tyson81
23.04.25, 02:44
Witam
Mam taki problem który ciągnie się od 2 lat jestem z kobietą co ma 3 dzieci 2 dorosłe córki i syna kocham bardzo tą kobietę i oboje jesteśmy w podobnym wieku ona 46 ja 44 były między czasie przerwy w partnerstwie itd prawie za każdym razem. Gdy się kłóciliśmy nie było z jej strony próby naprawienia za każdym razem kłótnia kończyła się wyprowadzka lub rozstaniem i to ja za każdym razzem ciągnąłem linę naprawiałem ona była obojętna prawie że od początku oboje mamy portale społecznościowe takie jak Fb tik tok czy inst . Ja jak tylko ją poznałem zerwałem kontakty z innymi kobietami a odkąd jesteśmy razem i po każdym rozstaniu się schodzimy to ja nie daję jej powodów do zazdrości do jakiś kolejek zaniepokojeń . Ona wie przez co ogólnie sią kłócimy wie że nie akceptuje będąc w związku lajkowania płci przeciwnej a tym bardziej dodawania do obserwacji obcych facetów zaznaczę że nie są to zdjęcia krajobrazów aktorów czy jakiś celebrytów są to po prosu obcy faceci . Jak dla mnie ? Jest to brzydkie pokazuje to że ona nie ma do mnie szacunku . Uważam że będąc. W związku i jak się kogoś kocha z odwzajemnieniem to nie poświęca się czasu na dawanie lajkow obcym faceta i dodawaniu ich do obserwujących jak dla mnie jest to pokazanie komuś że .. hallo podobasz mi się i w pewnym sensie otwarcie furtki do nawiązania znajomości . Rozmawiałem z nią o tym a ona a co śledzisz mnie ? Stalkijesz ? Nie ufasz ? Serio? To raczej słabe tak samo ze zdjęciami wspólnymi np na fb ona naszych zdjęć wspólnych brań czuję się jak jakaś tajemnica czy może jaka opcja wogole nie liczy się z moim zdaniem mówi mi że ja się nie znam. Internet jest światowy 🙈😂co wy o tym myślicie ?