iwoncia987
07.06.12, 12:12
Cześć wszystkim , mam na imię Iwona.
Mam wielki problem. Może już nie jedna historia była na ten temat, ale nie wiem co mam zrobić. Chodzę z chłopakiem od pół roku i kilka dni temu byliśmy na wspólnej zabawie. Wtedy właśnie napiłam się zbyt dużo i po prostu na pusty żołądek. Nie planowałam tego, jakoś tak wyszło i chłopak zabrał mnie do osobnego pokoju. Nie byłam jeszcze gotowa na seks, wtedy on zapytał się mnie czy na chcę to zrobić na próbę, a jako że ja się zgadzam na wszystko jak jestem pod wpływem alkoholu powiedziałam, że tak, choć nie zabezpieczył się. Ostatnio rozmawialiśmy na ten temat i powiedziałam, że chce to zrobić dopiero za kilka miesięcy, ale w tej chwili uległam mu. Na szczęście w nieszczęściu nie udało nam się i w ogóle, nie wszedł we mnie. Kilka razy potarł członkiem o moją pochwę, nic wielkiego. Jednakże boję się że mogłam zajść w ciąże ( nie było wytrysku ) ale na forum gdzieś wyczytałam, że mężczyzna ma jakieś enzymy w których też znajdują się plemniki i jeśli coś pociekło, to mogłam zajść. Proszę doradźcie mi. Nie jestem jedną z tych głupich nastolatek, ten czyn był niedojrzały i do tego wszystkiego do chłopaka czuję w tym momencie obrzydzenie, bo w którymś momencie powiedziałam, żeby przestał a on nic, kilka razy , mówił żeby jeszcze raz spróbować, ale ja się sprzeciwiałam, w końcu dotarło do niego i przestał. A wypił mniej ode mnie.