Dodaj do ulubionych

Schudlem 17 kG...

21.05.04, 18:47
W ciagu 7 tygodni zwalilem 17 kG, bez diety cud, troche zawzietosci, no i
doping kolegow :-)))A dalczego wspominam Ich, poniewaz dostalem na
podtrzymanie terapii odchudzajacej, wlasnie od Faceta, przepis na zestaw ziol
wspomagajacych odchudzanie a dostepnych w Herbapolu i skladajacych sie z
naszych polskich, pospolitych ziol. Wazylem 101, a terza juz mam 84 przy
wzroscie 178, zycie wrocilo do mnie na nowo.Pozdrawiam wszystkich, a jesli
zajdzie potrzeba podam sklad mieszanki z 7 ziol ;-)))
Obserwuj wątek
    • honeybeam Re: Schudlem 17 kG... 21.05.04, 19:04
      Nie drocz się tylko dawaj ten przepis :).
    • ewax100 Re: Schudlem 17 kG... 21.05.04, 19:09
      Prosze jesli mozesz podaj sklad tej mieszanki.Jestem na diecie 11 dni i
      chcialabym schudnac 10-15kg,ale obawiam sie ze to niemozliwe bo mam jakis
      dziwny organizm.Jem bez cukru,soli,ziemniakow,chleba,makaronu.Tak wiec niewiele
      tego zostało warzywa,owoce,soki pomidor lub merwchew,mieso chude gotowane,ser
      bialy,jajko.Mam 162 cm wzrostu i waze 80 kg a waga nawet nie drgnęła.Czy ktos
      wie po jakim czasie takiej diety zacznie waga opadac?Napisz prosze cos wiecej o
      swoim odchudzaniu.Pozdrawiam
      • e883 6 kg w 3 tygodnie 20.06.04, 20:26
        Może to sie wydawać dziwne, ale moja dieta wyglądała tak:
        1 dzień - tylko nabiał - ja zazwyczaj wcinałam jogurty i starty żółty ser
        2 dzień - tylko owoce
        3 dzień - tylko warzywa - ja jadłam warzywa na patelnię Hortexu - 2 paczki
        dziennie;-) pychotka
        4 dzień - tylko mięso
        5 dzień - tylko ryby
        6 dzień - tylko ziemniaki - ja jadłam frytki z piekarnika:))))
        7 dzień - tylko jajka - bleeee

Mozna jeść bez ograniczeń... nie jest strasznie a naprawdę (wbrew pozorom)
        skutecznie...
        Ja mam 168cm ważyłam 60 kg, teraz ważę 54:-)
        • Gość: Łusia Re: 6 kg w 3 tygodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 16:12
          A cwiczyłaś coś przy tym? Też chcę schudnąć, jan najwiecej, jak njaszybciej!!!
    • Gość: ciekawy jestem Re: Schudlem 17 kG... IP: 81.15.181.* 21.05.04, 19:31
      proszę nie dręcz ludzi tylko podaj skład.
      ciekawy
    • Gość: Ulka Re: Schudlem 17 kG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:55
      ON chciałby mieć taki przepis.....a ta jego waga to marzenie.....nie
      czekajcie ,że wam coś poda.Pozdrawiam.
      • Gość: Halina Re: Schudlem 17 kG... IP: *.ip-pluggen.com 21.05.04, 20:50
        Zadna dieta nie pomoze jesli sie nie trenuje. Ruch jest KONIECZNY aby pomoc
        spalic kalorie.
        Jestem przeciwniczka wybierania pewnych produktow.
        Powinno sie jesc NORMALNIE, ale mniejsze porcje.
        Gdzies czytalam, ze proces chudniecia rozciaga sie na 12-15 miesiecy. Jesli
        ktos to robi szybciej, to nie daje cialu czasu na przystosowanie sie do nowych
        warunkow.
        Nadwaga powroci jak amen w pacierzu!
        • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 22.05.04, 16:18
          Gość portalu: Halina napisał(a):

> Zadna dieta nie pomoze jesli sie nie trenuje. Ruch jest KONIECZNY aby pomoc
          > spalic kalorie.
          > Jestem przeciwniczka wybierania pewnych produktow.
          > Powinno sie jesc NORMALNIE, ale mniejsze porcje.
          > Gdzies czytalam, ze proces chudniecia rozciaga sie na 12-15 miesiecy. Jesli
          > ktos to robi szybciej, to nie daje cialu czasu na przystosowanie sie do
          nowych
          > warunkow.
          > Nadwaga powroci jak amen w pacierzu!
          Sluchaj no, slaby ten twoj pacierz,chyba jest, cos na temat terapii moge Ci
          powiedziec i juz niejeden i niejedna sie smiala, a wyniki sa i to powyzej 10
          lat ;-)))Wiec, prosze Cie nie twierdz nigdy tego, czego nie mozesz byc za kogos
          pewna!!!!!!!!!!!.To tyle narazie, jak mnie przeprosisz podam recepture:-)
          • Gość: Halina KIEDY BYLO TO ODCHUDZANIE? IP: *.ip-pluggen.com 22.05.04, 21:58
            A moze wytlumaczyc slowa "wyniki sa i to powyzej 10 lat".
            Czy to znaczy, ze odchudzales sie 10 lat temu i zachowales te wage do dzisiaj?
      • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 22.05.04, 16:43
        Podaje recepture moich ziolek ;-)

1.Korzen lukrecji,
        2.Morszczyn,
        3.Kora kruszyny,
        4.Kminek,
        5.Koszyczek rumianku,
        6.Klacze perzu,
        7.Owoc kopru wloskiego,
        8.Ziele pieciornika gesiego.

Ja to kupilem w Herbapolu, sa dostepne bez problemu.
        Nalezy wszystko,porcjami,wymieszac powoli, bedzie tego ok . sredniej miski,
        nastepnie delikatnie przesypac do pudelka, aby nie rozwarstwic skladu!!!
        Codziennie rano jem 2 lyzeczki popijajac woda mineralna!!! na sucho, nie
        zaparzac!!!!!!
        Zjesc to bezposrednio przed sniadaniem.Do tego dieta, no i min 1 godz
        intensywnego roweru dziennie, polecam i trzymam kciuki!!!

• ewax100 Re: Schudlem 17 kG... 22.05.04, 16:51
          Dlaczego tych ziól nie trzeba zaparzać?-pierwszy raz sie z tym spotkałam zeby
          jeść suche zioła.Z pewnoscia jest to wygodniejsze ale...Jaka stosujesz diete?
          Pozdrawiam
        • polo-piryna Re: Schudlem 17 kG... 22.05.04, 16:55
          Najwieksza głupota jaką przeczytałam, złota muszla dla Ciebie, juz cie
          nominuje,wygrana murowana.
          Polska farmakognozja odchodzi od leczenia wieloskladnikowego, powyżej 3 ziół,
          ze wzgledu na mnogość zwiazków zawrtych w roślinach, może dojść do
          niepożądanych interakcji. Cytowany skład jest także mało atrakcyjny jesli
          chodzi podwyższenie przemiany materii.
          Nie leczą zioła, tylko składniki w nich zawarte, jesli ich nie rozpuścisz w
          roztworze wody,nie zaparzysz to skutek żaden.
          Rower i dieta miały jedyny wpływ na spadek masy,bo trociny jakimi sie napychasz
          nie działają.
          • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 22.05.04, 19:19
            polo-piryna napisała:

> Najwieksza głupota jaką przeczytałam, złota muszla dla Ciebie, juz cie
            > nominuje,wygrana murowana.
            > Polska farmakognozja odchodzi od leczenia wieloskladnikowego, powyżej 3 ziół,
            > ze wzgledu na mnogość zwiazków zawrtych w roślinach, może dojść do
            > niepożądanych interakcji. Cytowany skład jest także mało atrakcyjny jesli
            > chodzi podwyższenie przemiany materii.
            > Nie leczą zioła, tylko składniki w nich zawarte, jesli ich nie rozpuścisz w
            > roztworze wody,nie zaparzysz to skutek żaden.
            > Rower i dieta miały jedyny wpływ na spadek masy,bo trociny jakimi sie
            napychasz
            >
            > nie działają.

Nie bede komentowal twojej wypowiedzi, cyznizm i zazdrosc przemawia przez
            ciebie, jak nie chcesz nie spozywaj ich, a innym polecam i juz!! :-)))
        • Gość: ;-))))) Re: Schudlem 17 kG... IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 15.08.04, 03:02

zyggis napisał:

> Podaje recepture moich ziolek ;-)
          >
          > 1.Korzen lukrecji,
          > 2.Morszczyn,
          > 3.Kora kruszyny,
          > 4.Kminek,
          > 5.Koszyczek rumianku,
          > 6.Klacze perzu,
          > 7.Owoc kopru wloskiego,
          > 8.Ziele pieciornika gesiego.
          >
          > Ja to kupilem w Herbapolu, sa dostepne bez problemu.
          > Nalezy wszystko,porcjami,wymieszac powoli, bedzie tego ok . sredniej miski,
          > nastepnie delikatnie przesypac do pudelka, aby nie rozwarstwic skladu!!!
          > Codziennie rano jem 2 lyzeczki popijajac woda mineralna!!! na sucho, nie
          > zaparzac!!!!!!
          > Zjesc to bezposrednio przed sniadaniem.Do tego dieta, no i min 1 godz
          > intensywnego roweru dziennie, polecam i trzymam kciuki!!!

No to teraz pochwal sie i pokarz zdjecie tej blondynki ktora parzyla ci
          te ziola!

Moze ona mi pomoze nabrac z 10 kg! ;-))))

• asiawi Re: Schudlem 17 kG... 22.05.04, 13:52
      Cześć no więc zaszła potrzeba ponieważ muszę schudnąć! Wobec tego nie daj się
      dłużej prosić i podaj pzrepis na ziółka .Pozdrawiam
    • Gość: brumbak lepiej opowiedz jak się tak spasłeś?. IP: *.crowley.pl 22.05.04, 14:09
      - schudnąc jest bardzo łatwo
      troche konsekwencji, ruchu i spada
      ale nie moge zrozumieć
      jak ktoś ( poza nielicznymi przypadkami chorobowymi)
      może zgrubnąc 17 KG
      a potem sie " chwalić"
      że tyle schudł
      ja tryzmam wagę
      i jeżeli zauważam wzrost o 2 kg
      to reaguje i powolutku wracam
      do wagi idealnej
      • Gość: kiwi Re: lepiej opowiedz jak się tak spasłeś?. IP: *.chello.pl 22.05.04, 16:07
        No to brawo, dzielny z ciebie zuch.
        W imieniu czytających dziękuję za cenne informacje.
        Myślę, że ten wątek nie jest raczej dla doskonale zdyscyplinowanych którzy nie
        mogą zrozumieć, więc moze sobie nie zawracaj nim głowy.
        Pozdrowienia.
        • zyggis Re: lepiej opowiedz jak się tak spasłeś?. 22.05.04, 16:20
          Gość portalu: kiwi napisał(a):

> No to brawo, dzielny z ciebie zuch.
          > W imieniu czytających dziękuję za cenne informacje.
          > Myślę, że ten wątek nie jest raczej dla doskonale zdyscyplinowanych którzy
          nie
          > mogą zrozumieć, więc moze sobie nie zawracaj nim głowy.
          > Pozdrowienia.

Masz, chyba, swiata racje, malo jak to widac jest tu wytrwalych i wiedzacych do
          czego daza i o co chca tak naprawde walczyc, pozdrawiam.
        • zyggis Re: lepiej opowiedz jak się tak spasłeś?. 31.05.04, 19:11

> No to brawo, dzielny z ciebie zuch.
          > W imieniu czytających dziękuję za cenne informacje.
          > Myślę, że ten wątek nie jest raczej dla doskonale zdyscyplinowanych którzy
          nie
          > mogą zrozumieć, więc moze sobie nie zawracaj nim głowy.
          > Pozdrowienia.
          Dlozylem jeszcze 1 kG, juz mam mniej 18 :-)))Pozdrawiam wytrwalych, a
          niedowiarkom przesylem calusa;-)))
    • mary_ann Re: Schudlem 17 kG... 22.05.04, 21:08
      Po składzie (kora kruszyny!) wydaje mi się, że mieszanka musi miec działanie
      przynajmniej lekko przeczyszczające... To ja chyba dziękuję, bo problemów
      zaparciowych, Bogu dzięki, nie mam, a co mi po spadku wagi polegającym w dużej
      mierze na odwodnieniu?
      Jeśli jestem w błędzie, nie mam nic przeciwko temu, żebyś mnie z niego
      wyprowaził (piszę to śmiertelnie serio!). Fajnie byłoby się dowiedzieć, że
      istnieje mieszanka-cud...
      • Gość: amy Re: Schudlem 17 kG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 21:59
        Zawsze jeśli nie możemy zaparzyć ziół, możemy je "zjeść" na sucho. Wiele osób
        ma złą przemianę i jej przyspieszenie + dieta i więcej ruchu daje pozytywny
        efekt.Ja korzystam z podobnej (nieco bogatszej)mieszanki i jest O.K.
      • Gość: amy Re: Schudlem 17 kG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:02
        Mieszanka nie jest "przeczyszczająca", np. lukrecja hamuje apetyt na słodycze
        (można jej używać zamiast chrmu!!!!)
      • Gość: ula__ Re: Schudlem 17 kG... IP: *.chello.pl 22.05.04, 22:08
        Moze ktoś znający się lepiej na rzeczy wyjaśni mi czy coś zmieniło się (myślę o
        jakichś nowych odkryciach w tej mierze!) w sposobie zażywania ziół?
        We wszystkich lekturach na ten temat jakie mam - autorzy piszą że ziół w
        postaci: kory, korzeni, kłączy - nie przyjmuje się bez parzenia ich!
        Czy moje lektury są zbyt stare?
        • Gość: zazdrosnica Re: Schudlem 17 kG... IP: *.arcor-ip.net 31.05.04, 19:24
          No te ziola to patrzac na niektore skladniki dzialaja ostro przyspieszajaco,
          czyli na wyproznienia. Ma sie prawie biegunke? No i jak wyglada, tak w kilku
          slowach dieta w wydaniu odchudzonego autora watku. Gratuluje mimo sceptycznych
          uwag.
          • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 03.06.04, 18:20
            Gość portalu: zazdrosnica napisał(a):

> No te ziola to patrzac na niektore skladniki dzialaja ostro przyspieszajaco,
            > czyli na wyproznienia. Ma sie prawie biegunke? No i jak wyglada, tak w kilku
            > slowach dieta w wydaniu odchudzonego autora watku. Gratuluje mimo
            sceptycznych
            > uwag.

jakie przeczyszczanie, ludzie ;-)) oczywiscie jak sie je na okraglo ;-))))ja
            juz waze 20 kG mniej, jeden problem to RDW-16,5%, pozostale wyniki morfologii
            krwi wspaniale!!! Musze wzbogacic diete o zelazo i caly problem ;-) Pozdrawiam
            wytrwalych!!!
            • turystka86 Re: Schudlem 17 kG... 04.06.04, 12:43
              wspomniales tez ze stosujesz diete (jednak) wiec jaka to dieta?
            • turystka86 Re: Schudlem 17 kG... 04.06.04, 12:44
              a napisales tez ze stosujesz diete (jednak) wiec co to za dieta?
              > > slowach dieta w wydaniu odchudzonego autora watku. Gratuluje mimo
              > sceptycznych
              > > uwag.
              >
              > jakie przeczyszczanie, ludzie ;-)) oczywiscie jak sie je na okraglo ;-))))ja
              > juz waze 20 kG mniej, jeden problem to RDW-16,5%, pozostale wyniki morfologii
              > krwi wspaniale!!! Musze wzbogacic diete o zelazo i caly problem ;-)
              Pozdrawiam
              > wytrwalych!!!
              • Gość: ami Re: Schudlem 17 kG... IP: 80.51.237.* 04.06.04, 15:28
                Ja też dorzucę kamyczek do ogródka...
                Facet, który waży dużo więcej niż powinien - szybko chudnie.
                Po pierwsze jest to zasługa jego męskiej konstrukcji (kobieta potrzebuje zapasu
                tłuszczu do normalnego funkcjonowania "w środku"*). Po drugie duża nadwaga
                paradoksalnie na początku odchudzania szybko się zmniejsza. Najtrudniej zrzucić
                ostanie kilogramy.
                Fajnie, że Twoja waga spada, ale np. morszczyn to nie rumianek i pochłanianie
                go bez konkretnych wskazań jest niebezpieczne (tarczyca!). Myślę, że ziółka
                działają trochę jak błonnik - zapychają żołądek i regulują wizyty w toalecie.
                Większe znaczenie ma ten godzinny trening. A morfologię wykonaj za trzy
                miesiące po odchudzaniu (dopiero wtedy ujawni się właściwy obraz). Parametry
                poziomu żelaza we krwi są bardzo "ruchome" i wahają się nawet w ciągu doby. Nie
                musisz ssać pogrzebacza - wystarczy jak pokochasz natkę pietruszki;o)
                A
                ------------
                *produkcja i regulacja poziomu hormonów uzależniona jest tez od procentowej
                zawartości tłuszczu w organiźmie kobiety
                • Gość: dochtor Re: Schudlem 17KG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:36
                  Sluchaj Zygi, nie ma co sie dziwic ludziom. Wekszkosc z nich nie wierzy w ziola
                  jako bardzo skuteczny srodek leczniczy. Wola isc do przychodni, jesc tabletki,
                  psuc se watrobe i inne narzady i z tym im dobrze. Tacy ludzie sa wlasnie
                  szczesliwi w ten sposob.
                  A ze ziola sa skuteczne na wszystko, to przeciez nie tajemnica, przeciez
                  wiadome to jest od wiekow. Ale niektorzy znaja tylko nowoczesna historie
                  medycyny, zapomnieli o nieco starszej.
                  Trzymaj taka linie.
                  Pzdr
                • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 06.06.04, 18:01
                  Gość portalu: ami napisał(a):

> Ja też dorzucę kamyczek do ogródka...
                  > Facet, który waży dużo więcej niż powinien - szybko chudnie.
                  > Po pierwsze jest to zasługa jego męskiej konstrukcji (kobieta potrzebuje
                  zapasu
                  >
                  > tłuszczu do normalnego funkcjonowania "w środku"*). Po drugie duża nadwaga
                  > paradoksalnie na początku odchudzania szybko się zmniejsza. Najtrudniej
                  zrzucić
                  >
                  > ostanie kilogramy.
                  > Fajnie, że Twoja waga spada, ale np. morszczyn to nie rumianek i pochłanianie
                  > go bez konkretnych wskazań jest niebezpieczne (tarczyca!). Myślę, że ziółka
                  > działają trochę jak błonnik - zapychają żołądek i regulują wizyty w toalecie.
                  > Większe znaczenie ma ten godzinny trening. A morfologię wykonaj za trzy
                  > miesiące po odchudzaniu (dopiero wtedy ujawni się właściwy obraz). Parametry
                  > poziomu żelaza we krwi są bardzo "ruchome" i wahają się nawet w ciągu doby.
                  Nie
                  >
                  > musisz ssać pogrzebacza - wystarczy jak pokochasz natkę pietruszki;o)
                  > A
                  > ------------
                  > *produkcja i regulacja poziomu hormonów uzależniona jest tez od procentowej
                  > zawartości tłuszczu w organiźmie kobiety

Serdzeczne dzieki za wsparcie, bardzo mi to pomaga. Duzo lzej zyc, a i szafa
                  sie zaczela ponowenie przydawac:-))))), a odnosnie pietruszki , dziekuje za
                  uwage, dodatkowo jeszce polykam 2x dziennie kapsulki z tranem.To juz 2 m-ce
                  minelo jak wziolem sie do roboty.Waga od tygodnia stanela w miejscu, szdze, ze
                  juz dosyc 80 kG przy wzroscie 178 wystarczy.moc luudzi mowi mi o efekcie jaja,
                  nie w zyciu sie nie poddam !!!!!!!Pozdrawiam goraco.
                  • Gość: kiwi Re: Schudlem 17 kG... IP: *.chello.pl 06.06.04, 18:10
                    Trzymaj sie! Kontroluj stale wagę i nie daj jej podskoczyc, a niech Ci sie uda
                    na stałe, Tobie na pocieche a innym za przykład.
                    pozdrawiam bardzo.
                    • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 07.06.04, 19:50

> Trzymaj sie! Kontroluj stale wagę i nie daj jej podskoczyc, a niech Ci sie
                      uda
                      > na stałe, Tobie na pocieche a innym za przykład.
                      > pozdrawiam bardzo.Serdeczne dzieki, pozdrawiam:-)))
    • Gość: Gratulator Tez schudlem 16kg. Z 83 na 67. W 6 tygodni IP: *.visp.energis.pl 08.06.04, 00:37
      Tyle, że sie bardziej katowalem. Kuracja warzywno-owocowa Dabrowskiej. Niby
      jakies jojo bylo ale trzyma sie waga ok 73 (od pol roku). Pozdrawiam
      • Gość: kropa Re: Tez schudlem 16kg. Z 83 na 67. W 6 tygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 19:43
        a coz to za dieta dabrowskiej
    • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 17.06.04, 19:01
      zyggis napisał:

> W ciagu 7 tygodni zwalilem 17 kG, bez diety cud, troche zawzietosci, no i
      > doping kolegow :-)))A dalczego wspominam Ich, poniewaz dostalem na
      > podtrzymanie terapii odchudzajacej, wlasnie od Faceta, przepis na zestaw ziol
      > wspomagajacych odchudzanie a dostepnych w Herbapolu i skladajacych sie z
      > naszych polskich, pospolitych ziol. Wazylem 101, a terza juz mam 84 przy
      > wzroscie 178, zycie wrocilo do mnie na nowo.Pozdrawiam wszystkich, a jesli
      > zajdzie potrzeba podam sklad mieszanki z 7 ziol ;-)))

Doszedlem juz do 80 kG, czyli 21 mniej !!!!!!!!!
      • vena111 Re: Schudlem 17 kG... 17.06.04, 20:05
        Zyggis, zazdroszcze Ci cholernie ale przede wszystkim gratuluje wytrwałosci i
        cierpliwosci. Ja Ci wierze i dlatego juz pusciłam na drukarke Twoja cudowna
        mieszanke i NA PEWNO pokusze sie na spróbunek

Jestem z Toba i trzymaj tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!

A sceptykom ...mówie....wynocha!!!!
        • Gość: Ron- weterynarz Re: Schudlem 17 kG... IP: *.chello.pl 18.06.04, 00:42
          O rany!!! Zyggis GRATULACJE!!! Dbaj o mięśnie, bo mi przez taką kurację
          sflaczało wszystko:)Teraz ćwiczę ile wlezie, bo mimo wszystki nie opadłem z
          siła! Zioła " na sucho" są znane od dawien dawna. Sceptyków informuję, że
          zwierzęta ziół sobie nie parzą i kurują się nimi rewelacyjnie!!! Nawet ich nie
          suszą - pożerają świerzutkie:)
          • vena111 Re: Schudlem 17 kG... 18.06.04, 19:48
            To jednak jest jeszcze ktoś, kto ją stosował????
            pomogło?
            • Gość: Ron-weterynarz Re: Schudlem 17 kG... IP: *.chello.pl 19.06.04, 00:06
              Ba!!! I to jak! Jeszcze rok temu przypominałem wieloryba i bałem się, że będę
              musiał korzystać z badań w klinice dla zwierząt! Dziś jestem niczym jak
              łoś...no może tylko skórka nieco obwisła, ale nie jestem zbyt młody:)
              • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 20.06.04, 18:58
                Gość portalu: Ron-weterynarz napisał(a):

> Ba!!! I to jak! Jeszcze rok temu przypominałem wieloryba i bałem się, że będę
                > musiał korzystać z badań w klinice dla zwierząt! Dziś jestem niczym jak
                > łoś...no może tylko skórka nieco obwisła, ale nie jestem zbyt młody:)
                Dzieki za wsparcie, trzymam sie i napewno nie popuszcze, taki jestem:-)))
              • vena111 Re: Schudlem 17 kG... 21.06.04, 09:10
                "ŁOSIU"gratulacje i Tobie

Gość portalu: Ron-weterynarz napisał(a):

> Ba!!! I to jak! Jeszcze rok temu przypominałem wieloryba i bałem się, że będę
                > musiał korzystać z badań w klinice dla zwierząt! Dziś jestem niczym jak
                > łoś...no może tylko skórka nieco obwisła, ale nie jestem zbyt młody:)
                • Gość: Ron-weterynarz Re: Schudlem 17 kG... IP: *.chello.pl 21.06.04, 09:55
                  Vena...a jak z Tobą? Też masz zasługi na polu odchudzania, czy też wyglądasz
                  jak łania i uśmiechasz się ze zrozumieniem? :) Pozdrawiam
                  • vena111 Re: Schudlem 17 kG... 23.06.04, 09:24
                    Ron, hmmmm do łani to mi troche jednak brakuje...........niestety mój umysł
                    jest skierowany wyłacznie( no nie w 100% ) w kierunku odchudzania, próbuje,
                    kosztuje, odchudzam sie i czasami zapominam....jak kazda normalna kobietka.

Jednak pare kilo bardzo, bardzo bym chciała zrzucic tak na zawsze może pare,
                    parenascie kilogramków

I jeszcze jedno, naprawde szczerze gratuluje ludzikom, którym udaje sie zrzucic
                    te paskudne kilogramy, WIELKIE WIWAT DLA NICH!!!!!!!
                    • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 26.06.04, 10:24
                      vena111 napisała:

> Ron, hmmmm do łani to mi troche jednak brakuje...........niestety mój umysł
                      > jest skierowany wyłacznie( no nie w 100% ) w kierunku odchudzania, próbuje,
                      > kosztuje, odchudzam sie i czasami zapominam....jak kazda normalna kobietka.
                      >
                      > Jednak pare kilo bardzo, bardzo bym chciała zrzucic tak na zawsze może pare,
                      > parenascie kilogramków
                      >
                      > I jeszcze jedno, naprawde szczerze gratuluje ludzikom, którym udaje sie
                      zrzucic
                      >
                      > te paskudne kilogramy, WIELKIE WIWAT DLA NICH!!!!!!!
                      Nie pierwszy to sukces, fajki poszly w kat z dnia na dzien, a palilem do 60
                      szt, no i juz 4 lata minely i nie ciagnie.Cala podstawa to odpowiednia terapia
                      i ukierunkowanie w dazeniu do celu, a byly tez inne brzydkie nalogi :-( ale
                      wstyd o nich pisac, niedlugo bedzie 10 lat jak i z nuimi jest spokoj.wiec jak
                      widac nic trudnego, wszystko mozna przwezwyciezyc, kiedy chce sie zyc.Nnon
                      scholae sed vitae discimus...Tylko dlaczego az tak pozno takie wnioski mnie
                      naszly???Pozdrawiam goraco Wszystkich.
                      • Gość: koral Re: Schudlem 17 kG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 20:07
                        Zyggis; bardzo prosze podaj mi adresy sklepów Herbapolu w Warszawie bo nie
                        mogę ich znależć. Kiedyś na każdej ulicy był taki sklep, a teraz szukaj ze
                        świecą w ręku.
                        I gratulacje!!!
                        • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 30.06.04, 18:31
                          Gość portalu: koral napisał(a):

> Zyggis; bardzo prosze podaj mi adresy sklepów Herbapolu w Warszawie bo nie
                          > mogę ich znależć. Kiedyś na każdej ulicy był taki sklep, a teraz szukaj ze
                          > świecą w ręku.
                          > I gratulacje!!!
                          Dzieki , a adres prosze bardzo
                          Sklep wzorcowy Herbapol 00-019 Warszawa
                          ul.Złota 3
                          tel.022-8262972
                          koszt ziolek ok 20 zl:-))
                          polecam naprawde warto , moje gg. 2403035, chcetnie poklikam :)))na temat diety
                          oczywiscie.Trzymam kciuki.
        • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 01.09.04, 15:31
          vena111 napisała:

> Zyggis, zazdroszcze Ci cholernie ale przede wszystkim gratuluje wytrwałosci i
          > cierpliwosci. Ja Ci wierze i dlatego juz pusciłam na drukarke Twoja cudowna
          > mieszanke i NA PEWNO pokusze sie na spróbunek
          >
          > Jestem z Toba i trzymaj tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!
          >
          > A sceptykom ...mówie....wynocha!!!!
          >
        • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 01.09.04, 15:34
          vena111 napisała:

> Zyggis, zazdroszcze Ci cholernie ale przede wszystkim gratuluje wytrwałosci i
          > cierpliwosci. Ja Ci wierze i dlatego juz pusciłam na drukarke Twoja cudowna
          > mieszanke i NA PEWNO pokusze sie na spróbunek
          >
          > Jestem z Toba i trzymaj tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!
          >
          > A sceptykom ...mówie....wynocha!!!!
          >
          Na dzien dzisiejszy trzymam 76 kG, ale przejechalem juz 12oo km rowerkiem ;-)))
          Zapraszam do wspolnej jazdy tezzzz.Cmokki jak smokki...
    • iv72 Re: Schudlem 17 kG... 21.06.04, 15:28
      Też muszę schudnąć. Po porodzie moja waga częściowo spadła, ale nadal mam
      nadwagę i mimo ograniczeń - i to solidnych w diecie nie mogę schudnąć.
      Regularnie pływam, a przy małym dziecku nie ma też czasu na siedzenie. W ciąży
      zmieniłam swoje nawyki żywieniowe i teraz są tego efekty. Trochę obawiam się
      tej mieszanki - można to jeść jak długo się chce, czy należy robić jakieś
      przerwy? Jaka dieta oprócz tej mieszanki?
    • szpiczak Re: Schudlem 17 kG... 01.07.04, 13:08
      ja tez ja tez!!! bardzo prosze o przepis bardzo by mi sie przydalo z 17 kg
      schudnac...
    • Gość: Dorota Re: Schudlem 17 kG... IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 01.07.04, 20:21
      no gratuluję zawziętości, mam prośbę - chciałabym poznać ten zestaw ziół.

dsieniewska@bobrek.pl
      • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 02.07.04, 17:46
        Gość portalu: Dorota napisał(a):

> no gratuluję zawziętości, mam prośbę - chciałabym poznać ten zestaw ziół.
        >
        > dsieniewska@bobrek.pl
        Podaje recepture moich ziolek ;-)

1.Korzen lukrecji,
        2.Morszczyn,
        3.Kora kruszyny,
        4.Kminek,
        5.Koszyczek rumianku,
        6.Klacze perzu,
        7.Owoc kopru wloskiego,
        8.Ziele pieciornika gesiego.

Ja to kupilem w Herbapolu, sa dostepne bez problemu.
        Nalezy wszystko,porcjami,wymieszac powoli, bedzie tego ok . sredniej miski,
        nastepnie delikatnie przesypac do pudelka, aby nie rozwarstwic skladu!!!
        Codziennie rano jem 2 lyzeczki popijajac woda mineralna!!! na sucho, nie
        zaparzac!!!!!!
        Zjesc to bezposrednio przed sniadaniem.Do tego dieta, no i min 1 godz
        intensywnego roweru dziennie, polecam i trzymam kciuki!!!
    • Gość: blebleble No i co z tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:34
    • Gość: bebe Re: Schudlem 17 kG... IP: *.sosnet.pl 02.07.04, 18:22
      mam 3 pytania.
      pyt. 1- czy zioła można łączyć? znalazłam w necie jeszcze pare fajnych ziółek i
      tam sobie myśle, czy by nie wymyslec jakiejś własnej mieszanki?
      pyt. 2- czy jak odstawie te ziela, to czy waga nie powróci?
      pyt. 3- długo się czeka na rezultaty??:(
      • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 04.07.04, 14:24
        Gość portalu: bebe napisał(a):

> mam 3 pytania.
        > pyt. 1- czy zioła można łączyć? znalazłam w necie jeszcze pare fajnych ziółek
        i
        >
        > tam sobie myśle, czy by nie wymyslec jakiejś własnej mieszanki?
        > pyt. 2- czy jak odstawie te ziela, to czy waga nie powróci?
        > pyt. 3- długo się czeka na rezultaty??:(
        W zyciu nie bylem zielarzem, a moze szkoda ???Pozdrawiam.
        • ouzo1 Re: Schudlem 17 kG... 08.07.04, 21:25
          Przeczytalam państwa wszystkie odpowiedzi,wiem,że warto stosować dietę podaną
          przez niego,gdyż znam Zyggisa nie od dziś, uwierzcie mu, stosując ta dietę
          schudłam 9kg.Ważyłam 87kg,teraz 78kg.Bravo Zyggisie i dziekuję Tobie za
          wszystko.Pozdrawiam wszystkich niedowiarków!!!!!Pozdrawiam ...Zyggisa...Krysia..
          • ouzo1 Re: Schudlem 17 kG... 08.07.04, 21:29
            ouzo1 napisała:

> Przeczytalam państwa wszystkie odpowiedzi,wiem,że warto stosować dietę podaną
            > przez niego,gdyż znam Zyggisa nie od dziś, uwierzcie mu, stosując ta dietę
            > schudłam 9kg.Ważyłam 87kg,teraz 78kg.Bravo Zyggisie i dziekuję Tobie za
            > wszystko.Pozdrawiam wszystkich niedowiarków!!!!!
            Pozdrawiam ...Zyggisa...Krysia.
            > .Jeszcze jedno,przynajmniej ja tak uważam i sie nie mylę,prosze pić duzo
            wody,najlepiej mineralną :-)))))))
    • Gość: ISIA10 Re: Schudlem 17 kG... IP: 80.244.134.* 09.07.04, 10:28
      Te ziółka trzeba kupić w jakiej ilości - kg? dkg.?, a może w saszetkach?
      • pia.ed Re: Schudlem 17 kG... 09.07.04, 13:56
        Ziolka sa chyba w normalnej wielkosci torebkach. Czyzby wprowadzile
        saszetki, aby bylo drozej???
        • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 09.07.04, 19:45
          pia.ed napisała:

> Ziolka sa chyba w normalnej wielkosci torebkach. Czyzby wprowadzile
          > saszetki, aby bylo drozej???

Koszt, oj maly w stosunku do efektow:-))O ile pamietam wychodzi to ok 25 zl, a
          wystarczy ma 3 m-ce :-)) Pozdrawiam
          • Gość: kaloo Re: Schudlem 17 kG... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 11:32
            to znaczy,że te zółka są w torebkach, czy jak???
            jesli tak to co-rozerwać te torebki???
            pzdr!
            • ouzo1 Re: Schudlem 17 kG... 11.08.04, 14:23
              przeczytaj posty od Zyggisa na początku tego forum,tam wszystko jest
              wyjaśnione..pozdrawiam
              • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 11.08.04, 16:38
                ouzo1 napisała:

> przeczytaj posty od Zyggisa na początku tego forum,tam wszystko jest
                > wyjaśnione..pozdrawiam

Pozdrawiam serdecznie, na dzien dzisijeszy jem wszystko i waze 76,5 kG, wiec
                chyba jestem chodzacym przykladem:-)))Mowie wam oplaca sie i to bardzo, inne
                spojrzenie na swiat, naprawde !!!
                • Gość: mary Re: Schudlem 17 kG... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:09
                  zyggisie, czy ten sklep z ziolami jest Twój, hehehe? A Krysia to żona, co?
                  Obroty wzrosły?
                  • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 13.08.04, 11:28
                    Gość portalu: mary napisał(a):

> zyggisie, czy ten sklep z ziolami jest Twój, hehehe? A Krysia to żona, co?
                    > Obroty wzrosły?
                    Pozdrawiam goraco, mozna latwo to sprawdzic nie prowadze dzialalnosci
                    gospodarczej w Polsce, a Krysia...hmmm to jak Krym i Rzym, sama wiesz ze bardzo
                    daleko od siebie leza:-)))hihhi.Na dzien dzisiejszy waze 77 kG, chyba juz
                    wystarczy tego odchudzania???Buzka...
                    • Gość: dorotka Re: Schudlem 17 kG... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.04, 09:52
                      chyba wypróbuję trochę się boje ,że mnie przegoni za bardzo,a dojeżdzam do
                      pracy autobusem...
                      • Gość: baba Re: Schudlem 17 kG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:57
                        tez mnie kusi, ale boję sie efektów w pracy mam kawałe do wc, powiedz jaka
                        reakcja po spozyciu i czy ylko raz przed sniadaniem, a jakieś oraniczenia w
                        jedzeniu? niestety lubię słodycze
                      • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 14.08.04, 13:40
                        Gość portalu: dorotka napisał(a):

> chyba wypróbuję trochę się boje ,że mnie przegoni za bardzo,a dojeżdzam do
                        > pracy autobusem...

Oj przestancie, nic Nikogo jeszcze nie pogonilo!!!No chyba ze rycyna !!!Cmokki.
    • Gość: madu Re: Schudlem 17 kG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 18:01
      to mój odwieczny problem ciąge diety i efekt jojo
      bardzo bym prosiła o skład tej mieszanki ziołowej
      i instrukcje jak z nią "postępowac"
      magda_dluzewska@autograf.pl
      • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 16.08.04, 13:21
        Gość portalu: madu napisał(a):

> to mój odwieczny problem ciąge diety i efekt jojo
        > bardzo bym prosiła o skład tej mieszanki ziołowej
        > i instrukcje jak z nią "postępowac"
        > magda_dluzewska@autograf.pl
        • Gość: koral Re: Schudlem 17 kG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 12:36
          No to rzeczywiscie jest dobre, choć niesmaczne.Mam już pozytywny rezultat
          odchudzenia, a raczej odgrubienia. Schudłam 6 kg.Przy mojej niedużej nadwadze
          to efekt znakomity.
          Zyggis skąd znasz sklepy w Warszawie skoro mieszkasz poza granicami naszego
          kraju.Odezwę się na Twoje GG w przyszłym tygodniu. Dzieki Ci Bardzo za
          wskazanie dobrego sposobu.Ostatnio usłyszałam kilka komplementów dot. mojej
          wagi m inn;Jaka jestes drobniutka (160/68).
          Pozdrawiam.
          • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 20.08.04, 15:40

> No to rzeczywiscie jest dobre, choć niesmaczne.Mam już pozytywny rezultat
            > odchudzenia, a raczej odgrubienia. Schudłam 6 kg.Przy mojej niedużej nadwadze
            > to efekt znakomity.
            > Zyggis skąd znasz sklepy w Warszawie skoro mieszkasz poza granicami naszego
            > kraju.Odezwę się na Twoje GG w przyszłym tygodniu. Dzieki Ci Bardzo za
            > wskazanie dobrego sposobu.Ostatnio usłyszałam kilka komplementów dot. mojej
            > wagi m inn;Jaka jestes drobniutka (160/68).
            > Pozdrawiam.Wspaniale, gratulacje;a przepis nie jest moj dostalem go od kolegi
            i dalej przekazuje...Tym ktorzy chca i sa wytrwali, a Tych ktorzy sie smieja i
            nabijaja pozdrwaiam cieplutko.Waze 77kG i jem wszystko, aha i jeszcze jedno
            zwiakszylem kilometraz do 20 dziennie min, oczywiscie na rowerze;-)))
            • Gość: koral Re: Schudlem 17 kG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:30
              Zzggis,szkoda,że nie można złapać Cię na GG a ja jutro wyjeżdżam na pół
              roku.Sam przecież chciałeś poklikać na temat diety.W kazdym razie ja się
              trzymam chudziutko, a ziółka są naprawdę niesmaczne.Pozdrawiam wszystkich,
              którzy mają ten sam cel (odgrubić sie) i życzę wytrwałości.
      • alka44 Re: Schudlem 17 kG... 06.10.04, 15:07
        Chciałabym, zebyś mi napisał skąd masz skład tej mieszanki??
        Kto to opracował?
        • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 08.10.04, 19:32
          alka44 napisała:

> Chciałabym, zebyś mi napisał skąd masz skład tej mieszanki??
          > Kto to opracował?
          Wiesz jak to z chlopami jest,gorzej jak z Kobietami:-)))Dostalem ten przepiswc
          od kumpla, a on jeszcze od innego...poczta pantoflowa.Pol swiata juz je te
          ziolka i efekty sa, ja na dzien dzisiejszy waze 78 kG, ale jem wszystko i do
          syta.Pozdrawiam, aha i co jeszzce od kwietnia przejechlem na rowerze 1700 km:-
          )))Czuje sie OK i polecam kazdemu...
    • Gość: Kaja Re: Schudlem 17 kG... IP: *.acn.pl 23.08.04, 19:39
      To jakie to zioła są??!!
      Ja sie męcze, wyzekam, ćwicze i nic mi niepomaga :(
      • Gość: kiki Re: Schudlem 17 kG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 09:55
        Czy te zioła "na sucho" należy zemleć? tak nie miałam odwagi ich połknąć w
        obawie o udławienie. Poradźcie!
        • Gość: aga Re: Schudlem 17 kG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 00:22
          Ja mam ten sam problem. Proszę, odpowiedzcie ci, którzy łykają ziółka, jak to
          zrobić, żeby nie czuć ich tak w gardle.
      • Gość: koral Re: Schudlem 17 kG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:33
        Jeżeli prześledzisz cały ten post, to znajdziesz je, bo zyggis dwukrotnie je
        podawał. Naprawdę sa skuteczne a ja należę juz do odrubionych.
      • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 26.08.04, 15:31
        Gość portalu: Kaja napisał(a):

> To jakie to zioła są??!!
        > Ja sie męcze, wyzekam, ćwicze i nic mi niepomaga :(
        Poczytaj dokladnie, a to podstawa do dalszego dzialania;systematyka,dobra
        wola,odrobina cierpliwosci a wyniki same przyjda:-)))
        • Gość: koral Re: Schudlem 17 kG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 18:30
          Zyggis przeczytaj moje pisanie - trochę wyżej z 26.08
          • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 28.08.04, 15:53

> Zyggis przeczytaj moje pisanie - trochę wyżej z 26.08
            Sorry, nie umiem czytac :-((((Wybacz mi.
    • narysuj.mi.baranka Przeczytalam caly watek i tez mysle, ze... 28.08.04, 16:21
      ... efekt odchudzania wzial sie od diety i jazdy na rowerze.
      Zyggis, nidzie nie napisales jaka diete stosujesz. Bardzo mnie to ciekawi.
    • narysuj.mi.baranka No i dziwna rzecz... 28.08.04, 16:23
      Skad znasz zaopatrzenie Herbapolu i jak kupiles w nim ziola skoro mieszkasz za
      granica?
      • Gość: Luk Re: No i dziwna rzecz... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.04, 20:52
        Zaraz zaraz,
        piszesz dziewczyno (czwarty, czy piąty post), że przy wzroście 168 ważysz 54 kg
        i uważasz, że to sukces...
        Ja myślałem, że to mężczyźni mają ważyć więcej, a tu się okazuje, że faceci,
        bo ja mam 54kg. przy wzroście 173 i wczoraj się załamałem, bo na udach odkryłem
        kilka centymetrów sześciennych tłuszczu...
        • narysuj.mi.baranka Re: No i dziwna rzecz... 29.08.04, 11:03
          To jakies nieporozumienie. Nic takiego nie pisalam.
      • zyggis Re: No i dziwna rzecz... 02.09.04, 15:01
        narysuj.mi.baranka napisała:

> Skad znasz zaopatrzenie Herbapolu i jak kupiles w nim ziola skoro mieszkasz
        za
        > granica?Kto ja w zyciu, moja zagranica to Polska:-((((Cmokki,na dzien
        dziesiejszy 76 kG i 1400 km od kwietnia na rowerze;-)))).Polecam.
        • Gość: Agatka Re: No i dziwna rzecz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:53
          Kupiłam dzisiaj zestaw ziół podany przez Ciebie i proszę o kilka rad:
          1. czy wszystkie zioła trzeba zmieszać w takiej postaci, w jakiej są, czy
          trzeba je rozdrobnić?
          2. w jakich proporcjach zmieszać zioła? Wszystkie są pakowane po 50g, jedynie
          rumianek ma 25g. Ma tak zostać, czy dokupić drugie opakowanie, żeby było
          wszystkiego po równo?
          3. morszczyn. Na opakowaniu jest napisane, że stosuje się go do kąpieli
          odprężających. Czy w związku z tym można go jeść??? Nie ma po tym żadnych
          negatywnych skutków?
          Pozdrawiam
          • zyggis Re: No i dziwna rzecz... 03.09.04, 16:13
            Gość portalu: Agatka napisał(a):

> Kupiłam dzisiaj zestaw ziół podany przez Ciebie i proszę o kilka rad:
            > 1. czy wszystkie zioła trzeba zmieszać w takiej postaci, w jakiej są, czy
            > trzeba je rozdrobnić?
            > 2. w jakich proporcjach zmieszać zioła? Wszystkie są pakowane po 50g, jedynie
            > rumianek ma 25g. Ma tak zostać, czy dokupić drugie opakowanie, żeby było
            > wszystkiego po równo?
            > 3. morszczyn. Na opakowaniu jest napisane, że stosuje się go do kąpieli
            > odprężających. Czy w związku z tym można go jeść??? Nie ma po tym żadnych
            > negatywnych skutków?
            > Pozdrawiam

Agatko,thx...
            Po 1-sze mieszac w rownych proporcjach,po 50g,
            Po 2-gie jem to od kwietnia i jest ok,
            Po 3-cie duzo ruchu,rower,basen itp,
            Po 4-te min przez 1 m-c scisla dieta, podobnoz czlek moze przezyc na wodzie
            tyle dni ile ma sie kG x2...Policz.
            po 5-te zycze powodzenia!!!
            • Gość: Agatka Re: No i dziwna rzecz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:46
              Nie odpowiedziałeś mi na wszystkie pytania: 1. czy rozdrabniać 2. co z
              morszczynem???
              • zyggis Re: No i dziwna rzecz... 06.09.04, 15:40

> Nie odpowiedziałeś mi na wszystkie pytania: 1. czy rozdrabniać 2. co z
                > morszczynem???

Aha,Agatko...moja Agatko, a dlaczego azzzzzzzz tak duzo konsumowalas, ze teraz
                morszczyn musisz jesc???a nie kapac sie w nim ???to na 2-gie pytanie a na 1-sze
                hmmm jak Ci pasuje tak to czyn, tu nie zlobek ani przedszkole, a konsekwencje
                swojego OBZARSTWA niestety trzeba osobiscie ponosic!!!Pozdrawiam
                • Gość: Agatka Re: No i dziwna rzecz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:16
                  Coś mi się wydaje, że to straszna ściema była z tymi ziółkami, co??? Zadałam
                  niewygodne pytania, na które odpowiedzi nie znasz i w odpowiedzi wypisujesz
                  bzdury, tak? Dlaczego sądzisz, że się obżeram? Nie sądź, proszę, innych po
                  sobie, nie wszyscy muszą schudnąć kilkadziesiąt kilo, bo nie mogli się
                  opanować. Pozdrawiam i życzę dalszego owocnego wciskania ludziom ciemnoty.
                  P.S. Jesteś udziałowcem Herbapolu?
                  • zyggis Re: No i dziwna rzecz... 07.09.04, 20:19

> Coś mi się wydaje, że to straszna ściema była z tymi ziółkami, co??? Zadałam
                    > niewygodne pytania, na które odpowiedzi nie znasz i w odpowiedzi wypisujesz
                    > bzdury, tak? Dlaczego sądzisz, że się obżeram? Nie sądź, proszę, innych po
                    > sobie, nie wszyscy muszą schudnąć kilkadziesiąt kilo, bo nie mogli się
                    > opanować. Pozdrawiam i życzę dalszego owocnego wciskania ludziom ciemnoty.
                    > P.S. Jesteś udziałowcem Herbapolu? Zalosna jestes, ja pisze prawde, a gdy
                    Ktos nie potrafi tego odczytac...sorry <cmokki> wybacz cierpliwosc tez ma swoje
                    granice...Pozdrawiam goraco, na dzien dziesiejszy 76 kG i od kwietnia 1600 km
                    na rowerze:-)))
                  • zyggis Re: No i dziwna rzecz... 09.09.04, 19:17

> Coś mi się wydaje, że to straszna ściema była z tymi ziółkami, co??? Zadałam
                    > niewygodne pytania, na które odpowiedzi nie znasz i w odpowiedzi wypisujesz
                    > bzdury, tak? Dlaczego sądzisz, że się obżeram? Nie sądź, proszę, innych po
                    > sobie, nie wszyscy muszą schudnąć kilkadziesiąt kilo, bo nie mogli się
                    > opanować. Pozdrawiam i życzę dalszego owocnego wciskania ludziom ciemnoty.
                    > P.S. Jesteś udziałowcem Herbapolu?
                    No juz nie gniewaj sie tak nie mozna <cmokki>
    • Gość: Kuleczka Re: Schudlem 17 kG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 11:28
      Drodzy dyskutanci, gratuluję ubytku wagi. Życzę dalszych sukcesów. Przeczytałam
      sobie wszyściutko co napisaliście i doszłam do wniosku ,że najważniejsza nie
      jest dieta i ziółka ale ZAWZIĘTOŚĆ.
      Skąd wziąć Zawziętość!!!!
      Poradźcie . Muszę zgubić ze 30 kg. a mój rekord to 4 kg i 4 tygodnie.
      • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 13.09.04, 18:45
        Gość portalu: Kuleczka napisał(a):

> Drodzy dyskutanci, gratuluję ubytku wagi. Życzę dalszych sukcesów.
        Przeczytałam
        > sobie wszyściutko co napisaliście i doszłam do wniosku ,że najważniejsza nie
        > jest dieta i ziółka ale ZAWZIĘTOŚĆ.
        > Skąd wziąć Zawziętość!!!!
        > Poradźcie . Muszę zgubić ze 30 kg. a mój rekord to 4 kg i 4 tygodnie.
        Non scholae sed vitae discimus....Wszystko zostalo napisane, czytaj dokladnie
        <cmokki>
    • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 29.10.04, 16:37
      Pozdrawiam Wszystkich, na dzien dzisiejszy waze 77 kG...Jem wszystko oprocz:
      tlustego, czekolady i cukru, herbatka zielona, wspaniale uregulowala moj
      zoladek...Rowerem jezdze dalej, az moze za bardzo, od kwietnia 2500
      km...Pozdrawiam jeszcze raz i chetnym zwalic kG naprawde polecam,
      warto...Buzka.Moje gg 2403035, zapraszam o ile Ktos ma ochote....
      • Gość: alma77@gazeta.pl Re: Schudlem 17 kG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:35
        Ja nie mam gg,
        • Gość: alma Re: Schudlem 17 kG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:41
          ale mam do Ciebie kilka pytań
          • zyggis Re: Schudlem 17 kG... 19.11.04, 20:05
            Na dzien dzisiejszy waze 75kG:-)))) i Kto nie wierzy zapraszam do resalu ;-))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka