IP: *.icpnet.pl 28.06.12, 14:53
Biorę tabletki antykoncepcyjne od ponad 2 lat. Choć nigdy mi się nie zdarzyło, żeby facet podczas stosunku skończył we mnie. Tym razem tak było. Miałam 7 dniową przerwę na okres od poniedziałku do niedzieli. W poniedziałek miałam resztkę okresu, ale musiałam planowo wziąć nową tabletkę w nowego opakowania tak jak zawsze. A we wtorek kochałam się z facetem. Czy jest prawdopodobieństwo, że zajdę w ciążę? I czy częsty seks też może przyczynić się do tego, że tabletki słabiej działają?
Czasami, ale nie w każdym opakowaniu zdarzało mi się zapomnieć jednej tabletki.
Obserwuj wątek
    • r.a.s Re: Ciąża 02.07.12, 07:45
      Wszystko zależy od tego, co oznacza, że ci się zapomniało i czy to było w ostatnim okresie brania tabetek. Raczej małe jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w przypadku brania tabletek.

Ale czegoś tu nie rozumiem, po co je brać, skoro nie kochacie się tak, że facet kończy w tobie. Największa przyjemność gdzieś obok jest :)
      • Gość: kais Re: Ciąża IP: *.tvk.torun.pl 09.07.12, 21:51
        Twoje prymitywne pytanie, takie pytanie moze zadać tylko nastolatka....ale sie usmiałąm, w nastepnym poscie pewno zapytasz czy od pocałunku z języczkiem się zachodzi hahahahahaahahaa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka