzam, na tym forum nic specjalnego sie nie dzieje, ot pogaduchy... Hmmm, a moze zalozyc wlasne, forum ukryte? Zaprosilabym serdecznie wszstkich z Depresji. Ale, jak to swietnie napisala nienill, kto w depresji ma sile sie wysilac? Wiec dzis sie nie wysile bo zakladanie forum jest meczace jednak... pozdrawiam Was cieplo!! mada Odpowiedz Link
madau errata: 17.09.08, 11:37 przepraszam, niedoczytalam, to napisala Aurelia, oczywiscie!!! Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: widzieliscie? 17.09.08, 15:42 aurelia_aurita napisała: > widzę że moderują madau i beatrix-kiddo. czyli spokojnie można się zgłaszać, ja > k > ktoś potrzebuje. madau pisuje u nas, a beatrix, to nasza stara znajoma z FD > (przenickowana, ale nie zdradzę kto to, bo może nie chce) > głównego admina nie znam, ale nie sądzę zeby miał coś wspólnego z bertąś Główny admin zapewniam nie ma absolutnie nic wspólnego z bertą. A ja jestem nastawiona pokojowo, jedynym osobnikiem którego bym cięła bez litości byłby Mask, ale jego tam i tak nikt nie wpuści :-) (to już wiecie jakie było moje poprzednie wcielenie, po maskofobii, hi hi) Pozdrawiam bratni forum ;-) Odpowiedz Link
crysstiano Re: widzieliscie? 27.09.08, 20:50 okazalo sie wlasnie ze to forum nie jest dla mnie.... chcialem tam byc ale napisali ze przykro im ale nie. no mi tez przykro ale pierdole ich. i juz. Odpowiedz Link
nienill Re: widzieliscie? 27.09.08, 20:52 a czym motywowales chec dolaczenia do tej grupki? Odpowiedz Link
crysstiano Re: widzieliscie? 27.09.08, 20:55 napisalem ze chialbym pisac w kameralnm srodowisku... widocznie to za malo Odpowiedz Link
nienill Re: widzieliscie? 27.09.08, 20:57 crysstiano napisał: > napisalem ze chialbym pisac w kameralnm srodowisku... to nie wysiliłes sie zbytnio :D wykazac sie trzeba desperacją , to moze przygarną owieczkę Odpowiedz Link
crysstiano Re: widzieliscie? 27.09.08, 20:58 nie to po prostu wyslo ze jestem beznadziejny i juz.wiem otym/ od dawna Odpowiedz Link
dolor Re: widzieliscie? 27.09.08, 21:08 Pewnie za mało depresyjny jesteś. Trzeba było wkleić jakiś tekst ze strony deprimu. Odpowiedz Link