Dodaj do ulubionych

problem z błoną dziewiczą

IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.12, 11:13
Witajcie, mam pewien problem.... jestem dziewicą, nigdy nie używałam tamponów ani nic w tym stylu. Chciałabym rozpocząć współżycie z moim chłopakiem, niestety strasznie się boję, bo kiedy oglądam się w lusterku w ogóle nie widzę żadnej dziurki... oglądałam różne strony z przedstawionymi rodzajami błony dziewiczej i każda wygląda zupełnie inaczej niż moja. O ile to w ogóle jest ona. Aczkolwiek byłam u ginekologa niedawno, zbadał mnie normalnie i nie mówił, że coś jest nie tak, więc jednak gdzieś ten otworem musi być. Ogólnie wygląda to tak, że na samym dole w wargach mniejszych jest taka jaśniejsza gulka, która totalnie nie wygląda na błonę, a jakiś duży fałd skóry... dodaję zdjęcie, jeżeli kogoś to obrzydza niech nie włączą, ale ja po prostu muszę wiedzieć, o co chodzi. I proszę o normalne odpowiedzi...i46.tinypic.com/vsgtvl.jpg
Obserwuj wątek
    • r.a.s Re: problem z błoną dziewiczą 20.07.12, 08:26
      Spokojnie nie martw się ta gulka jak ją nazywasz jest związana z błąną dziewiczą, ale nie masz się co martwić że coś jest nie tak...spokojnie.
      Wyluzuj i będzie ok, ważne jest żebyś wiedziała, że chcesz współżyć z chłopakkiem dlatego że ty chcesz a nie on. Nie rób tego jeśli nie jesteś pewna. To tylko moja sugestia. Jak coś pisz
      • Gość: rozowa15 Re: problem z błoną dziewiczą IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.12, 10:47
        Jestem pewna, strasznie Mu ufam, tylko właśnie chciałam dowiedzieć się, czy wszystko ze mną w porządku, na innym forum stwierdzili, że mój ginekolog był ślepy, że nie zauważył takiej wady ;( dziękuję za pocieszenie i pomoc! ;)
        • Gość: rozowa15 Re: problem z błoną dziewiczą IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.12, 11:07
          Tak teraz patrzę i jakby to się wsunęło bardziej do środka...wydaje mi się, że to po prostu jest ta błona. Ona znajduje się tuż przy wejściu, prawda? Jak rozchylę wargi mniejsze to ją zobaczę przy użyciu lusterka? Przepraszam za tyle pytań, ale mam już mętlik...
          • lopi123 Re: problem z błoną dziewiczą 20.07.12, 12:57
            Nie przejmuj się rózowa. Twój chłopak musi mieć tylko dobrze przygotowany sprzęt, twardy i naoliwiony. Wejdzie jak masło. Głowa do góry.
            • r.a.s Re: problem z błoną dziewiczą 20.07.12, 14:17
              Jeszcz epytanie ta jak nazywasz gulka ona jet zesklepieniem z całości, czy jakby jak narośl. To zdjęcie jest niewyraźne wskazuje w te dwie możliwości
          • r.a.s Re: problem z błoną dziewiczą 20.07.12, 14:15
            Znajduje sie przy wejściu wygląda często jak rodzaj koronki coś jakby na kształ zaciśniętego pierścienia z błony. Nie jest to zaślepione jakby całkoicie skórą i wydaje mi się że u ciebie jest tak samo. Na innych formach poprostu zaczęli wyśmiewać Twój problem. Chcesz być spokojniejsza idź do innego lekarza.
            • Gość: rozowa15 Re: problem z błoną dziewiczą IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.12, 19:10
              Dziękuję za odpowiedzi. Nie, nie jest to narośl, jest połączone z całością, że tak powiem. W środku jest może milimetrowa dziurka i w zasadzie nie wiem, czy to przez nią badał mnie ginekolog, czy może jeszcze którędy indziej... Mam nadzieję, że to jest jednak ta błona, przebijemy się i będzie dobrze...
              • r.a.s Re: problem z błoną dziewiczą 20.07.12, 19:43
                lekarz nie powinien badać ciębie jako dziewicy dopochwowo. ..raczej dziwna praktyka i w związku z tym nawet zmieni lekarza
                • Gość: rozowa15 Re: problem z błoną dziewiczą IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.12, 12:18
                  Też o tym czytałam, ale lekarza robią różnie, jedni przez odbyt, inni dopochwowo. Ale nic nie naruszyła, także spokojnie myślę
                  • r.a.s Re: problem z błoną dziewiczą 21.07.12, 19:51
                    No to ok. Dobrze wszystko poukładane i bądź pewną tego co robisz a jeśli już tak jest to pamiętaj o zabezpieczeniu
              • Gość: gość Re: problem z błoną dziewiczą IP: 31.178.126.* 21.07.12, 21:22
                Ujście cewki moczowej to jest.Nie grzeb tam.
                • Gość: t Re: problem z błoną dziewiczą IP: *.17-4.cable.virginmedia.com 22.07.12, 00:08
                  Alleluja i do przodu!!!!
    • zakletawmarmur Re: problem z błoną dziewiczą 05.08.12, 17:48
      Też mam taki fad skóry, choć dziewicą nie jestem od dawna:-) To nie każda kobieta ma coś takiego?

Dotykasz się tam? Nie próbowalaś sobie nigdy wsadzić palca do środka? Może najwyzszy czas:-)
      • Gość: Goscioooooowka Re: problem z błoną dziewiczą IP: *.maxnet.biz 15.11.12, 12:34
        Zdjęcie dałaś nie do końca wyraźne. Spróbuj jeszcze zajrzeć tu seksotka.com i porównać swój 'problem' ze zdjęciami i informacjami które tam są zamieszczone. Może Ci to pomoże :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka