Dodaj do ulubionych

facet i jego była

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 01:04
witam,

jestem w zwiazku - co prawda niedlugim (2miesiace). NIe jestem osoba, ktora ogranicza w zwiazku, ale moj facet utrzymuje ciagly kontakt ze swoja byla dziewczyna. Nie mam pretensji o to, ze co jakis czas wymienia smsy "co slychac" ale on chodzi z nia we 2ke do kina, na kawe itd. Twierdzi, ze rozstali sie, a teraz to co miedzy nimi jest to kolezenstwo. Glupio sie czuje, gdy moj facet idzie do kina ze swoja byla dziewczyna..

Uwazacie, ze przesadzam, czy to jednak on nie wie za bardzo czego chce?

Z gory dziekuje za rady.

Obserwuj wątek
    • riki_i Re: facet i jego była 28.04.12, 02:18
      Hmmm, a kiedy się z nią rozstał? Które z nich postanowiło zerwać? Od tego czasu oboje kogoś mieli, czy nie? Wypytaj bardzo dokładnie i ze szczegółami o ten związek, a sama się domyślisz co jest grane.

IMHO można pójść od czasu do czasu z ex na kawę, ale regularne kino, smski 'co słychać' itp. to już pachnie dziwnie. Ja akurat jestem zwolennikiem takich kontaktów, ale nie da się ukryć, że one są niezwykle podatne na seks, który może wyjść w zasadzie w każdej chwili. W Twoim interesie jest prześwietlić tę relację do korzenia.
    • Gość: micho Re: facet i jego była IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.12, 11:53
      Gdyby sytuacja między nimi była jasna to Wy zabieralibyście ex dziewczynę Twojego chłopaka z sobą do kina, na spacer itp.
      I koniecznie tak- Wy ją, a nie Oni Ciebie.
      Masz rację, coś tu nie pasuje.
    • arth1987 Re: facet i jego była 30.04.12, 18:00
      Nie wierzę w przyjaźń między kobietą a facetem. Zawsze prędzej czy później skończy się to tak samo. Moja była też spotykała się ze swoim byłym. Niby tylko koledzy itp a później okazało się, że jednak zdradzała mnie z nim. Jeśli przeszkadza Ci to, że Twój facet chodzi z byłą do kina to mu to powiedz. Ja niestety nie miałem jaj żeby mojej tego zabronić i skończyłem jako "rogacz". W związku nie może być zbyt dużo wolności. Jeśli ktoś chce być wolny to niech prowadzi życie singla. Dla mnie związanie się z inną osobą to już w pewnym sensie uzależnienie części swojego życia od drugiej osoby. Moja była tego nie rozumiała i Twój facet chyba też tego nie rozumie. Pogadaj z nim jak najszybciej jeśli nie chcesz skończyć z trzecią osobą w łóżku :D
    • Gość: nip Re: facet i jego była IP: 198.36.95.* 30.04.12, 22:47
      ja nawet ze swoim bylym mezem chadzam do kina i jest dobrze
      laczy nas wiele lat razem, i gleboka przyjazn, i nie wyobrazam sobie zerwania kontaktow
    • Gość: a Re: facet i jego była IP: *.warszawa.mm.pl 30.04.12, 23:43
      W przypadku faceta przyjań może działać, odwrotnie pewnie rzadziej. Ja bym to tak zostawił. Póki się z tym nie kryje i otwarcie mówi, chyba jest ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka