Dodaj do ulubionych

Bez stanika ;)

23.07.04, 00:56
Uwielbiam chodzić latem bez stanika. Tylko T-shirt i nic pod spodem.
Często odznaczają mi sie brodawki i widzę, że niektórzy zwracają na to uwagę.
Moja mam twierdzi, że tak nie wypada;)
A Wy dziewczyny, chodzicie w bardziej lub mniej obcisłych bluzkach, bez
staników?
Panowie, czy to jakoś szczególnie przykuwa waszą uwagę?
Obserwuj wątek
    • wlochac1 Re: Bez stanika ;) 23.07.04, 06:32
      Jezeli chodzi o facetów to jasne ze jak wyjdziesz bez stanika to beda sie
      przygladac poniewaz jak wiesz faceci sa wzrokowcami i lubia"sobie popatrzec"
      nawet jesli maja dziewczyne. Sam tez zwracam na takie rzeczy uwage:)
    • ambx Bez stanika ;) 23.07.04, 15:36
      Wiesz Elizabeth... To tak jak z rozpuszczonymi włosami! Jeśli twoje cycuszki
      nie są przesadnie wielkie, to niech się pobujają latem. Facetów to baaaardzo
      kręci! Moja żona prawie nigdy nie zakłada biustonosza, ale ona ma takie jak na
      tym posągu bez rąk... "Wenus z Milo" bodajże...
    • sol_bianca Re: Bez stanika ;) 23.07.04, 17:28
      Nie wyobrażam sobie noszenia stanika w upały... Precz ze stanikami!
    • crashoverride24 Re: Bez stanika ;) 24.07.04, 11:19
      A co powiecie na nie noszenie majtek?
      • czanya Bez majtek :)))) 24.07.04, 16:36
        Jestem jak najbardziej za...Ale skoro my panie pozwalamy sobie na chodzenie bez
        staniczka, to bez majtek proponuję panów...a do tego krótkie spodenki, będzie
        prewiewnie i miło...hehe...
        • koyanisquatsi_pl Re: Bez majtek :)))) 24.07.04, 22:06
          hehe... ale paniom bez majtek tez bedzie bardzo milo. Co za komfort kiedy nic
          nie ciśnie w pupcię ;-) !!!
          • wlochac1 Re: Bez majtek :)))) 24.07.04, 22:29
            Faceta by wszystko poobcieralo:( no chyba zeby nic nie mial miedzy nigami:) A
            kobiety nie wiem;)
            • crashoverride24 Re: Bez majtek :)))) 25.07.04, 00:43
              A ktoś w Was chodzi czasem bez majtek? Zastanawiam czemu przyjęło się noszenie
              majtek, bo chyba nie tylko względy higieniczne i estetyczne...
    • nauma Re: Bez stanika ;) 26.07.04, 13:34
      A'propos bez majtek.
      Panie (np. moja narzeczona) często nie wkładają majtek pod długie spodnie, czy
      to dżinsy, czy z innego materiału, ale wyposażone w rozporek. Panowie niestety
      nie mogą sobie na to pozwolić... Do tej pory pamiętam, jak kiedyś zaspany
      zakładałem spodnie nie mając na sobie majtek - tak sobie przyciąłem suwakiem
      zbója, że aż mi łyz poleciały z bólu, a najgorsze było to, że nie dało się tego
      rozpiąć inaczej, jak baaaaaaaardzo powoli...
    • dombs Re: Bez stanika ;) 26.07.04, 19:59
      Sadze ze nienoszenie stanikow jest swietnym pomyslem. Latwiej jest sie pozniej
      dostac pod bluzeczke jezyczkiem :] Poza tym fajnie widac sutki jak stana np.
      pod wplywem chlodnego wiaterku lub tez wody... A jesli chodzi o nienoszenie
      majtek przez facetow to moze byc niebezpiecznew przypadku rozporkow. Osobiscie
      czasem nie nosze kiedy mam krotkie spodenki bez rozporka (np jak sie wykapie na
      waleta w jeziorku lub w basenie wieczorowa pora) :))))
      • emilie1 Re: Bez stanika ;) 30.07.04, 13:48
        Chodzenie bez stanika to rzeczywiscie dobry sposob na przyciagnie uwagi faceta. Widok ksztaltu piersi odznaczajacych sie w lekkiej bluzce dziala od razu. Przynajmniej moj facet zaczynal wtedy szalec i byly super pieszczoty.
        • pysia_75 Re: uwielbiam! 30.07.04, 21:55
          ...chodzić w letnich topach tych obcisłych, wiązanych na szyi bez stanika, no
          bo jak inaczej? nie podobają mi się te silikonowe ramiączka, co niby ich nie
          widać ale jednak są...po za tym uważam że jak kobieta ma jędrny nie za duży
          biust to powinna się nim cieszyć i nie krępować gorsetami, jak będziemy miały
          obwisłe cycki na stare lata to już tylko będziemy mogły pomarzyć o
          noszeniu "bez"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka