IP: 192.168.0.* / *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 23:04
z tym myciem ptaszka to był zart kolegi bogdana,-
Obserwuj wątek
    • Gość: Bona Re: do Bonusi IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.09.01, 00:01
      Gość portalu: zenek napisał(a):

> z tym myciem ptaszka to był zart kolegi bogdana,-
      • Gość: zenek Re: do Bonusi IP: 192.168.0.* / *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 00:55
        no nie myciem nie !
        sam się myje, a co do tratr to powiem ci że o tej porze roku wole na nie nie
        wychodzić - w tamtym roku byłem na Krywaniu w Słowacji ( coś pięknego )
        proponuje, fajnie bo jedna góra przy drugiej ( Gerlach ) ale jak mówisz, że
        widzisz góry z domu to może razem byźmy zdobyli te jeszcze na których nie byłem
        ??????????
        • Gość: Bona Re: do Bonusi IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.09.01, 11:34
          Nie napisałam, że widzę Tatry z domu, tylko że jak ode mnie patrzeć, to NS jest
          blisko Tatr. Bo patrzę z daleka.
          Propozycja nawet interesująca, ale ja wolę chodzić sama lub z synem. A o tej
          porze roku w Tatrach jest po prostu bosko (zawsze zresztą jest) - nie wiem, czemu
          wolisz nie chodzić. Ja wybiorę się w pażdzierniku, żeby zobaczyć wszystkie kolory
          jesieni.
          Pzdr!

• Gość: zenek Re: do Bonusi IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 09:14
            codziło mi o to, że pogoda w tym tygodniu jest nie najlepsza na górskie i
            wysokie wycieczki,
            ale do rzeczy - propozycja jest - co ty na to - uważam, ze to zadna frajda
            wybrać się w gory z synem lub sama - sama tego piękna nie zobaczysz
            pa pozdr
            • Gość: Bona Re: do Bonusi IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.09.01, 09:47

>zadna frajda
              > wybrać się w gory z synem lub sama - sama tego piękna nie zobaczysz
              > pa pozdr

Zapewniam Cię, że to wielka frajda! Czy chodziłeś sam?
              Piękno też "lepiej widać" w samotności. Przynajmniej ja "tak mam".
              Chodziłam też w towarzystwie , ale stwierdziłam, że im wieksze, tym gorzej.
              Chociaż w schronisku - pożądane.
              Ale propozycję rozważam.
              To może podasz swój adres?
              Pzdr!
              • Gość: Bona Re: do Bonusi IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.09.01, 11:26
                Oczywiście - e-mail, nie adres domowy!
    • Gość: zenek Re: do Bonusi IP: 192.168.0.* / *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 14:31
      bona!
      podaj swoj adres - w moim są wszystkie dane i równiez dane instytucji
      w której pracuje.
      • Gość: Bona Re: do Bonusi IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.09.01, 14:44
        Hmm...A czego się obawiasz?
      • Gość: Bona Re: do Bonusi IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.09.01, 14:50
        Albo dobrze. Podam Ci takie konto, którego u żywam do korespondencji
        niesłużbowej
        dawira@interia.pl
    • Gość: zenek Re: do Bonusi IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 15:27
      Bona - dopiero teraz wróciłem z delegacji a jeszcze mam trochę pracy jutro się
      odezwe, - nie wiem czemu nie mogę otworzyń Twojego adresu.
      pa
      • Gość: Bona Re: do Bonusi IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.09.01, 16:51

Dzisiaj w ogóle były problemy z otwieraniem forum. Są sugestie, że jest nowy
        admin.

HA! To nawet nie wiesz, czy go podałam - zakładasz, że tak. No, to trafiłeś :)
        • Gość: Zenek Re: do Bonusi IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 12:20
          Bona - dlaczego to robisz !
          Tak w nawiasie - przeważnie trafiam.
          pa.
          • Gość: Bona Re: do Bonusi IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.01, 16:23
            Gość portalu: Zenek napisał(a):

> Bona - dlaczego to robisz !
            Ale co?

• Gość: Bona Re: do Bonusi IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.01, 16:47
              Zaraz, zaraz - a może "otwieranie adresu" , o którym wspominasz, to nie problem
              z otwieraniem odpowiedzi, jak zrozumiałam? Może Ty chcesz z forum wysłać
              wiadomość klikająć na napisany przeze mnie adres? Czy tak? (Z otwieraniem
              wątków faktycznie były wczoraj problemy.) Jeśli tak - to się nie da w ten
              sposób. Musisz wysłać nową wiadomość wpisując mój adres. Nie wiem, czy o to
              chodzi.
              Pzdr!
              • Gość: Zenek Re: do Bonusi IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 12:00
                adres się nie zgadza - chyba że coś z moją nową aparaturą jest coś nie tak,
                w takim razie - przepraszam.
                jesze jedno - przeczytałem wątek - 352 - same superlatywy pod twoim adresem
                dla Ciebie od dr Depko (DUSZEK)- przyłączam się!
                Chociaż nie do końca jestem przekonany, uważam że w stosunku do "pytającego"
                jesteś troszeczke - trafne określenie to "pocieszycielka"
                No nie powiesz mi przecież, że 11 może być lepsze niż np. 17, otóż zadał bym
                Tobie proste pytanie - co byś wybrała porównójąc to do marek samochodów
                11- Trabant, 17 - Mercedes, (mówimy o autach osobowych - osobowe mam na myśli
                partnera znającego rzemiosło - Tir otrzywiście odpada ) - przecież jest to inny
                komfort inne odczucia, otrzwiście,że tym można przemierzyć kraj lub świat ale
                to nie to samo. Nie bierz pod uwagę zużycia paliwa.
                Pisze to w innym wątku - tylko do Ciebie - nie chcę by trafił mój wywód do
                11-tki nie chcę go dołować - został już pocieszony i tyle - masz naprawdę
                dobre serce.
                PS. Co z górami ?
                • Gość: Bona Re: do Bonusi IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.01, 12:38
                  Gość portalu: Zenek napisał(a):

> adres się nie zgadza - chyba że coś z moją nową aparaturą jest coś nie tak,
                  > w takim razie - przepraszam.

----Adres jest w porządku, sprawdż, czy dobrze wpisałeś. Nic mi też nie wiadomo o
                  problemach z serwerem Interii - odbieram i wysyłam bez problemów.

> jesze jedno - przeczytałem wątek - 352 - same superlatywy pod twoim adresem
                  > dla Ciebie od dr Depko (DUSZEK)- przyłączam się!
                  > Chociaż nie do końca jestem przekonany, uważam że w stosunku do "pytającego"
                  > jesteś troszeczke - trafne określenie to "pocieszycielka"
                  > No nie powiesz mi przecież, że 11 może być lepsze niż np. 17, otóż zadał bym
                  > Tobie proste pytanie - co byś wybrała porównójąc to do marek samochodów
                  > 11- Trabant, 17 - Mercedes, (mówimy o autach osobowych - osobowe mam na myśli
                  > partnera znającego rzemiosło - Tir otrzywiście odpada ) - przecież jest to inny
                  >
                  > komfort inne odczucia, otrzwiście,że tym można przemierzyć kraj lub świat ale
                  > to nie to samo. Nie bierz pod uwagę zużycia paliwa.
                  > Pisze to w innym wątku - tylko do Ciebie - nie chcę by trafił mój wywód do
                  > 11-tki nie chcę go dołować - został już pocieszony i tyle - masz naprawdę
                  > dobre serce.

----Ależ właśnie Twój wywód bardzo łatwo może trafić do "11-tki" ( niezły skrót),
                  przecież to forum publiczne i kazdy, 11-tka też , może zaglądać do tego wątku.
                  Ale wracając do pytania : myślę, że w tym wypadku problemem jest nie tyle marka
                  samochodu, co sposób jego użytkowania. Jeśli ktoś Merola używa do wożenia
                  kartofli, lub czegoś w rodzaju obornika , to ja wolę jechać wypielęgnowanym
                  Trabantem.

> PS. Co z górami ?

---Plany bez zmian.
                  Pzdr!
                  • Gość: zenek Re: do Bonusi IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 12:59
                    A co mi tam z resztą, problem 11-tek mnie nie dotyczy!
                    Mówiąc o markach samochodów Boniu miałem na myśli otrzywiście ślicznie
                    wypielęgnowane,błyszczące i pachnące samochodziki a Ty "o zgrozo" wymyśliłaś
                    auta przeworzące nieczystości, kartofle itp. z kąd taki pomysł ?
    • Gość: zenek Re: do Bonusi IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 13:21
      w pytaniu zjadłem "S" przepraszam.
      • Gość: Bona Re: do Bonusi IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.01, 13:39
        Nie zauważyłam tego "s".
        Jak tam z pocztą? Dzisiaj z kolei łączenie z serwerem pocztowym Interii lekko
        mi szwankuje. Mam jeden zwrot. W tej sytuacji postanowiłam obdarzyć Cię pewnym
        kredytem zaufania i podać inne konto : dawira@zg.home.pl. Jeśli będzie problem,
        to znaczy, że Ty masz problem ze swoim programem pocztowym, lub serwerem. Ew. z
        providerem.
        Pzdr!
        • Gość: Bona Re: do Bonusi IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.01, 14:07
          Aha! Nie zauważyłam "s", bo było "z" i to osobno! A myślałam, że chodziło o
          inne pytanie...Ale skoro sam się zmitygowałeś, znaczy, że wybaczono i
          zapomniano. Pzr!
    • Gość: zenek Re: do Bonusi IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 15:58
      Masz racje coś nie jest tak z moim programem - jutro będę próbował go uruchomić
      na nowo.
      Nie dostałem od Ciebie wyczerpującej odpowiedzi na poruszony tamat - co o tym
      sądzisz - mam racje czy jej nie mam ("marki").
      pozdr.
      • Gość: Bona Re: do Bonusi IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.01, 17:19

> Nie dostałem od Ciebie wyczerpującej odpowiedzi na poruszony tamat - co o tym
        > sądzisz - mam racje czy jej nie mam ("marki").
        Cenię marki i cenię tzw. poziom. Bardzo rzadko zdarza się wysoki poziom przy
        wysokiej marce. Chyba rozumiesz wszystkie podteksty?
        Pzdr!

• Gość: zenek Re: do Bonusi IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 08:34
      Boniu - jesteś "niesamowita" to otrzywiście komplement.
      Zazdroszcze takiej kobiety.
      pozdrawiam.
      • Gość: Bona Re: do Bonusi IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.10.01, 15:03
        Chciałabym być niesamowita. Jeśli ktoś tak uważa, znaczy że jestem na drodze do
        sukcesu. Dzięki za komplement :)
      • Gość: Bona Zenku! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.10.01, 10:49
        Mam wrażenie, że chcesz ode mnie wyciągnąć parę informacji na mój temat,
        jednocześnie unikając jak ognia wszelkich możliwości ujawnienia czegokolwiek na
        swój temat - co widać np. w wypadku niemożności wysłania maila (?). Z niego
        mogłabym przecież uzyskać jakieś dane. Widocznie masz coś do ukrycia.
        Zastanawiam się, co to może znaczyć? Mam kilka teorii, nie wiem czy chociaż
        jedna słuszna. Pytania, które mi zadajesz w innych wątkach i często pod innym
        nickiem , możesz spokojnie zadać za pośrednictwem e-maila. Być może szanse na
        odpowiedż byłyby większe?
        Czy możesz mi zdradzić, jakie są Twoje intencje? Bo dla mnie one są coraz
        bardziej podejrzane. Sorry za takie określenie, ale takie właśnie mam odczucia.
        Pzdr!
        • Gość: zenek Re: Boniu! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 11:02
          Dlaczego od razu podejrzane ?
          Jesteś bardzo ciekawą kobietą - i tyle.
          Zadnych niecnych zamiarów nie mam.
          pa.
          • Gość: Bona Re: Boniu! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.10.01, 11:06
            Ale przyznasz, że mogę je mieć? Naprawdę jest parę takich drobiazgów, które
            budzą moją nieufność. Być może trochę na wyrost, ale nie ma żadnych
            kontrargumentów, podczas gdy wątpliwości się mnożą. Dlaczego nie wysłałeś
            żadnego maila? Co masz do ukrycia?
            :)))
            • Gość: zenek Re: Boniu! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 11:24
              Chciałbym wiedzieć co to za drobiazgi które budzą nieufność - jestem bardzo
              ciekaw. Natomiast co do maila - to pomyślę.
              pa.
              • Gość: Bona Re: Boniu! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.10.01, 13:53
                Jeśli moje podejrzenia są niesłuszne, to pomyśl:-) Bo trochę to niewłaściwe, że
                na forum pt."Seksuologia" prowadzimy zupełnie prywatną rozmowę.
                Pzdr!
                • Gość: zenek Re: Boniu! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 14:02
                  Dużo racji - mój adres szenk@interia.pl.
                  pa do jutra - muszę już wyjechać.
                  pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka