bakczy 09.11.16, 06:57 W jakim wieku najczęściej spotykają mężczyznę pierwsze problemy z erekcją? Jakie są objawy? Czy można temu jakoś przeciwdziałać? Czy ktoś już to może przerabiał wcześniej? Pytam, jako ktoś zatroskany o te sprawy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trbaran Re: Zaburzenia erekcji 10.11.16, 12:06 No jak to jakie objawy.Po prostu wacek Ci nie staje. W zasadzie to może Cie to dopaśc w każdym wiekku chociaż z reguły pojawia się częściej u starszych gości niż młodszych ( nie znaczy to oczywiscie,że ktoś kto jest młody nie zachoruje). Pierwsze co się robi to zazwyczaj środki bez recepty na erekcję z L argininą. Potem dopiero ja to nie pomaga to idze się do lekarza po coś poważniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
bakczy Re: Zaburzenia erekcji 14.11.16, 11:00 Dzięki za sugestie. Zamówiłem sobie Eromen - on w składzie miał najwięcej L Arganiny. Muszę powiedzieć, że efekty są naprawdę dobre. Erekcja jest znacznie mocniejsza i trwa dłużej. Co ważne zwiększył mi się też libido :) Dzięki wielkie za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamianDabrowski Re: Zaburzenia erekcji IP: *.kwidzyn.vectranet.pl 31.08.17, 22:22 Wybieram penixen3d , ja go bralem i moi koledzy tez i kazdy z nas byl i jest zadowolony a efekt jest do dzis wiec nie ma sensu marnowac czasu na inne produkty skoro ten jest tak dobry. Odpowiedz Link Zgłoś