Dodaj do ulubionych

Przykry zapach z penisa...

26.04.02, 16:08
Tak to ja, juz dosyc dawno ukonczylem 20 lat ten piekny wiek kiedy mlode dziewczyny i chlopcy sie po raz pierwszy spotykaja... Mnie to nie bylo dane. Bylem bardzo zajęty. Często i szybko zmieniałem szkoły wyższe, a to jak wiecie wymaga masy formalności. Te wszystkie papiery, formalności, potem pracowałem u importera samochodów... Ale juz przechodze do rzeczy. Strasznie lubie milosc francuska... Od niedawna, bo nawet jak mi sie udalo dogadac z jakas kolezanka, to niestety po poczuciu zapachu z mojego penisa nie zgadzala sie na ten rodzaj milosci. I nie chodzi tu o to, ze sie nie myje, wrecz przeciwnie - myję mojego nawet w łazience w restauracji po oddaniu moczu. Ale mam, sam wiem, że obrzydliwy zapach. Zupełnie naturalny i strasznie silny. Panie Doktorze jak można mi pomoc. Mam co prawda jeszcze inne problemy z tą sferą, ale o tym może później.
Prosze om pomoc.
Obserwuj wątek
    • andrzej.depko Re: Przykry zapach z penisa... 01.05.02, 03:01
      Skontaktuj się z dermatologiem celem wykonania posiewu z żołędzi członka. Być
      może przykry zapach jest efektem przewlekłego zapalenia o którym nie masz
      pojęcia. Dopiero szczegółowe badania ustala przyczynę. Z pewnością zapach ten
      ma swoją przyczynę organiczną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka