Dodaj do ulubionych

Dziwna sytuacja

IP: *.centertel.pl 18.04.12, 18:42
Mam następujący problem: nie udaje mi się stworzyć stałego związku. Mam wrażenie, że nie jestem ani nieatrakcyjna, ani głupia a jednak ostatni raz seks uprawiałam dwa lata temu. Nie byłam nigdy z chłopakiem dłużej niż 4 miesiące. Swój pierwszy raz miałam w wieku 22 lat. Szczerze mówiąc, powoli moja sytuacja wydaje mi się kompletnie nienormalna. Mam wrażenie, że może na to wpływać moje dość rygorystyczne katolickie wychowanie i strach nie tyle przed seksem, co przed byciem porzuconą. Jednocześnie, mam wielu kolegów ale z żadnym z nich nie łączy mnie nic więcej. Dodatkowo, mam wrażenie że nigdy nie miałam orgazmu. W moim wieku, naprawdę nie wiem już co robić. I naprwdę sądzę że nie jestem brzydka! Tak bardzo chciałabym zacząć korzystać z tego życia.
Obserwuj wątek
    • 2arti Re: Dziwna sytuacja 18.04.12, 18:49
      Szczerze współczuję. Musisz się strasznie męczyć i być nieszczęśliwą. Może faktycznie obawa przed odrzuceniem blokuję Cię na tyle, że nie pozwala budować stałych relacji. Czy Ty pierwsza odrzucasz partnera? Może spróbuj skonsultować się z psychologiem lub seksuologiem.
      • Gość: Maria27 Re: Dziwna sytuacja IP: *.centertel.pl 18.04.12, 22:06
        Dziękuję za odpowiedź i wsparcie. Wierz mi, jestem bardzo nieszczęśliwa. Muszę to zmienić.
    • Gość: znafca 69 Re: Dziwna sytuacja IP: *.free.aero2.net.pl 19.04.12, 10:59
      No szkoda, szkoda... seks jest fajny :) Może jeszcze nie dojrzałaś do poważnego związku i udanego seksu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka