Dodaj do ulubionych

do facetow...dlaczego niechcecie seksu?

29.08.04, 10:22
prosba do mezczyzn z glowammi...mam pytanie...czy sa tacy wsrod was ktozy
niechca sie kochac tylko dlatego ze boicie sie zostac mlodymi tatusiami.jak
to jest ze odkad odstawilam pigulki moj chlopak niechce sie kochac? oboje
mamy po 20 lat.
Obserwuj wątek
    • wlochac1 Re: do facetow...dlaczego niechcecie seksu? 29.08.04, 13:47
      Jest w tym prawda co piszesz poniewaz ja dopuki nie bylem prawie w 100% pewien
      ze nie zostane ojcem nic nie robilem a przynajmniej nie w ten sposób:).
      Jednakze my nie stosujemy pigolek ale metode termiczna:) caluski
      • devinjammer Re: do facetow...dlaczego niechcecie seksu? 29.08.04, 13:54
        To dalej nie możesz być pewien. Ta metoda jest bardzo zawodna- za dużo
        zmiennych! Jeśli faktycznie na razie nie chcesz być ojcem- znajdzcie coś innego.
        Pozdrawiam DJ
        • wlochac1 Re: do facetow...dlaczego niechcecie seksu? 29.08.04, 20:35
          Jezeli dokladnie nie znasz tej metody to mi nieodradzaj bo nie ma ona za wiele zmiennych tylko trzeba sie nia umiec poslugiwac i miec do tego madra dziewczyne ktora to zastosuje:) a dni bezplodne wyznaczane w ten sposob po owulacji sa 100% bezpieczne. Pozdrawiam trujacych sie tabletkami bo nawet tabletki z mala iloscia hormonow moga okazac sie kiedys szkodliwe.
          • devinjammer Re: do facetow...dlaczego niechcecie seksu? 29.08.04, 23:32
            wlochac1 napisał:

> Jezeli dokladnie nie znasz tej metody to mi nieodradzaj bo nie ma ona za
            wiele
            > zmiennych tylko trzeba sie nia umiec poslugiwac i miec do tego madra
            dziewczyne
            > ktora to zastosuje:) a dni bezplodne wyznaczane w ten sposob po owulacji sa 10
            > 0% bezpieczne. Pozdrawiam trujacych sie tabletkami bo nawet tabletki z mala
            ilo
            > scia hormonow moga okazac sie kiedys szkodliwe.

Spokojnie kolego, spokojnie. Metodę znam, a jakże, jednak zmienne polegają na
            tym, że wiele sytuacji może spowodować zmiany w cyklu i całe misterne
            obliczanie bierze w łeb. Egzemplum: zmiana klimatu (wyjazd), stres, emocje
            (gwałt na przykład niemal zawsze wywołuje owulację w ciągu 24 godzin) i wiele
            innych czynników, których przewidzieć nie sposób. Wywołują one zmiany
            wydzielania hormonów płciowych u kobiety, a co za tym idzie zmianę cyklu.
            Mądrej dziewczyny gratuluję, ale nie nastawiaj się na to, że ta metoda jest w
            100% skuteczna. Nie ma takiej metody!!! (może poza abstynencją, seksem analnym
            i oralnym :) ) Kto twierdzi, że jest inaczej, myli się bardzo. Obyś się o tym
            nie przekonał na porodówce.
            Pozdrawiam DJ
            • wlochac1 Re: do facetow...dlaczego niechcecie seksu? 30.08.04, 08:49
              No wiem o tych zeczach ale nie nazywaj zmienna zmaiane klimaatu bo o tym sie wie. I przeczytaj dokladnie mój tekst w ktorym pisze po "owulacji" i nie wmawiaj ze moze nastapic druga bo to niemozliwe!!!! A owulacje faktycznie moga wywolac emocje ale bardzo wielkie jak np smierc kogos zrodziny ale moze to byc po okresie a nie po owulacji albo nie wiesz albo zle moj post czytasz. A z gwaltem to przesadziles bo wiadomo ze to sa negatywne emocje ale napewno nie zostane w ten sposob ojcem;P ps jest juz duzo dziewczyn ktore braly te male dawki hormonow i zaszly w ciaze wiec zecze powodzenia(poniewaz nagle organizm zaczol wydzielac wiecej wlanych i nastapila owulacja w trakcie brania-zdarza sie u młodych) papapa
              • devinjammer Re: do facetow...dlaczego niechcecie seksu? 30.08.04, 20:59
                No i zdenerwowałem faceta, uniósł się honorem i przez to wszystko nie udało mu
                się napisać ani jednego zdania bez błędu. :) Żeby przypadkiem nie doprowadzić
                ponownie do takiej sytuacji, odpowiem krótko. Znane są znacznie lepiej
                przypadki dziewczyn, które zaufały metodom takim jak termiczna czy kalendarzyk
                a obecnie są szczęśliwymi (bądź nie) matkami w rodzinach wielodzietnych.
                Dużo szczęścia Wam życzę! DJ
          • alionetta Re: do facetow...dlaczego niechcecie seksu? 09.09.04, 10:47
            masz dużo racji...co do tych pigułek też...
            ale dodam, że dziś dziewczyny często mają kłopoty z regularnym okresem...wejdź
            sobie na forum "anoreksja i bulimia"...jest wiele odchudzających się kobiet,
            rezygnujących z jedzenia tłuszczy itp. itd., czego konsekwencją są przesunięcia
            w czasie cyklu miesiączkowego-proponuję wziąć to pod uwagę (oczywiście pomijam
            tu Twoją kobietę, którą zapewne znasz b. dobrze; mówię do innych
            nieświadomych)...oprócz tego należy zawsze pamiętać, że plemniki mogą żyć w
            pochwie jeszcze przez jakiś czas, krążąc to tu to tam:)...czasem nawet goszczą
            jeszcze prze 3 dni! (dowiedziałam się kiedyś od seksuologa, mam nadzieję
            kompetentnego)...
            papa
      • istota_rzeczy Re: do facetow...dlaczego niechcecie seksu? 17.09.04, 15:10
        zaczelam czytac twoja wypowiedz i mysle rozsadny facet ale na koncu mnie
        zabiles!!tremiczna??no to za niedlugo bedziesz spiewal aaa kotki dwa!!
    • wlochac1 Re: do facetow...dlaczego niechcecie seksu? 31.08.04, 08:38
      Szkoda ze bardziej zwracasz uwage na bledy niz na tekst:PP I nie jest to denerwujace tylko probuje cie uswiadomic ze nie znasz tej metody dobrze a porownywanie jej do kalendarzyka jest bez sensu bo to co innego. No jasne ze przy kalendarzyku wpada sie czesto bo skad kto ma wiedziec jaka bedzie dlugosc cyklu. Poczytaj ksiazki zamiast sie mądrzyc. caluski papa
      • mantis77 Ugoda 31.08.04, 11:45
        Spróbuję was pogodzić.

żadna metoda nie jest w 100% bezpieczna choćby jej się używało idealnie i z
        wszelką wiedzą. Dlatego przy każdej możemy znaleźć szczęśliwych (lub też nie)
        tatusiów i mamusie. różniac może być tylko procentowa ale na pewno nigdy nie
        będzie to 100% bo wtedy by się zrezygnowało z innych metod.

No mam nadzieję że teaz już EOT tych kłótni.
    • wlochac1 Re: do facetow...dlaczego niechcecie seksu? 31.08.04, 13:25
      No co ty to nie jest zadna kłótnia tylko wymiana pogladów;) A jezeli kobieta ma owulacje to po niej przed okresem jest 100% i nie ma przypadków na nie:) papapa
    • woyownick Re: do facetow...dlaczego niechcecie seksu? 31.08.04, 19:18
      stasbron napisał:

> prosba do mezczyzn z glowammi...mam pytanie...czy sa tacy wsrod was ktozy
      > niechca sie kochac tylko dlatego ze boicie sie zostac mlodymi tatusiami.jak
      > to jest ze odkad odstawilam pigulki moj chlopak niechce sie kochac? oboje
      > mamy po 20 lat.

"Tylko" dlatego? Heh... Macie po 20 lat i jeszcze dużo czasu, żeby pomyśleć o
      dzieciach. Jestem "trochę" starszy, a też bym nie ryzykował wpadki. Według
      mnie, Twój facet wykazał się rozwagą. Jeśli nie chcecie stosować pigułek,
      przerzućcie się na inny sposób antykoncepcji. Wprawdzie o spontanie możecie
      wtedy zapomnieć, ale... coś za coś. Powodzenia.
    • figowaty Re: do facetow...dlaczego niechcecie seksu? 01.09.04, 23:11
      Ma rację, na cvholere mu bul jajec. Zacznij brać pigułki
      Pozdrawiam
    • urtic Re: do facetow...dlaczego niechcecie seksu? 17.09.04, 06:31
      stasbron napisał:

> prosba do mezczyzn z glowammi...mam pytanie...czy sa tacy wsrod was ktozy
      > niechca sie kochac tylko dlatego ze boicie sie zostac mlodymi tatusiami.jak
      > to jest ze odkad odstawilam pigulki moj chlopak niechce sie kochac? oboje
      > mamy po 20 lat.

Kto nie chce to niechce. Zapomnialas o tym ze sa tacy co chca i moga kilka razy
      dziennie. Przeciez nie wszyscy sa tacy samiiiii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka