Gość: Wujek
IP: 212.244.23.*
01.06.12, 00:43
Rano jej nie ma akiedys była prawie zawsze.
Stanie na krotko i rzadko do konca.
Po wytrysku opada i drugi stosunek jest niemozliwy. A w pochwie i tak traci czesto szsztywnosc.
Orgazmu nie mam pprawie.
lat 28.
Czy to moze byc przyczyna ze sobie może nadwurezyłem kregi i jest ucisk na rdzen kregowy?
Badania okresowe wychodza zawsze bardzo dobrze.
No mam tylko helicobacter ale to nie ma chyb a wpływu.
Wczesnie sie czesto i długo onanizowałem czy to przez to.A kobieta poprzednia uwazała ze jest dla mnie nieatrakcyjna i dlatego tak sie dzieje Obecna mnie podnieca. Ja ja tez. Dooprowadzam ja do orgazmu po francusku. Dochodzi bardzo szybko.Jak uda sie w nia wejsc. to po minucie ruchow krzyczy z rozkoszy i nie udaje bo czuje skurcze pochwy.
Miałem kilka przykrych doswiadczen nie z kobietami.ale inne. Pare osob zrobiło mi przykrość. Czesto mi sie to przypomina i wtedy to sie dzieje.
A czy wychowanie mialo wplyw na to.
Zawsze słyszałem ze to grzech, ze nie mam szacunku, a jak raz powiedziałem ze seks to nic wielkiego to sie działo. Kiedys powiedziałem ze zostaje u dziewczyny na noc to...... lepiej nie pisać. Teraz jestem samodzielny ale to chyba zostało. A pierwszy raz był z jak byłem na morzem z kolegami pod namiotem. Dziewczyna rok starsza. nie zapomne tego. Co prawda zlałem sie wczesnie ale była wyrozumiała. Pozniej jeszcze dwie partnerki. Byłem z dwiemia dziewczynami i problemow nie było. no moze wczesny wytrysk, ale i je zadowoliłem. Pozniej kilka lat posuchy i onanizm.