tomaszrokon 11.06.26, 10:05 Był ktoś moze z takimi problemami u seksuologa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalberz Re: Problemy ze wzwodem 11.06.26, 11:48 Byłem u seksuologa z problemami z potencją. Polecił mi tabletki ( na razie bez recepty). I tak sobie myślę,ze sam mogłem je sobie wczęsniej kupić a nie wydawać prawie 250 zł na seksuologa. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszrokon Re: Problemy ze wzwodem 12.06.26, 09:24 To aż tyle kosztuje wizyta???? Jakie tabletki Ci polecił? Odpowiedz Link Zgłoś
kalberz Re: Problemy ze wzwodem 12.06.26, 09:59 A myślałeś,że ile? Mieszkam w Poznaniu i właśnie zapłaciłem niewiele bo inni seksuolodzy żadali jeszcze więcej kasy. Może jak mieszkasz na jakimś zadupiu to zapłacisz mniej ale na pewno nie żyjąc w Poznaniu. A tabletki jakie mi polecił to Viamen. Zreesztą do teraz je biorę. Odpowiedz Link Zgłoś
kalberz Re: Problemy ze wzwodem 15.06.26, 08:56 Jakby nie działały to bym sie nimi nie faszerował. Ale dzialaja i co całkiem nieźle. Tyle,że wcześniej słyszałem już o tuch tabletkach ( nawet na tym forum o nich sobie czytałem) i mogłem je sam sobie zamówić bez konieczności gadania z lekarzem. Na razie nie zamierzem przerywać brania Viamena, potencję mam taką dobra jak wczesniej i trochę się obawiam,że jakbym przestal je brać to wszystko powróciłoby do wcześniejszej sytuacji, która za wesoła nia była. Odpowiedz Link Zgłoś
alex30501 Re: Problemy ze wzwodem 15.06.26, 13:00 Byłem (z żoną)z takim problemem zaraz po pandemii u (okazało się) Pani sexuolog, zainkasowała za wizytę 250pln, pobawiła się moimi genitaljami, stwierdziła że wszystko jest O.K. (doprowadziła błyskawicznie do wytrysku), poinstruowała żonę jakie ma robić ćwiczenia i tyle. W domu, przy ćwiczeniach było O.K. ale stosunek trwał jak dawniej krótko. Pomógł mi urolog zapisując na receptę lek o nazwie ADALIFT 10mg. Po zażyciu jednej tabletki mogłem (na zawołanie) kochać się pół dnia. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś